Sevilla Card

Sevilla Card je kartica koja vam omogućuje ostvarivanje brojnih pogodnosti tijekom boravka u Sevilli - besplatan ulaz u brojne gradske znamenitosti, popuste za ugostiteljske objekte, razne programe razgledavanja itd.
Sevilla Card Sevilla Card

Što je Sevilla Card?

Sevilla Card je 24 / 48 / 72 / 120-satna kartica, koja vam omogućuje besplatan ulaz u brojne gradske znamenitosti, različite programe razgledavanja Seville i okolice (besplatno ili s popustom), popuste u prodavaonicama i ugostiteljskim objektima itd. Dolazi u dva oblika - za djecu (cijena za djecu uvijek je ista) i odrasle, o čemu više možete pročitati ispod u dijelu o cijenama Sevilla Carda.

Što sve dobivate korištenjem Sevilla Carda?

Sevilla Card donosi sljedeće pogodnosti:

  • Besplatan ulaz u dvije (24-satna inačica) ili više od 25 gradskih znamenitosti (dio popisa se nalazi ispod)
  • 'Preskakanje' reda na ulazu za dio uključenih znamenitosti
  • Jednu tapu uz besplatno piće
  • Popuste u više od 30 ugostiteljskih objekata, prodavaonica itd.
  • Vodič kroz atrakcije uključene u program

Isplati li se Sevilla Card?

Sevilla Card relativno je skupa, pa se isplati samo onima koji ondje namjeravaju ostati nešto dulje i posjetiti mnogo znamenitosti za koje se plaća ulaz. Primjerice, posjet Seviljskoj katedrali i Real Alcazaru, dvjema glavnim gradskim atrakcijama, zajedno košta nešto više od 15 eura, dakle otprilike pola cijene jednodnevne kartice. Jasno je da je u slučaju višednevnih kartica potrebno posjetiti mnogo više znamenitosti i koristiti druge pogodnosti, poput posjeta zabavnom parku Isla Magica ili popusta na ugostiteljske objekte. Svakako je pozitivno što vrijednost kartice ovisi o satima (npr. 72 sata), a ne danima (npr. 3 dana), pa se uz pametno planiranje može pokazati kao isplativa investicija.

Koji objekti su uključeni u Sevilla Card?

Izdvajamo neke od znamenitosti uključenih u program:

Naziv Cijena
Seviljska katedrala Besplatno
Real Alcazar Besplatno
Torre del Oro Besplatno
Hospital de los Venerables Besplatno
Muzej flamenca Besplatno
Na popisu uključenih znamenitosti u službenom katalogu nalazi se i dio znamenitosti koje su i inače besplatne, što je uz njih posebno napomenuto

Cijene Sevilla Carda

Vrsta karte Cijena
24-satna Sevilla Card (za odrasle)
Karta vrijedi 24 sata od trenutka aktiviranja. Omogućuje besplatan ulazak u dvije znamenitosti, riječno krstarenje Torre del Oro te popuste u prodavaonicama, ugostiteljskim objektima i na predstave flamenca. Ova kartica ne može se kupiti u izdanju za djecu, no sve dječje kartice ionako imaju istu cijenu.
33,00 €
48-satna Sevilla Card (za odrasle)
Karta vrijedi 48 sati od trenutka aktiviranja. Omogućuje besplatan ulazak u sve uključene znamenitosti, riječno krstarenje Torre del Oro ili vožnju nekim od turističkih autobusa (Sevilla Tour ili Sevirama) te popuste u prodavaonicama, ugostiteljskim objektima i na predstave flamenca.
53,00 €
72-satna Sevilla Card (za odrasle)
Karta vrijedi 72 sata od trenutka aktiviranja. Omogućuje besplatan ulazak u sve uključene znamenitosti, riječno krstarenje Torre del Oro, vožnju jednim od turističkih autobusa (Sevilla Tour ili Sevirama), besplatan ulazak u zabavni park Isla Magica te popuste u prodavaonicama, ugostiteljskim objektima i na predstave flamenca.
71,00 €
120-satna Sevilla Card (za odrasle)
Karta vrijedi 120 sati od trenutka aktiviranja. Omogućuje besplatan ulazak u sve uključene znamenitosti, riječno krstarenje Torre del Oro, vožnju jednim od turističkih autobusa (Sevilla Tour ili Sevirama), besplatan ulazak u zabavni park Isla Magica te popuste u prodavaonicama, ugostiteljskim objektima i na predstave flamenca.
77,00 €
48-satna Sevilla Card (za djecu)
Karta vrijedi 48 sati od trenutka aktiviranja za djecu dobi 5-12 godina. Omogućuje besplatan ulazak u sve uključene znamenitosti, riječno krstarenje Torre del Oro ili vožnju nekim od turističkih autobusa (Sevilla Tour ili Sevirama) te popuste u prodavaonicama, ugostiteljskim objektima i na predstave flamenca.
25,00 €
72-satna Sevilla Card (za djecu)
Karta vrijedi 72 sata od trenutka aktiviranja za djecu dobi 5-12 godina. Omogućuje besplatan ulazak u sve uključene znamenitosti, riječno krstarenje Torre del Oro, vožnju jednim od turističkih autobusa (Sevilla Tour ili Sevirama), besplatan ulazak u zabavni park Isla Magica te popuste u prodavaonicama, ugostiteljskim objektima i na predstave flamenca.
25,00 €
120-satna Sevilla Card (za djecu)
Karta vrijedi 120 sati od trenutka aktiviranja za djecu dobi 5-12 godina. Omogućuje besplatan ulazak u sve uključene znamenitosti, riječno krstarenje Torre del Oro, vožnju jednim od turističkih autobusa (Sevilla Tour ili Sevirama), besplatan ulazak u zabavni park Isla Magica te popuste u prodavaonicama, ugostiteljskim objektima i na predstave flamenca.
25,00 €
Podatci navedeni u tablici ili natuknicama provjereni:
12. 01. 2015.

Provjerite cijene smještaja u Sevilli

Prijava
Odjava
Soba
Gosti