Edinburgh

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Edinburgh'.
Članci
Pariz

Megabusova akcija: besplatan prijevoz između velikih europskih gradova

Najpoznatiji niskotarifni autobusni prijevoznik, Megabus, ima novu akciju s besplatnim kartama. Točnije, plaća se samo administrativna naknada u iznosu od 0,50 GBP po rezervaciji.
Edinburgh - Dvorac

Split dobiva izravnu poveznicu s Edinburghom, Pula ostaje bez East Midlandsa

Britanski niskotarifni zračni prijevoznik Jet2 objavio je ljetni red letenja za sezonu 2015., koji donosi i dvije promjene na linijama s Hrvatskom.
London - Trafalgar Square

Iskoristite 10 posto popusta na povratne letove između Hrvatske i Velike Britanije

Britanski niskotarifni zračni prijevoznik, Jet2, ima akciju u sklopu koje nudi deset posto popusta na povratne letove. Radi se o prijevozniku koji ima nekoliko linija za Hrvatsku, pa je akcija tim zanimljivija.
Tower Bridge u Londonu

Megabus, najjeftiniji europski autobusni prijevoznik: karte za atraktivna odredišta već za 15-ak kuna

Niskotarifni zračni prijevoznici svima su već dobro poznati, a počeli su se pojavljivati i u željezničkom prijevozu. No, znate li da postoje niskotarifni autobusi? Vožnja od 600 kilometara za manje od 15 kuna? Ako dobro planirate i to je moguće!
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od svibnja 2013. povezuje Dubrovnik i Edinburgh

Britanski EasyJet, jedan od najpoznatijih niskotarifnih zračnih prijevoznika, nakon već osam ovogodišnjih linija prema Dubrovniku, danas je objavio i devetu poveznicu prema našoj najjužnijoj županiji.
Zrakoplov

Ryanair od proljeća uvodi liniju Zadar-Edinburgh

Ryanair, najveći europski niskotarifni avioprijevoznik, danas je najavio 23 nove linije za ljeto 2009. godine. Četiri linije bit će povezane sa zračnom lukom u Alicanteu, dvanaest s Bristolom i sedam s Edinburghom.