Smještaj u Trieru

Kao pravo turističko središte okolne regije, Trier u ponudi ima mnogo smještajnih objekata.
Smještaj u Trieru Smještaj u Trieru

U 60-ak gradskih hotela prosječna je kvaliteta ponude na zavidnoj razini, a cijene su umjerene, pa je tako noćenje u sobi za dvoje moguće dobiti već za 30-ak eura po osobi.

Najveći dio hotela nalazi se u samom središtu grada, prije svega oko Porte Nigre. Jedan od njih je i Mercure Hotel Trier Porta Nigra, kojemu je jedna od atrakcija upravo nenadmašan pogled na jednu od glavnih gradskih atrakcija.

Tražite li nešto intimniju atmosferu u objektima izvan grada, svidjeti bi vam se mogli odlični Blesius Garten i Villa Hugel.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Trieru. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. Kao što možete vidjeti, u mnogima od njih sobe se mogu naći već za 50-ak eura po noćenju.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam taj najstariji njemački grad nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Trieru možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Trieru

Prijava
Odjava
Soba
Gosti