Smještaj u Bratislavi

Smještaj nije teško pronaći, a uz uobičajene hotele i hostele, naići ćete i na 'botele', brodove preuređene u hotele, ali i na brodove preuređene u klubove, poput Cirkus Baroka.
Smještaj u Bratislavi Smještaj u Bratislavi

U centru grada može se naći luksuzni smještaj poput Carltona, ali i hoteli od 2 ili 3 zvjezdice s vrlo povoljnim cijenama, no ako do njih dolazite autom, preporučljivo je da iz zbog sigurnosti parkirate u podzemne garaže ili garaže hotela u kojima odsjedate.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Bratislavi. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju odličan omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na najboljim lokacijama, no imajte na umu da to ne mora značiti i astronomske cijene, s obzirom da u mnogima od njih cijene počinju i na razini od ispod 50 eura.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam slovačka prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Bratislavi možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Bratislavi

Prijava
Odjava
Soba
Gosti