Smještaj u Ljubljani

Ljubljana je relativno malen grad, pa tako ondje ne ćete naći velik broj hotela, kao npr. u ostalim srednjoeuropskim glavnim gradovima.
Smještaj u Ljubljani Smještaj u Ljubljani

Ipak, ponuda smještaja raznolika je i zadovoljit će veliku većinu posjetitelja. Točnije, zakinuti bi mogli ostati isključivo oni koji traže luksuzni smještaj, s obzirom da je u Ljubljani samo jedan hotel s 5 zvjezdica - Hotel Lav.

Cijene su umjerene, pa ćete tako dvokrevetnu sobu prosječno platiti 80-90 eura. Tu je još i, vjerojatno, najpoznatiji ljubljanski hotel smješten u samom centru grada - Grand Hotel Union, čije prizemlje krasi kavana u 'bečkom' stilu.

Jeftinije biste mogli proći ako izaberete jedan od nekoliko ljubljanskih hostela, među kojima je najpoznatija Celica. Radi se o nekadašnjem zatvoru, čije su ćelije preuređene u sobe, odakle i dolazi naziv hostela.

Treba napomenuti i da su cijene nešto više u razdoblju od početka travnja do kraja listopada te oko blagdana, prije svega božićnih i novogodišnjih.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Ljubljani. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Za detaljnije pretraživanje smještaja u Ljubljani možete se poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Ljubljani

Prijava
Odjava
Soba
Gosti