Prijevoz do Münchena

Pročitajte kako najjednostavnije ili najpovoljnije doći do bavarskoga središta. Saželi smo kako do Münchena autobusom i vlakom.
Prijevoz do Münchena Prijevoz do Münchena

Autobusni prijevoz do Münchena

Do Münchena iz Hrvatske vozi mnogo prijevoznika, a među njima su i Autotrans te Croatia Bus. Neka od odredišta iz kojih se može izravno do Münchena jesu Osijek, Vukovar, Split, Šibenik, Zadar, Rijeka i Zagreb. Više o linijama za München možete doznati u rubrici Autobusni prijevoz, dok u nastavku navodimo neke od zanimljivih linija:

Autobusni kolodvor u Münchenu nalazi se u blizini glavnog željezničkog kolodvora, odnosno blizu samoga središta grada. Neki od autobusa iz Hrvatske ne zaustavljaju se na toj lokaciji, pa s prijevoznikom prije polaska provjerite gdje iskrcavaju ili preuzimaju putnike.

Željeznički prijevoz do Münchena

München željezničkim putnicima često predstavlja ulazno čvorište za Njemačku, u kojem se presjeda za druge gradove. Najveći bavarski grad s Hrvatskom je solidno povezan, prije svega sa Zagrebom.

Više o linijama za München možete doznati u rubrici Željeznički prijevoz, dok u nastavku navodimo neke od zanimljivih linija:

Zračni prijevoz do Münchena

U München se iz Hrvatske često putuje i zračnim putem, a ponuda letova prilično je dobra, prije svega tijekom ljetne sezone.

Popis izravnih poveznica s Hrvatskom i okolnim zračnim lukama, pregled jeftinih letova te ostale korisne informacije možete vidjeti u zasebnom članku:

Provjerite cijene smještaja u Münchenu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti