Bundek

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Bundek'.
Članci
Festival vatrometa na Bundeku

Festival vatrometa na Bundeku 2019. (detaljni program)

Saznajte sve o Festivalu vatrometa na Bundeku 2019. - pogledajte detaljni program za ovu godinu i slike prošlih vatrometa.
Floraart

Floraart na Bundeku 2019. (detaljni program)

Zagrebačko jezero Bundek i ovog će proljeća biti najljepša gradska cvjetna oaza, u kojoj će uživati stotine tisuća posjetitelja Međunarodne vrtne izložbe Floraart. Ove se godine Floraart, uvijek atraktivno zagrebačko hortikulturalno događanje, organizira po 54. put i to u 'starom' terminu - sredinom svibnja.
Rujanfest © rujanfest.com

Rujanfest 2018. (detaljni program)

Jedan od najvećih hrvatskih pivskih festivala održat će se 11. put, a zanimljivo je da se nakon šest zaprešićkih izdanja vraća u Zagreb.
Kestenijada i purtugizec na Bundeku

Kestenijada i purtugizec na Bundeku 2015.

Ovaj vikend, točnije u subotu, 24. listopada 2015. godine, na novozagrebačkom jezeru Bundek po četvrti put održat će se jesenska manifestacija 'Kesteni i purtugizec na Bundeku'.
Bundekfest

Bundekfest 2015. (detaljni program)

Nakon premijernog izdanja 2012. godine, ovog listopada po četvrti put će se na popularnom novozagrebačkom jezeru održati Bundekfest.
Festival nogometa Bundek

Festival nogometa Bundek 2014.

Uskoro počinje Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu na kojemu, naravno, nastupa i Hrvatska, a kako bi se cjelokupni doživljaj što više približio stanovnicima i posjetiteljima grada Zagreba, na istočnoj strani jezera Bundek organizira se Festival nogometa.