Noćni život u Bratislavi

Ulice oko Mihaelovog tornja (Venturská, Panská, Michalská i Sedlárska) i Hviezdoslavova trga (Hviezdoslavovo námestie), prepune su barova, kao što su Havana bar, People's i Medusa.
Noćni život u Bratislavi Noćni život u Bratislavi

Tu su još i brojni restauranati i pubovi, poput The Dublinera (www.irish-pub.sk), a u Cintorinskoj ulici nalazi se Sparx (www.sparx.sk), veliki klub u bivšoj tvornici piva u kojemu možete probati kako lokalna piva, poput Zlatog Bažanta, tako i ona češka. Od ostalih klubova, izdvajaju se Remix (www.remixbar.sk), relativno novo mjesto smješteno u središtu grada (Venturska ulica) te Dopler, obnovljen 2011. godine i udaljen svega par minuta vožnje od centra.

Vrlo su zanimljivi objekti grupacije Red Monkey (www.redmonkeygroup.com), koja na atraktivnim lokacijama ima tri popularna bara. U samome centru, točnije u Laurinskoj ulici, nalazi se Paparazzi, prepoznatljiv po spomeniku paparazzu koji se nalazi pokraj ulaza. Želite li pojesti nešto ukusno ili se samo zadržati na piću, Paparazzi je dobar izbor. Cijene su dosta više nego što je to uobičajeno u Bratislavi, no prati ih i kvalitetna usluga. Ufo je kombinacija bara i resturanta te se nalazi na vrhu Novog mosta, inače popularno zvanog upravo tako - UFO. S gotovo sto metara visine, pruža se nenadmašan pogled na Bratislavu i okolicu. Imajte na umu da se vožnja do vrha plaća 6,50 eura, pri čemu su gosti restauranta oslobođeni plaćanja. U blizini Novog mosta je i Beach, smješten, kako mu i samo ime kaže, na obali Dunava. U pomalo morskoj atmosferi, pijuckajući omiljeni koktel možete uživati u pogledu na 'UFO most', Bratislavski dvorac, ali i na Bratislavu općenito. Beach je otvoren samo ljeti, točnije od početka lipnja do početka rujna.

Provjerite cijene smještaja u Bratislavi

Prijava
Odjava
Soba
Gosti