Smještaj u Fribourgu

Fribourg je idealno odredište za jednodnevni izlet, ali ako ondje odlučite i prespavati, dobro je znati da je izbor smještajnih jedinica vrlo dobar za mjesto takve veličine.
Smještaj u Fribourgu Smještaj u Fribourgu

U samome gradu cijene kreću na razini od 40-ak eura po osobi po noćenju i to u vrlo kvalitetnim objektima, poput Du Faucona. Za 50-ak eura se izbor znatno širi, pa možete birati i Best Western ili NH, odnosno poznate lance s hotelima od četiri zvjezdice.

Posebno su dobra vrijednost mjestašca oko Fribourga, udaljena od grada tek nekoliko kilometara. Ako imate automobil, ovakva opcija možda je najbolji izbor, s obzirom da se sobe mogu naći već za 25-30 eura po osobni po noćenju.

Ispod smo izdvojili neke od smještajnih objekata u Fribourgu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam Fribourg nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Fribourgu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti