Smještaj u Portu

Osim svojom ljepotom, Porto će svoje posjetitelje sigurno razveseliti i povoljnim cijenama smještaja. Naime, krevet u Portu ćete obično plaćati znatno manje nego u sličnim zapadnoeuropskim gradovima.
Smještaj u Portu Smještaj u Portu

Zahvaljujući ugodnoj klimi, Porto se isplati posjetiti tijekom cijele godine, a pogotovo u sušnijem razdoblju, odnosno od svibnja do rujna. Vrhunac turističke sezone svakako su srpanj i kolovoz.

Prednost Porta velik je broj pansiona, koji funkcioniraju slično principu bed & breakfast smještaja. Tako se tu obično radi o zgradama u kojima je nekoliko stanova prilagođeno smještaju u sobama, često imate vlastitu kupaonicu, a ponegdje se poslužuje i doručak. Cijene su vrlo povoljne, kako prije, tako i tijekom sezone.

Cijene se zimi kreću na vrlo niskim razinama, pa sobu za dvoje možete zakupiti i za manje od 10 eura po noćenju po osobi. U sezoni trebate platiti nešto više, no ako rezervirate dovoljno ranije, trebali biste moći pronaći nešto već za 15-ak eura.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Portu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju vrlo dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam ovaj prekrasan grad nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Portu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Portu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti