Smještaj u Zürichu

Od velikih švicarskih gradova Zürich ima najbolju ponudu smještaja.
Smještaj u Zürichu Smještaj u Zürichu

Izbor hotela i ostalih objekata je raznolik i uravnotežen, pa se i za 35-50 eura može pronaći više dobrih ponuda. Ono što svakako treba imati na umu jest da je Zürich izraženo poslovni grad, što znači da je u terminima većih događanja poželjno svoj boravak rezervirati čim ranije.

Ako se želite razmaziti od kraljevskog tretmana, preporučujemo Dolder Grand, superluksuzni hotel na brdu Adlisberg iznad grada. Osim impresivnog spa-centra i idilične lokacije, ovaj hotel može se pohvaliti i vlastitim golfskim terenom.

Želite li ipak biti bliže središtu grada, dva su izvrsna izbora Alden Splugenschloss i Widder.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Zürichu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no za švicarske pojmove i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no oni obično podrazumijevaju i vrlo visoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam najveći švicarski grad nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Zürichu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Zürichu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti