Shopping u BTC Cityju

BTC City je, najjednostavnije rečeno, grad u malom. S više od 200 tisuća kvadratnih metara poslovnog prostora, taj trgovački kompleks svrstao se na vodeće mjesto u ovom dijelu Europe.
Shopping u BTC Cityju Shopping u BTC Cityju

U BTC-u je svoje mjesto našlo više od 450 trgovina, pa je tako uistinu mala mogućnost da ne pronađete nešto što tražite. Najposjećeniji lanci, H&M i Zara su naravno tu, kao i Benetton, Bershka, Mango, Naf Naf, New Yorker, s. Oliver, Tally Weijl i mnogi drugi. Ako tražite drogerije ili parfumerije, opet vam se pruža odličan izbor, jer su u sklopu BTC-a svoje trgovine otvorili dm, Müller, L'Occitane, Limoni, Douglas itd. Tu je i odličan izbor trgovina tehničkih proizvoda, a ako vam zatreba nešto za kuću ili vrt, tu je i Baumax.

Osim brojnih trgovina, u BTC-u se nalaze i sportski centar, multipleks kino, zabavni centar, kao i vodeni park Atlantis (www.atlantis-vodnomesto.si).

Prijevoz do BTC-a

Ako dolazite automobilom, koristit će vam podatak da BTC raspolaže s 8500 parkirnih mjesta, od kojih je dio u garaži, a ostatak na otvorenom.

Ako dolazite javnim prijevozom, na raspolaganju vam je nekoliko autobusnih linija. Linije 2, 7 i 12 dovest će vas pred ulaz u BTC, dok linija 27 vozi kroz sami BTC City, pa je tako npr. jedna postaja uz multipleks Kolosej.

Kada dođete do BTC-a, možete koristiti i City Bus, besplatni prijevoz unutar kompleksa. Postoji osam postaja - Atlantis, Kolosej, Baby centar, Aleja mladih, Neboder, Dvorana A, Tržnica i Emporium. City Bus vozi od ponedjeljka do petka u razdoblju 12:00 - 20:30, a subotom od 09:00 do 20:30.

Nešto rjeđe za BTC vozi vlak, pa tako pet puta dnevno možete putovati na liniji 'Željeznička postaja Ljubljana - Vodeni grad Atlantis' i natrag. Povratna karta košta svega 1 euro.

Provjerite cijene smještaja u Ljubljani

Prijava
Odjava
Soba
Gosti