Smještaj u Luganu

Lugano raspolaže solidnim brojem smještajnih jedinica, no, kao i u ostatku Švicarske, cijene su vrlo visoke.
Smještaj u Luganu Smještaj u Luganu

Lugano je na glasu kao elitno odredište, pa su cijene u skladu s time prilično visoke. Tako se one kreću od 40-ak eura po noćenju po osobi naviše. Nešto jeftinije možete proći ako se odlučite na spavanje u hostelskim zajedničkim sobama. S obzirom da se radi o manjem mjestu, Lugano možete posjetiti i u sklopu izleta iz Milana, što će vam uštedjeti nešto novca s obzirom da je taj talijanski grad ipak jeftiniji.

Ako vam novac ne predstavlja problem, u Luganu možete birati između mnogih izvrsnih hotela, a neki od najboljih su Splendide Royal i Grand Hotel Villa Castagnola. Osim u prvoklasnoj usluzi, ondje možete uživati i u prekrasnom pogledu na Lugansko jezero.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Interlakenu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam ovaj grad uz jezero nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Interlakenu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Luganu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti