Hrvatska Kostajnica

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Hrvatska Kostajnica'.
Vodiči
Hrvatska Kostajnica

Hrvatska Kostajnica

Hrvatska Kostajnica grad je smješten u Sisačko-moslavačkoj županiji i nastao na otočiću usred rijeke Une, podno obronaka Zrinske gore. Osim po svojoj povijesnoj utvrdi, Kostajnica je najpoznatija po Kestenijadi, odnosno po kestenima, kojima i 'duguje' ime, budući da se nekoć za kesten koristila riječ kostanj.
Članci
Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici

Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici 2019. (detaljni program)

Drugog vikenda u listopadu, točnije od 11. do 13. listopada 2019. godine, u Hrvatskoj Kostajnici održat će se 22. Kestenijada. Kao i svake godine, pripremljen je zanimljiv program.
Božićna čarolija u Djedovoj kolibi u Hrvatskoj Kostajnici

Božićna čarolija u Djedovoj kolibi u Hrvatskoj Kostajnici 2015. (detaljni program)

Hrvatsku Kostajnicu i ove godine posjetit će Djed Božićnjak, a svi koji ga žele vidjeti trebaju se zaputiti na brdo Djed.
Fašnik u Hrvatskoj Kostajnici

Fašnik u Hrvatskoj Kostajnici 2015. (detaljni program)

Tijekom zimskih mjeseci u Hrvatskoj Kostajnici, gradu na obalama rijeke Une, održava se karnevalska manifestacija 'Fašnik u Hrvatskoj Kostajnici'.
Hrvatska Kostajnica

Ovaj vikend nas očekuje nova Kestenijada u Hrvatskoj Kostajnici

Još je svega nekoliko sati ostalo do početka 16. Kestenijade u Hrvatskoj Kostajnici, a i ove godine očekuje nas zanimljiv program.
Hrvatska Kostajnica

Izletnički vlak Kesten-cug vozi vas na Kestenijadu 2012.

U subotu i nedjelju, 6. i 7. listopada 2012. godine, na relaciji Zagreb GK - Hrvatska Kostajnica i obratno vozit će Kesten-cug, izletnički vlak Hrvatskih željeznica. Putem će se zaustavljati radi ulaska i izlaska putnika u Velikoj Gorici, Lekeniku, Sisku i Sunji.
Hrvatska Kostajnica

Izletnički vlak Kesten-cug vozi vas na Kestenijadu 2011.

U subotu i nedjelju, 8. i 9. listopada 2011. godine, na relaciji Zagreb GK - Hrvatska Kostajnica i obratno vozit će Kesten-cug, izletnički vlak Hrvatskih željeznica. Putem će se zaustavljati radi ulaska i izlaska putnika u Velikoj Gorici, Lekeniku, Sisku i Sunji.
Hrvatska Kostajnica - Kesten cug

Izletnički vlak Kesten-cug vozi vas na Kestenijadu 2010.

U subotu i nedjelju, 9. i 10. listopada 2010. godine, na relaciji Zagreb GK - Hrvatska Kostajnica i obratno vozit će Kesten-cug, izletnički vlak Hrvatskih željeznica. Putem će se zaustavljati radi ulaska i izlaska putnika u Velikoj Gorici, Lekeniku, Sisku i Sunji.
Glavni kolodvor u Zagrebu

Ovog vikenda voze vlakovi Božićnica-express i Kesten-cug

U subotu 10. listopada 2009. vozit će izletnički vlak Božićnica-express na relaciji Zagreb GK-Donja Stubica i natrag na 11. županijsku izložbu 'Zagorje - trnac starih sorata voća' u dvorac Stubički Golubovec.