Brela

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Brela'.
Vodiči
Brela

Brela

Brela su se smjestila na jednom od najljepših dijelova jadranske obale - između prekrasnih vrhova Biokova i rajskih plaža Makarske rivijere. Breljanske plaže nadaleko su poznate, kao i glavna mjesna atrakcija - Kamen Brela.
Članci
Dan općine Brela / blagdan sv. Stipana

Dan općine Brela / blagdan sv. Stipana 2017. (detaljni program)

Brela svake godine 3. kolovoza obilježavaju blagdan sv. Stipana i Dan općine, pa nas tako i ovog ljeta očekuje prigodni program.
Omiš

10 ideja za vikend-izlet u južnoj Dalmaciji

Ljeto nam je sve bliže, temperatura zraka približava se brojci od 30 stupnjeva, pa tako sve češće razmišljamo kamo bismo se mogli 'zaletjeti' na neki kraći izlet po osvježenje u moru ili uživanje u čistoj prirodi.
Varaždin

Izabrani dobitnici nagrada Plavi i Zeleni cvijet za 2012. godinu

Početkom listopada, Povjerenstvo Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice je u okviru projekta Volim Hrvatsku, akcija: Plavi cvijet, Zeleni cvijet, EDEN – Europska destinacija izvrsnosti, Experience Croatia – Doživi Hrvatsku te Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, odabralo dobitnike nagrada za poseban doprinos hrvatskom turizmu u 2012. godini.
Plaža

Hrvatsko more opet proglašeno drugim najčišćim u Europi

Europska komisija objavila je ovogodišnji vodič kroz čistoću vode na europskim kupalištima. Svakako imamo razloga biti zadovoljni i ponosni, jer je opet potvrđeno da je naše more jedno od najčišćih, točnije naša kupališta zauzela su drugo mjesto!