Smještaj u Sevilli

Kako i dolikuje turističkom velegradu, Sevilla ima nekoliko stotina smještajnih objekata – od skupih i luksuznih hotela, do skromnih i povoljnih prenoćišta.
Smještaj u Sevilli Smještaj u Sevilli

Slično kao i u Granadi, sezona zbog velikih ljetnih vrućina ima 'nepravilan' oblik. Tako su cijene najviše tijekom svibnja, lipnja, rujna i listopada te tijekom velikih lokalnih događanja.

Općenito gledano, tijekom zime cijene kreću otprilike od 15 eura po osobi po noćenju naviše za dvokrevetnu sobu s vlastitom kupaonicom. Ljeti su cijene nešto više, pa kreću od otprilike 20 eura, dok u sezoni obično dodatno porastu za 15-20 posto. Za najjeftinije objekte razlike u cijenama su gotovo zanemarive, dok skuplji hoteli, poput poznatog Alfonsa XIII., cijene mijenjaju i za 30-50 posto.

Hotel, hostel, hostal?

Kao i u ostatku Španjolske, potrebno je razlikovati slične nazive smještajnih objekata. Iako je lako pomisliti da je 'hostal' isto što i hostel, ne radi se o istim stvarima.

Hostali su kvalitetom često blizu hotelima, a ključna je razlika u tome što nemaju uvijek kupaonice u sobi, pa ih se ponekad dijeli s ostalim gostima. Hostali rjeđe imaju zajedničke spavaonice, za razliku od hostela u kojima nerijetko u istoj sobi spava i osam ili više osoba. Hostali ponekad imaju i usluge tipične za hotele, poput posluživanja doručka. U Sevilli je udio ovakvih objekata velik, a gotovo svi imaju barem dio privatnih soba s vlastitom kupaonicom.

Hosteli u Sevilli dosta su povoljni, a dio njih nudi i privatne sobe s kupaonicom.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Sevilli. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju vrlo dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no imajte na umu da to u Sevilli ne podrazumijeva i astronomske cijene, s obzirom da u mnogima od njih cijene počinju već na razini od oko 40 eura.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam ovaj središte Andaluzije nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Sevilli možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Sevilli

Prijava
Odjava
Soba
Gosti