Smještaj u Bernu

Bern raspolaže solidnim brojem ho(s)tela, no relativno skromnim za glavni grad države koja je poznata kao prvak hotelijerstva.
Smještaj u Bernu Smještaj u Bernu

Cijene počinju na razini od 30-ak eura za krevet u zajedničkim spavaonicama u hostelima. Za vlastitu dvokrevetnu sobu s kupaonicom u samome gradu plaća se od 60-ak eura po osobi naviše. U okolnim mjestima cijene su nešto niže.

Tražite li luksuz, tu biste čak mogli dobro i proći. Naime, u dva najluksuznija gradska hotela, Schweizerhofu i Bellevue Palaceu, spavati možete za otprilike 160-170 eura po noćenju po osobi, što je zapravo povoljno u usporedbi s najboljim hotelima u Zürichu i Ženevi. Oba hotela poznata su i po svojim restaurantima, jednima od najboljih u gradu i nositeljima Michelinovih zvjezdica i(li) velikog broja bodova u ocjenjivanju Gault Millaua.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Bernu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. Početne su cijene relativno visoke, ali je i prosječna kvaliteta takvih objekata vrlo dobra.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no obično podrazumijevaju i vrlo visoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam Grad medvjeda nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Bernu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Bernu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti