Smještaj u Münchenu

München je grad čiji je turizam velikim dijelom zasnovan na poslovnom turizmu, pa raspolaže velikim brojem hotela, od kojih velik dio nudi uslugu na visokoj razini.
Smještaj u Münchenu Smještaj u Münchenu

München je jedan od onih gradova za koje je teško odrediti vrijeme turističke sezone. Naravno, najživlje je tijekom Oktoberfesta, kada milijuni turista preplave najveći bavarski grad. Slobodnu sobu u vrijeme održavanja sajma gotovo je nemoguće naći, a savjet da smještaj za Oktoberfest trebate početi tražiti i godinu dana unaprijed, odnosno kada završi prethodni Oktoberfest zaista nije puka floskula. Napomenimo i da se Oktoberfest, suprotno onome što naziv sugerira, održava tijekom desetak zadnjih dana u rujnu i prvih tjedan dana listopada.

Turista je mnogo i tijekom ljeta, ali i tijekom zime. Naime, München je jedan od gradova s prekrasnim adventskim sajmovima, pa cijene ne padaju niti u prosincu. Tako je za tipične zimske popuste potrebno čekati dane nakon 6. siječnja. Nakon blagdana Sveta tri kralja do otprilike početka ožujka možete očekivati niže cijene i manju navalu na hotele. No, tu također postoji 'iznimka', s obzirom da je München jedno od vodećih europskih sajamskih središta, pa je u vrijeme održavanja većih sajmova također teže naći sobu. Proljeće tako može biti najbolje razdoblje za posjet Münchenu – vrijeme je sve ljepše, gužvi nema do početka ljeta, a cijene su na umjerenim razinama.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Münchenu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam bavarsko središte nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Münchenu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Münchenu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti