Nin

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Nin'.
Vodiči
Nin

Nin

Nin, najstariji hrvatski kraljevski grad, udaljen od županijskog središta Zadra svega 15 kilometara, izvrsno je odredište za jednodnevni izlet, a sa svojom okolicom i kao mjesto za dulji ljetni odmor.
Članci
Primošten

12 ideja za vikend-izlet u sjevernoj Dalmaciji

Sjeverna Dalmacija obuhvaća brojna popularna odredišta i jedno je od omiljenih područja za izlete i vikend-odmore. Nije to ništa čudno, jer se ondje nalazi mnoštvo iznimno zanimljivih gradova i prirodnih znamenitosti. Osim morskih destinacija, tu je i niz atraktivnih mjesta u zaleđu, prije svega vezanih uz NP Krka.
Festival soli u kraljevskom Ninu

Festival soli u Ninu 2019. (detaljni program)

U Solani Nin održat će se osmo izdanje Festivala soli.
Dan otvorenih vrata Solane Nin

Dan otvorenih vrata Solane Nin 2017.

Iskoristite priliku i bolje upoznajte ninsku solanu.
Ninska šokolijada

Ninska šokolijada 2017.

Od 2003. godine u Ninu se održava jedinstveno natjecanje koje svakog mjeseca srpnja ugosti šokolske majstore, ali i brojne stanovnike i posjetitelje ninskoga kraja.
Advent u Ninu

Advent u Ninu 2016. (detaljni program)

Nin je svoj adventski program započeo koncertom na Trgu hrvatskih branitelja te će prigodna događanja imati sve do početka 2017.
Tradicionalno hodočašće na otok Zečevo kod Nina

Tradicionalno hodočašće na otok Zečevo kod Nina 2016.

Tradicionalne procesije veliko su bogatstvo svakoga kraja, a jedno od takvih događanja je i tradicionalno hodočašće na otok Zečevo u blizini Nina.
Ninska fešta

Ninska fešta 2015.

Među brojnim ljetnim događanjima u starom hrvatskom kraljevskom gradu Ninu, svakako se izdvaja i jedna od poznatijih - Ninska fešta.
Opatijska Djevojka s galebom

Plavi i Zeleni cvijet u 2011. godini osvojilo je osam gradova i mjesta

Dani hrvatskog turizma završili su sinoć u šibenskom Solarisu dodjelom nagrada i priznanja Hrvatske turističke zajednice u akcijama uređenosti turističkih mjesta primorske i kontinentalne Hrvatske - Plavi cvijet i Zeleni cvijet, kao i u izboru djelatnika godine, Europske destinacije izvrsnosti (EDEN) te ocjenjivanju kvalitete hrvatskih turističkih odredišta, tvrtki i pojedinaca u akcijama 'Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku 2011.', koju provodi Hrvatska radiotelevizija u suorganizaciji s Hrvatskom gospodarskom komorom.
Gradska plaža u Omišu

Britanci odabrali pet najljepših hrvatskih plaža

Jedan od najpoznatijih britanskih dnevnih listova, The Daily Telegraph, izabrao je pet najljepših hrvatskih plaža koje su očarale njihove novinare, pa preporučuju svojim čitateljima da ih posjete prilikom svog putovanja po Hrvatskoj.
Nin

Nin nacionalni pobjednik 'Europske destinacije izvrsnosti' za 2010. godinu

Nacionalni pobjednik za Europsku destinaciju izvrsnosti (EDEN), čija je ovogodišnja tema 'Turizam uz vode', je gradić Nin, dok su ostala četiri uspješna odredišta Fužine, Ilok, Karlovac i Krapanj.