Motovun

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Motovun'.
Članci
Završje

18 ideja za vikend-izlet u Istri i Hrvatskom primorju

Istra i Hrvatsko primorje vrlo su popularni za višednevne, ali i jednodnevne izlete, budući da su odlično povezani s ostatkom Hrvatske. Tako za manje od dva sata, ako se kreće iz Zagreba, možete uživati na kvarnerskoj obali ili u unutrašnjosti Istre, koja skriva predivne gradiće bogate povijesti.

Festival terana i tartufa u Motovunu 2018.

Motovunski Festival terana i tartufa održat će se po deveti put.
Dani Velog Jože u Motovunu

Dani Velog Jože u Motovunu 2017. (detaljni program)

Dani Velog Jože održavaju se od 2014. godine i do danas su postali prepoznatljiva motovunska priredba.
Motovun

Istra opet tema popularnih putopisnih reportaža

Američki portali nedavno su objavili tekstove o Istri iz pera novinara i putopisca Davida Farleya koji je krajem svibnja u režiji županijske Turističke zajednice istražio istarske znamenitosti i kuhinju, da bi već u lipnju svoje dojmove izložio u nekoliko odvojenih reportažnih zapisa.
Motovun

Španjolska Hola! preporučuje Istru kao izvrsno gastro-odredište

Web izdanje glasovitog španjolskog magazina Hola! u listopadu predstavlja Istru kao meku za gastro-turiste iz čitavog svijeta, donoseći članak o izvanrednom bijelom tartufu, koji se upravo u listopadu u Istri slavi kroz niz manifestacija. Popularni madridski magazin koji izlazi na četiri kontinenta u rubrici posvećenoj putovanjima, preporuča Istru kao sjajno odredište za jesenski gastro vikend, inspiriran bijelim tartufom.