Ideje za izlet

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Ideje za izlet'.
Članci
Pogled na Trogir

10 ideja za vikend-izlet u sjevernoj Dalmaciji

Sjeverna Dalmacija obuhvaća brojna popularna odredišta i jedno je od omiljenih odredišta za vikend-odmore, pogotovo nakon otvaranja autoceste Zagreb - Split, nakon čega su npr. Zadar i okolica Zagrepčanima postali dostupni i za manje od tri sata vožnje automobilom. Ako se zasitite 'brčkanja' u moru, dobro je znati da imate mogućnost posjetiti brojna atraktivna i zanimljiva mjesta.
Mošćenička Draga

16 ideja za vikend-izlet u Istri i Hrvatskom primorju

Istra i Hrvatsko primorje vjerojatno su najpopularniji dijelovi Hrvatske za višednevne, ali i jednodnevne izlete, budući da su odlično povezani s ostatkom Hrvatske. Tako za manje od dva sata, ako se kreće iz Zagreba, možete uživati na kvarnerskoj obali ili u unutrašnjosti Istre, koja skriva predivne male gradiće bogate povijesti.
Plitvice

12 ideja za vikend-izlet u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj

Prvosvibanjski praznici i ljeto su pred vratima, a upravo to doba mnogi koriste za izlete u razne krajeve Hrvatske. Sjeverna i središnja Hrvatska obiluju zanimljivim, a manje poznatim mjestima, koja možete posjetiti na proputovanju prema obali ili u sklopu kraćeg izleta iz vlastitoga grada.
Omiš

10 ideja za vikend-izlet u južnoj Dalmaciji

Ljeto nam je sve bliže, temperatura zraka približava se brojci od 30 stupnjeva, pa tako sve češće razmišljamo kamo bismo se mogli 'zaletjeti' na neki kraći izlet po osvježenje u moru ili uživanje u čistoj prirodi.