Smještaj u Madridu

Madrid obiluje smještajnim jedinicama, a novi hoteli i hosteli niču kao 'gljive poslije kiše'.
Smještaj u Madridu Smještaj u Madridu

Svi lanci žele biti prisutni u glavnom španjolskom glavnom gradu, a 'bitka' se najviše očituje u brojnim odlično dizajniranim hotelima. Naime, mnogi hoteli se pokušavaju istaknuti drukčijim i jedinstvenim dizajnom, a neki su čak otišli tako daleko da su uposlili ugledne arhitekte da im svaki kat urede u drugom stilu (Silken Puerta America Hotel Madrid). Naravno, možemo zaključiti da je konkurencija odlična za turiste, jer se izbor i kvaliteta ponude povećavaju, a cijene zadržavaju na istim razinama ili čak padaju.

Općenito gledano, madridski hoteli imaju povoljne cijene i ako dovoljno rano rezervirate možete odlično proći. Ako ste ograničeni novcima, sigurno će vas veseliti velik broj kvalitetnih i jeftinih hostela. Oni se često, kao i povoljni hoteli, nalaze oko kolodvora Atocha i Gran Vie, što je vrlo praktično zbog središnje lokacije. Nerijetko cijele zgrade budu preuređene u hostele, s time da je svaki kat objekt za sebe, pa tako na jednom portafonu možete pronaći i 5-6 zvona s različitim nazivima hostela. Drugi dijelovi središta grada, poput Puerte del Sol, također pružaju mnoge dobre prilike, iako ćete ondje ipak platiti nešto više. No, ove lokacije uz odličan položaj donose i jednu manu, a to je buka. Ako imamo na umu da je Madrid uistinu živ grad, ovo bi nekima moglo predstavljati priličan problem. S druge strane, naravno, mladima koji izlaze i 'sažive' se s gradskim ritmom, navedeno nije nikakva prepreka.

Ako novi i moderno uređeni hoteli nisu vaš 'đir', Madrid vam nudi brojne 'starinske', prekrasno uređene hotele. Radi se o zgradama građenima tijekom 20. stoljeća, često renoviranima te vrlo ugodnima za boravak. Njihova prednost svakako je i što se uglavnom nalaze u središtu grada.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Madridu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam španjolska prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Madridu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Madridu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti