Jeftini letovi za Oslo

Oslo je posljednjih godina postao jedna od europskih prijestolnica jeftinih letova te je povoljnim linijama povezan s cijelim svijetom, pa tako i našim gradovima.

Na širem području Osla nalaze se tri zračne luke - Gardermoen (glavna zračna luka, sjeverno od Osla), Rygge (jugoistočno od Osla) i Torp Sandefjord (jugozapadno od Osla).

Gardermoen je središnja zračna luka, ujedno i najbliža središtu Osla. Tradicionalni zračni prijevoznici uglavnom koriste Gardermoen, dok su se niskotarifni prijevoznici rasporedili po sve tri zračne luke. I dok je, primjerice, Norwegianu glavna baza Gardermoen, Ryanair uglavnom koristi ZL Rygge, a Wizz Air je odabrao Torp Sandefjord.

S Oslom je sezonski povezano više hrvatskih gradova i to, među ostalim, niskotarifnim linijama, pa se tijekom sezone do glavnog norveškog grada može po doista niskim cijenama. Izvan sezone može se koristiti nekoliko jeftinih poveznica u susjednim odredištima, poput Budimpešte.

Jednosmjerno
Povratno
Želite li vidjeti više primjera jeftinih avio karata za određeni grad ili državu, poslužite se ↑ okvirom za pretraživanje ↑.

Provjerite cijene smještaja u Oslu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti