niskotarifni zračni prijevoznici

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'niskotarifni zračni prijevoznici'.
Članci
Zrakoplov

Kako jeftino do Rima? Letovi iz Hrvatske već od 30 eura

Može li se do Vječnoga Grada stići brzo i jeftino?
Zrakoplov

Letovi iz Hrvatske za Italiju već od 29,99 eura, za Španjolsku već od 44,99 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju, u sklopu koje karte za letove na poveznicama s Hrvatskom prodaje već od 29,99 eura.
Barcelona

Letovi iz Hrvatske za Barcelonu već od 45, za Rim već od 34 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju, u sklopu koje karte za letove na poveznicama s Hrvatskom prodaje već od 34 eura.
Zrakoplov

Nova akcija: iz Hrvatske u Italiju već od 36, do Španjolske od 47 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu ljetnu akciju, koja i ovaj put obuhvaća njihove brojne poveznice s Hrvatskom.
Vuelingov zrakoplov

Letovi iz Hrvatske za Španjolsku i Italiju već od 36 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju, koja i ovaj put obuhvaća brojne poveznice s hrvatskim zračnim lukama.
Rim

Milijuni Vuelingovih karata na akciji, letovi iz Hrvatske već od 29 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, na akciju je stavio više milijuna karata. Promocijom su i ovaj put obuhvaćene brojne poveznice s hrvatskim zračnim lukama.
Rim - Pogled s Palatina

Jeftini letovi: iz Hrvatske u Rim ili Torino već od 30-ak, u Barcelonu od 49,99 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, na akciju je stavio milijun karata. Promocijom su i ovaj put obuhvaćene brojne poveznice s hrvatskim zračnim lukama.
Barcelona

Letovi iz Hrvatske za Italiju već od 28,97 eura, za Barcelonu od 49,99 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju. Promocijom su i ovaj put obuhvaćene brojne poveznice s hrvatskim zračnim lukama.
Zrakoplov

Jednodnevna rasprodaja Wizz Aira: do Istanbula već za 27, Bruxellesa 14, Njemačke i Švedske 15 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, opet ima promociju s već uobičajenih 20 posto popusta na sve karte.
Vuelingov zrakoplov

Milijun Vuelingovih karata na akciji: letovi za Hrvatsku već od 24,11 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju. Promocijom su i ovaj put obuhvaćene poveznice s hrvatskim zračnim lukama.
EasyJetov zrakoplov

Jesu li EasyJetovi letovi zaista toliko jeftini i kako vidjeti stvarnu cijenu karte?

Saznajte zašto dolazi do razlike između EasyJetovih cijena i kako doći do najpovoljnijih karata.
Zrakoplov

Vueling: letovi iz Hrvatske u Italiju već od 28,97 eura, u Španjolsku već od 49,99 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju. Promocijom su obuhvaćene i poveznice s hrvatskim zračnim lukama.
Zrakoplov

Jednodnevna rasprodaja Wizz Aira: do Bruxellesa već za 10, Istanbula 21, Moskve 23, Sicilije i Cipra 26, Malte 31 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, opet ima promociju s već uobičajenih 20 posto popusta na sve karte. Karte se po sniženim cijenama mogu kupiti do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po iznimno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Zrakoplov

Wizz Airova jednodnevna rasprodaja: do Bruxellesa već za 14, Moskve 24, Sicilije 27, Malte 32 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, nakon nekog vremena opet ima promociju s već uobičajenih 20 posto popusta na sve karte. Karte se po sniženim cijenama mogu kupiti do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po iznimno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Rim - Piazza Venezia

Milijun Vuelingovih karata već od 24,11 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju. Promocijom je obuhvaćeno i nekoliko poveznica s hrvatskim zračnim lukama.
Zrakoplov

EasyJet objavio ljetni red letenja: letovi za Hrvatsku već od 34,36 eura

Drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, EasyJet, objavio je ljetni red letenja za 2015. godinu, u kojemu se nalazi i mnoštvo linija za Hrvatsku.
Ryanairov zrakoplov

Ryanairov ljetni red letenja za 2015.: letjet će na barem 20 poveznica s Hrvatskom

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, počeo je objavljivati ljetni red letenja za 2015. godinu, u kojemu su i brojne linije za Hrvatsku.
Zrakoplov

EasyJet objavio proljetni red letenja: za Hrvatsku lete već od 36,36 eura

Drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, EasyJet, objavio je proljetni red letenja za 2015. godinu, u kojemu se nalazi i nekolicina linija za Hrvatsku.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair za Hrvatsku leti već od 19,99 eura; naručuje 200 novih zrakoplova vrijednih preko 22 mlrd. dolara

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, pokazao je svoju financijsku moć narudžbom čak 200 novih zrakoplova. Istodobno provode jednu od svojih 'stalnih' akcija, u sklopu koje se karte za poveznice između hrvatskih i atraktivnih europskih odredišta mogu kupiti već od 19,99 eura.
Zrakoplov

Posljednja ovogodišnja Vuelingova akcija za sve poveznice s RH: letite već od 29 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju. S obzirom da se ljetna sezona bliži kraju, ovo je posljednja ovogodišnja akcija u kojoj je moguće kupiti povoljnije karte na svim poveznicama Vuelinga s Hrvatskom.
Zrakoplov

Ostvarite 30 eura popusta na Vuelingove letove

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, ovaj put ima nešto drukčiju akciju nego inače.
Zrakoplov

Svi letovi na akciji: Aer Lingus snizio cijene svih karata 20 posto

Irski zračni prijevoznik Aer Lingus, koji leti i za Dubrovnik i Pulu, ima novu akciju.
Zrakoplov

Jeftini letovi iz Hrvatske: do Rima već od 29, Firence od 35, Barcelone već od 55 eura

U sklopu nove akcije Vuelinga, putnici iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba po vrlo povoljnim cijenama mogu do atraktivnih odredišta u Italiji i Španjolskoj i to već od otprilike 29 eura po smjeru.
Istanbul

Slavljenička akcija Wizz Aira: 20 posto popusta na sve poveznice s Mađarskom

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, slavi deset godina poslovanja u Mađarskoj te je pripremio prigodnu akciju.
Aer Lingusov zrakoplov

Sve karte na akciji: Aer Lingus snizio cijene karata do 25 posto

Irski zračni prijevoznik Aer Lingus, koji leti i za Dubrovnik i Pulu, ima novu akciju.
Firenca

Letite iz Hrvatske do atraktivnih odredišta već od 25 eura

U sklopu nove akcije španjolskog niskotarifnog prijevoznika Vueling, putnici iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba po vrlo povoljnim cijenama mogu do atraktivnih odredišta u Italiji i Španjolskoj i to već od otprilike 25 eura po smjeru.
Ryanairovi zrakoplovi

Kamo sve možete letjeti Ryanairom već od 19,99 eura?

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u 2014. godini leti na 25 poveznica s Hrvatskom. Svi su letovi sezonski, a gotovo na svim linijama se već počelo letjeti.
Rim - Pogled s Palatina

Letovi od Hrvatske do Italije i Španjolske dostupni već za stotinjak kuna

U sklopu nove akcije španjolskog niskotarifnog prijevoznika Vueling, putnici iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba po vrlo niskim cijenama mogu do atraktivnih odredišta u Italiji i Španjolskoj i to već za stotinjak kuna po smjeru.
Rim - Piazza Venezia

Iz Hrvatske u Španjolsku i Italiju već od stotinjak kuna

U sklopu nove akcije španjolskog niskotarifnog prijevoznika Vueling, putnici iz Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba po vrlo niskim cijenama mogu do atraktivnih odredišta u Italiji i Španjolskoj i to već za stotinjak kuna po smjeru.
Firenca

Vueling od ljeta 2014. godine povezuje Split i Firencu!

Španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Vueling ove je godine odlučio povezati Hrvatsku sa što više novih linija, pa će tako tijekom ljetnih mjeseci uvesti potpuno novu poveznicu između Splita i Firence!
Istanbul

Jednodnevna rasprodaja: do Istanbula već od 18, Moskve od 23, a Dubaija od 40 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, ima novu promociju s već uobičajenih 20 posto popusta na sve karte. Karte se po sniženim cijenama mogu kupiti do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po iznimno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Pariz - Notre Dame

Transavia od ljeta 2014. godine povezuje Zadar i Pariz

Transavia, nizozemski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, od srpnja 2014. godine uvodi redovnu liniju koja će povezivati Zadar i parišku zračnu luku Orly.
Rim

Vueling od lipnja 2014. godine uvodi novu liniju Zadar - Rim!

Vueling, španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, odlučio je ove sezone uvesti čak četiri nove linije prema Hrvatskoj, pa se tako nakon novih poveznica prema Dubrovniku, Splitu i Zagrebu odlučio i za uvođenje linije Zadar - Rim!
Rim - Pogled s Palatina

Iz Hrvatske do atraktivnih talijanskih i španjolskih odredišta već za stotinjak kuna!

U sklopu akcije koja traje do kraja tjedna, putnici iz Zagreba, Splita i Dubrovnika vrlo povoljno mogu do dva prekrasna turistička središta - Barcelone i Rima, a preko njih i do brojnih drugih atraktivnih odredišta.
Rimski Koloseum

Vueling od lipnja 2014. godine uvodi liniju Zagreb - Rim!

Nakon što je u studenom prošle godine najavio nove linije iz Splita i Dubrovnika prema Rimu, španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Vueling danas je objavio uvođenje još jedne nove poveznice.
London

Jednodnevna rasprodaja Wizz Aira: 20 popusta na sve letove, do atraktivnih odredišta već za 13,39 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, opet ima već standardnu promociju s 20 posto popusta na sve karte. Karte se po sniženim cijenama mogu kupiti do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po vrlo niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
London - Trafalgar Square

Iskoristite 10 posto popusta na povratne letove između Hrvatske i Velike Britanije

Britanski niskotarifni zračni prijevoznik, Jet2, ima akciju u sklopu koje nudi deset posto popusta na povratne letove. Radi se o prijevozniku koji ima nekoliko linija za Hrvatsku, pa je akcija tim zanimljivija.
Zrakoplov

Ryanair u veljači zabilježio značajan porast broja putnika

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, tijekom veljače zabilježio je značajno bolji promet nego lani u istom razdoblju.
Zrakoplov

Norwegian objavio sjajne rezultate za veljaču 2014.

Norwegian Air Shuttle, brzorastući niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je odlične rezultate za veljaču 2014.
Ryanairov zrakoplov

Uskoro počinju letovi na Ryanairovim poveznicama s Hrvatskom: karte dostupne već od 19,99 eura

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u 2014. godini letjet će na 25 poveznica s Hrvatskom. Svi su letovi sezonski, a većina njih započinje za nekoliko tjedana.
Dubai

Do Dubaija 20 posto jeftinije: karte iz Budimpešte dostupne već od 39 eura

Najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, pripremio je još jednu akciju za karte na poveznicama za Dubai.
Norwegianov zrakoplov

Norwegian krenuo s povoljnim letovima između Skandinavije i Los Angelesa

Jedan od najbrže rastućih europskih niskotarifnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle, proširio je svoju ponudu letova na zapadnu obalu SAD-a.
Rim - Pogled s Palatina

Letovi od Hrvatske do Rima već za 30-ak, do Barcelone već za 50-ak eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je novu akciju, u sklopu koje je ponudio mnoštvo karata po promotivnoj cijeni. Tako se po cijeni već od 34,99 eura može kupiti čak milijun karata, a karte na poveznicama s Hrvatskom mogu se pronaći već za 29,20 eura.
Zrakoplov

20 posto popusta na sve letove Wizz Aira: do Švedske za 9, Istanbula za 21, Moskve za 23, a Dubaija 40 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, ima novu akciju. Svim kupcima ponudili su 20 posto popusta na sve svoje letove, ako karte kupe do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po nevjerojatno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair objavio poslovne rezultate: siječanj u plusu, kraj godine u minusu

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik objavio je poslovne rezultate za siječanj 2014. godine te za treće tromjesečje aktualne poslovne godine.
Ryanairov zrakoplov

Letovi iz Hrvatske u atraktivna europska odredišta već od 17,99 eura

Nakon dugo vremena, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik opet nudi karte s polascima iz Hrvatske po cijenama nižima od 20 eura.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od travnja 2014. godine uvodi liniju Zadar - Manchester!

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, nakon ukidanja dviju linija prema Zadru, danas je objavio uvođenje jedne potpuno nove poveznice prema zadarskoj zračnoj luci.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair ukinuo četiri linije iz Hrvatske prema Njemačkoj i Engleskoj

Iako je prošle sezone irski Ryanair prometovao na čak 16 linija sa zadarske zračne luke i na šest linija sa riječke zračne luke, ove ljetne sezone letenja bit će izgleda nešto manje poveznica nego lani.
Zrakoplov

20 posto popusta na sve letove Wizz Aira: do Bruxellesa za 17, Istanbula i Londona za 21, Moskve za 23 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, ima prvu akciju u 2014. godini. Točnije, svim kupcima ponudili su 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po nevjerojatno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Zrakoplov

Milijun karata u Vuelingovoj akciji dostupno već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je prvu akciju u 2014. godini, u sklopu koje je ponudio mnoštvo karata po promotivnoj cijeni. Tako se po cijeni već od 29,99 eura može kupiti čak milijun karata, a karte na poveznicama s Hrvatskom mogu se pronaći već za 39,99 eura.
Zrakoplov

EasyJetova rasprodaja: karte za Hrvatsku dostupne i za manje od 30 eura

EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, pripremio je akciju u kojoj dio karata nudi s popustom do 20 posto. Karte na poveznicama s Hrvatskom dostupne su i za manje od 30 eura.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od lipnja 2014. godine uvodi liniju Split - Hamburg

Povodom otvaranja nove zrakoplovne baze u njemačkom gradu Hamburgu, EasyJet uvodi čak 10 novih linija, od kojih je jedna i prema Hrvatskoj.EasyJetov zrakoplov
London - Trafalgar Square

Ryanair otvorio rezervacije za liniju Osijek - London

Nakon što je u četvrtak objavio uvođenje poveznice između Osijeka i Londona, Ryanair je omogućio i rezervacije za tu liniju.
Rim - Koloseum

Rim nikad dostupniji: do Vječnoga grada već za 110 kuna!

Vrijeme je najavljivanja novih zračnih poveznica za sljedeću sezonu, a posljednjih dana imali smo zadovoljstvo objaviti nekoliko sjajnih vijesti.
Zrakoplov

Vueling od lipnja 2014. godine povezuje Split i Dubrovnik s Rimom

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, u sklopu proširivanja svojih poveznica iz talijanskih baza, a uz već postojeće tri linije prema Hrvatskoj, uvodi i dvije potpuno nove linije prema hrvatskom Jadranu.
London

Ryanair uvodi poveznicu Osijek - London!

Irski Ryanair, najjeftiniji europski zračni prijevoznik, objavio je odličnu vijest za sve putnike koji gravitiraju istočnoj Hrvatskoj i njenom središtu, Osijeku.
Ryanairov zrakoplov

Irci stvarno misle ozbiljno: Ryanair ukida 'lov na sjedala'

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, godinama je bio na glasu kao prijevoznik kojega za zahtjeve korisnika nije ni najmanje briga. Stoga su prije desetak dana najavili značajna unaprjeđenja svoje usluge, a sada iz Dublina stiže još jedna lijepa novost.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair otvorio rezervacije za većinu od 27 poveznica s Hrvatskom za 2014. godinu

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, dovršio je ljetni red letenja za 2014. godinu i otvorio rezervacije za većinu linija. Uz to, nastavili su akciju s kartama već od 14,99 eura.
Wizz Airov zrakoplov

20 posto popusta na sve letove Wizz Aira: do Londona i Bruxellesa za 13, Istanbula za 19, Moskve za 24 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, otvorio je novu akciju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć, pa je iz Hrvatskoj susjednih zračnih luka po nevjerojatno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Venecija

Posjetite 'La Serenissimu': od Splita do Venecije za svega 19,99 eura!

Ako živite u Dalmaciji i okolici i željeli biste posjetiti Veneciju, a niste to činili zbog duge vožnje i visokih cijena prijevoza, evo vam prilike da učinite to sa stilom - zrakoplovne karte za sve letove na toj liniji (osim jednog), trenutačno se mogu kupiti za svega 19,99 eura.
Dubai

Do Dubaija 30 posto jeftinije: karte iz Budimpešte dostupne već od 60 eura

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je još jednu akciju za karte na poveznicama za Dubai, čime obilježava svoj povijesni prvi let za to odredište i otvaranje nove zračne luke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair počinje provoditi šest točaka za unaprjeđenje svojih usluga

U svijetu zračnog prijevoza promjene se događaju svakodnevno, no jedna stvar bila je prava konstanta - imidž Ryanaira kao prijevoznika kojega za zahtjeve korisnika nije ni najmanje briga. No, od danas će se i to promijeniti.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od ljeta 2014. povezuje Split s Glasgowom i Lyonom

EasyJet, britanski niskotarifni zračni prijevoznik, od iduće sezone uvodi dvije nove poveznice za Split, čime broj njihovih linija za najveći dalmatinski grad raste na čak 12.
Norwegianov zrakoplov

Norwegian širi ponudu povoljnih međukontinentalnih letova i najavljuje češće letove za Hrvatsku

Norwegian Air Shuttle, brzorastući niskotarifni zračni prijevoznik iz Norveške, najavio je proširenje svoje mreže dalekih letova i povećanje frekvencija na nekoliko linija, među kojima su i one za Hrvatsku.
Zrakoplov

EasyJet objavio red letenja za ljeto 2014.: održavat će 20 poveznica s Hrvatskom, karte dostupne već od 30 eura

EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je ljetni red letenja za 2014. godinu, a otvaranje rezervacija je naknadno popratio i sniženjem cijena karata.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air: iz Budimpešte, Bukurešta, Kijeva i Sofije do Dubaija po 30 posto nižim cijenama

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu promociju, ali ovaj put se radi o dvodnevnoj akciji na linijama za Dubai! Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti čak 30 posto popusta, ako karte kupe tijekom utorka i srijede, odnosno 8. i 9. listopada 2013. godine.
Zrakoplov

Volotea: jesenska akcija s kartama već od 19,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea ovaj tjedan nudi još jednu novu akciju, u sklopu koje nudi jednosmjerne karte već od 19,99 eura.
Zrakoplov

Vueling: od Hrvatske do Barcelone već za 54,99 eura, mnoge linije na akciji već za 29,99 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je novu akciju, u sklopu koje je ponudio više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 34,99 eura, a dio njih dostupan je i za 29,99 eura. Karte iz Hrvatske za Barcelonu mogu se kupiti već od 54,99 eura.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Airovih 20 posto popusta na sve letove: do Istanbula za 18, Moskve 23, Dubaija 75 eura

Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu akciju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair počeo objavljivati ljetni red letenja za 2014.: letjet će na 27 poveznica s Hrvatskom

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, počeo je objavljivati ljetni red letenja za 2014. godinu. Uz to, nastavili su akciju s kartama već od 14,99 eura.
Aer Lingusov zrakoplov

25 posto popusta na sve Aer Lingusove europske letove

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, snizio je cijene svih karata na poveznicama s Irskom za čak 25 posto.
Zrakoplov

Koliko zapravo koštaju aviokarte: usporedba naknada zračnih prijevoznika

Posljednjih godina i kod nas sve su popularniji niskotarifni zračni prijevoznici, koji karte prodaju već za svega nekoliko eura. No, kod mnogih putnika uvijek iznova javlja se pitanje - u čemu je trik?
Ryanairov zrakoplov

Ryanair dodaje Lisabon u svoju mrežu

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je otvaranje linija za još jedno atraktivno odredište - portugalski glavni grad Lisabon.
Aer Lingusov zrakoplov

Aer Lingus: promotivne cijene za prekooceanske letove

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, otvorio je veliku akciju za letove prema sjevernoameričkim odredištima. Karte se mogu kupiti već za 219 eura po smjeru.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair srušio europski rekord po broju putnika u jednom mjesecu

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni i najveći svjetski međunarodni zračni prijevoznik, srušio je europski rekord po broju prevezenih putnika, a taj događaj odlučili su obilježiti još jednom velikom akcijom.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air: 20 posto popusta na sve letove, atraktivna odredišta dostupna već za 20-ak eura

Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu akciju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć.
Zrakoplov

Vueling nudi više od milijun karata za atraktivna odredišta već od 34,99 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je novu akciju, u sklopu koje je ponudio više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 34,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Letovi iz Hrvatske u Belgiju, Englesku, Francusku, Norvešku i Njemačku već od 14,99 eura

Nakon što je prošli tjedan ponudio karte za 15,99 eura, irski Ryanair pokrenuo je novu akciju u kojoj su jednosmjerne karte još jeftinije i mogu se kupiti već za 14,99 eura.
Zrakoplov

Ryanairom do Londona, Marseillea, Osla i Pariza već od 15,99 eura

Sa završetkom špice ljetne sezone, irski Ryanair ponudio je na akciji jednosmjerne karte po cijeni već od 15,99 eura.
Aer Lingusov zrakoplov

25 posto popusta na Aer Lingusove europske letove

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, snizio je za 25 posto cijene svih karata za svojih gotovo 100 europskih linija i to za letove od rujna do studenog 2013.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od rujna 2013. povezuje Budimpeštu i Moskvu!

Nakon uvođenja brojnih novih linija iz svoje baze u Budimpešti prema gradovima poput Bakua, Dubaija, Kijeva ili Tel Aviva, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, uvodi još jednu poveznicu prema atraktivnom odredištu – Moskvi!
Zrakoplov

Ryanair objavio zimski red letenja: uvode 88 linija više nego prošle zime

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je zimski red letenja za sezonu 2013./2014., koji obuhvaća znatno više linija nego prošle godine. Uz to, pokrenuli su i novu akciju.
Zrakoplov

Ljetna rasprodaja: Vueling nudi više od milijun karata već od 29,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Vueling pokrenuo je posljednju ovogodišnju ljetnu akciju, u sklopu koje je ponudio više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Aer Lingusov zrakoplov

Aer Lingus: 20 posto popusta na sedam milijuna karata

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, snizio je za 20 posto cijene svih karata za svoje letove od rujna do ožujka 2014.
Norwegianov zrakoplov

Uvedeni niskotarifni letovi između Europe i SAD-a: Norwegian povezao Skandinaviju i New York

Ono što se već godinama najavljivalo, konačno se obistinilo - neki od velikih 'igrača' uveo je niskotarifne letove između Europe i SAD-a! Za sada se može letjeti na poveznicama između Osla ili Stockholma i New Yorka, a cijene su prosječno niže od 10 do 50 posto u odnosu na uobičajene cijene na linijama između Europe i najmnogoljudnijeg grada u SAD-u.
Zrakoplov

Velika akcija: Vueling nudi više od milijun karata već od 29,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Vueling ponudio je više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air slavi 9. rođendan i daje 20 posto popusta na sve svoje letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu promociju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do nedjelje u ponoć.
Zrakoplov

Velika akcija: milijun Vuelingovih karata već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po akcijskoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već za 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Germanwings akcijom obilježava otvaranje rezervacija za zimske letove

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Germanwings, član Lufthansine grupacije, omogućio je rezerviranje karata za svoje letove sve do ožujka 2014. Kako bi obilježili otvaranje rezervacija za zimsko razdoblje, ponudili su dodatne karte po cijenama već od 33 eura.
Zrakoplov

Voloteina nova akcija: letovi za 19,99 eura dostupni i iz Splita

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novu akciju. Velik dio njihovih letova tako je sada dostupan već za svega 19,99 eura, a veći dio preostalih letova tek je nešto skuplji.
Dubai

Povijesni potez Wizz Aira: uvode niskotarifne letove za Dubai!

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, službeno je potvrdio senzacionalnu vijest - krajem ove godine uvode niskotarifne letove za Dubai iz četiri odredišta u srednjoj i istočnoj Europi!
Zrakoplov

Vueling ima novu akciju: milijun karata već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već za 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od srpnja 2013. iznova uvodi liniju Rijeka - London

Poslije uvođenja čak četiri nove linije prema Rijeci, irski Ryanair objavio je još jednu poveznicu prema Zračnoj luci Rijeka, pa će se od iduće sezone s Hrvatskog primorja moći letjeti do šest europskih gradova.
Zrakoplov

Ostvarite 20 eura popusta na Vuelingove povratne karte

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Vueling predstavio je novu akciju kojom promovira 25 svojih linija. Tako za svaku od poveznica možete ostvariti popust od 20 eura na povratnu kartu.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair novom akcijom slavi narudžbu zrakoplova vrijednu više od 15 mlrd. dolara

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, potvrdio je ono o čemu se neslužbeno govorilo zadnjih dana - Boeing je od tog irskog prijevoznika zaprimio narudžbu vrijednu čak 15,6 milijardi američkih dolara. Narudžbu irski prijevoznik obilježava i novom promocijom.
Zrakoplov

Ryanair nudi jednosmjerne zrakoplovne karte već od 9 eura

Nakon brojnih akcija od 15, 12 ili 10 eura, irski Ryanair ponudio je na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od devet eura.
Zrakoplov

Vueling: milijun karata dostupno već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je čak milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata ponuđen je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Ryanair od lipnja 2013. povezuje Zadar i Oslo-Torp

Irski Ryanair, nakon najavljenog otvaranja zrakoplovne baze u Zadru i uvođenja brojnih novih linija, danas je objavio uvođenje još jedne nove poveznice iz Zadra.
Zrakoplov

Voloteina akcija za Valentinovo: karte već od 14 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je promociju za Valentinovo. Velik dio njihovih letova tako je sada dostupan već od svega 14 eura, a akcija traje samo danas.
Zrakoplov

Voloteina nova promocija: karte već za 15 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novu promociju. Njihovi letovi tako su sada dostupni već od svega 15 eura, a akcija traje tri dana.
Zrakoplov

Vuelingova nova akcija: milijun karata na sniženju

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od svibnja 2013. uvodi liniju Budimpešta-Malta

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, uz brojne linije iz Budimpešte, danas je objavio i uvođenje još jedne nove poveznice.
Marrakech

Ryanair otvara dvije baze u Maroku

Irski Ryanair najavio je otvaranje svoje 56. i 57. baze i to u Maroku. Time su postali prvi veliki europski niskotarifni zračni prijevoznik s bazama izvan Europe.
Zrakoplov

Vueling ima novu akciju: milijun karata dostupno već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Voloteina novogodišnja čestitka: karte već za 9,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea, svega desetak dana nakon akcije u kojoj je nudio karte za 13 eura, pripremio je novu promociju. Njihovi letovi tako su sada dostupni već od svega 9,99 eura.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Airova promocija: 20 posto popusta na sve letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, za početak godine pripremio je još jednu akciju. Putnicima tako nudi jednodnevnih 20 posto popusta na cijenu svih svojih karata. Navedena promocija vrijedi samo danas, 4. siječnja 2013.
Zrakoplov

Volotea ima novu akciju: karte dostupne već od 13 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novogodišnju akciju za svoje putnike, u sklopu koje karte nudi po cijeni već od 13 eura. Akcijom je obuhvaćena većina zimskih i proljetnih linija, a one koje nisu obično kreću s cijenama od 19,99 ili 29,99 eura.
Zalazak sunca u Zadru

Zadar postaje Ryanairova baza i dobiva pet novih atraktivnih linija!

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, otvorit će u Zadru svoju 54. bazu! Tako nam deset godina nakon dolaska niskotarifnih prijevoznika u Hrvatsku, stiže najava o otvaranju prve baze nekog od velikih niskotarifnih prijevoznika u Lijepoj našoj.
Zrakoplov

Produljena Ryanairova akcija: 100 tisuća karata po osam eura

Nakon vikend akcije u sklopu koje su karte nudili već od osam eura, irski Ryanair po sličnim uvjetima ponudio je dodatnih 100.000 karata.
Zrakoplov

Ryanairova vikend akcija: jednosmjerne karte već od osam eura

Nakon brojnih akcija od 18, 15 ili 12 eura, irski Ryanair je iznova ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od osam eura.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od proljeća 2013. povezuje Rijeku s Oslom i Bruxellesom

Poslije uvođenja dvije nove linije prema Rijeci, irski Ryanair je najavio još dvije nove poveznice prema Zračnoj luci Rijeka, pa će se od iduće sezone s Hrvatskog primorja moći letjeti do pet europskih gradova.
Zrakoplov

Ryanair od travnja 2013. povezuje Zadar i Wroclaw te Rijeku i Njemačku

Irski Ryanair, nakon već jedne najavljene nove linije za Zadar u idućoj godini, one za Liverpool, danas je objavio uvođenje dvije nove linije za Rijeku i jedne za Zadar.
Zrakoplov 'novog' Germanwingsa

Što nam donosi 'novi' Germanwings?

Njemački Germanwings, Lufthansina niskotarifna podružnica, prošloga je tjedna najavio velike promjene u svojem poslovanju za 2013. godinu. Pogledajte koje sve novosti spremaju i što bi to moglo značiti za nas putnike.
Zrakoplov

Volotea opet nudi karte za 9,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novu akciju za svoje putnike i nudi karte po cijeni već od svega 9,99 eura. Akcijom je obuhvaćena većina zimskih linija, a one koje nisu obično kreću s cijenama od 19,99 ili 29,99 eura.
Zrakoplov

Hrvatska postaje glavno Eurolotovo odredište - dobivamo čak 11 linija prema Poljskoj

Poljski zračni prijevoznik Eurolot donosi dobre vijesti za sve ljubitelje Poljske, ali i Poljake koji putuju u Hrvatsku – od iduće godine između Poljske i Hrvatske njihovi zrakoplovi prometovat će na čak 11 linija!
EasyJetov zrakoplov

EasyJet uvodi automatsko dodjeljivanje sjedala

Britanski easyJet, drugi europski niskotarifni prijevoznik po veličini, danas je uveo automatsko dodjeljivanje sjedala za sve svoje putnike. Tako je s današnjim danom u povijest otišlo utrkivanje za 'bolja' sjedala, barem što se easyJeta tiče.
Zrakoplov

Vueling ponudio milijun karata po 29,99 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun jednosmjernih karata po akcijskoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata dostupan je i po svega 19,99 eura.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi popust do 20 posto za 150 000 sjedala

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, nakon akcije u mjesecu rujnu, i ovaj mjesec je ponudio akciju u kojoj se cijena zrakoplovnih karata spušta i do 20 posto.
Zrakoplov

Volotea nudi milijun karata po svega devet eura!

Volotea, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, pripremila je veliku akciju za svoje putnike i nudi čak milijun karata po cijeni od svega devet eura, što je do sada najčešće bila odlika najvećih niskotarifnih prijevoznika, dok su skoro sve ostale linije dostupne po cijenama već od 19 eura.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od ljeta 2013. uvodi liniju Dubrovnik-Lyon

Britanski EasyJet, nakon prošlomjesečne najave o uvođenju jedne nove linije za iduću godinu, danas je objavio uvođenje još jedne sezonske linije prema Dubrovniku, koja će ujedno biti i jubilarna, deseta poveznica prema našoj najjužnijoj županiji.
Zrakoplov

Ryanair od travnja 2013. povezuje Zadar i Liverpool

Irski Ryanair, nakon četiri nove ovogodišnje linije, od iduće godine uvodi još jednu poveznicu između Zadra i europskih odredišta.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od proljeća 2013. godine povezuje London i Moskvu

EasyJet, britanski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je objavio da je dobio dozvolu za obavljanje zračnog prometa između Ujedinjenog Kraljevstva i Rusije, točnije između dva glavna grada, Londona i Moskve.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair ponovno nudi jednosmjerne karte već od 9,99 eura

Nakon što je prije mjesec dana ponudio akcijske cijene zrakoplovnih karata već od 9,99 eura, irski Ryanair ponovno prodaje jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura. Akcija traje do četvrtka, 25. listopada, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od 6. studenoga 2012. godine do 31. siječnja 2013. godine.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od svibnja 2013. povezuje Dubrovnik i Edinburgh

Britanski EasyJet, jedan od najpoznatijih niskotarifnih zračnih prijevoznika, nakon već osam ovogodišnjih linija prema Dubrovniku, danas je objavio i devetu poveznicu prema našoj najjužnijoj županiji.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanairova vikend akcija: zrakoplovne karte već od 9,99 eura

Nakon brojnih akcija od 12 eura, irski Ryanair je napokon ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od 9,99 eura. Akcija traje do ponedjeljka, 24. rujna, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od 1. listopada do 18. prosinca 2012. godine.
Zrakoplov

Volotea nudi 30.000 karata po svega devet eura

Volotea, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, pripremila je veliku akciju za svoje putnike. Velik broj odredišta tako je od sada povezan letovima po cijenama od svega devet eura, a skoro sve ostale linije dostupne su po cijenama od 19 eura.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet do sredine prosinca nudi popust na zrakoplovne karte do 20 posto

Sa završetkom ljetnih mjeseci, EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, ponudio je prvu jesensku akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 20 posto.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od prosinca 2012. leti iz Budimpešte prema Tel Avivu i Kijevu

Wizz Air, najveći istočnoeuropski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je uvođenje dvije nove poveznica iz svoje baze u Budimpešti, a letjet će u glavni ukrajinski i drugi najveći izraelski grad, točnije u Kijev i Tel Aviv.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air testira novu politiku ručne prtljage

Najveći srednjeeuropski i istočnoeuropski niskotarifni zračni prijevoznik, Wizz Air, najavio je kako će od 1. kolovoza početi testirati novu politiku za ručnu prtljagu, odnosno onu koju putnici unose u kabinu zrakoplova.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od svibnja povezuje Pulu i zračnu luku Pariz-Beauvais

Nakon brojnih novih linija koje je irski Ryanair najavio za ovu godinu iz zadarske zračne luke, najnovija poveznica se odnosi na Istru i Pulu.
Zrakoplov

Vueling daje 20 eura popusta na povratne karte

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ima novu promociju u sklopu koje na povratne letove odobrava 20 eura popusta.
Zrakoplov

Kamo otputovati za 50 eura ili manje?

Iako je veći dio Hrvatske prekriven debelim slojem snježnog pokrivača, polako nam se približava proljeće - dio godine koji mnogi vole iskoristiti za kratka putovanja u europska odredišta. Stoga smo vam pripremili pregled najpovoljnijih letova na rutama prema atraktivnim europskim odredištima. Hrvatske zračne luke nikad nisu bile bolje premrežene niskotarifnim poveznicama i izbor je vrlo raznolik, iako su brojne linije sezonskog karaktera te se koriste samo u ljetnim mjesecima.
Zrakoplov

Ryanair otvara bazu u Budimpešti i uvodi 31 novu liniju

Nakon što je jutros mađarski Malév obustavio promet na svim linijama, o čemu smo pisali na našem forumu, irski Ryanair je, nakon već prije objavljenjih pet poveznica, najavio dodatnih 26 linija iz Budimpešte, čime će glavni mađarski grad biti povezan s 31 odredištem diljem Europe.
Tornjevi Petronas

AirAsia ukida jeftine letove između Malezije i Europe

AirAsia X, niskotarifna podružnica Air Asije specijalizirana za daleke letove, najavila je povlačenje s europskog i indijskog tržišta te pojačano usmjerenje na ključna tržišta. Ova loša vijest za sve ljubitelje dalekih putovanja dolazi kao posljedica teških tržišnih prilika u Europi, na što su se nadovezali novi državni nameti na zračni prijevoz.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air danas daje 20 posto popusta na sve svoje letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, danas ima jednodnevnu akciju kojom putnicima nudi 20 posto popusta na cijenu svih svojih karata.
Zrakoplov

Britanski Monarch dolazi na hrvatsko tržište

Britanski niskotarifni zračni prijevoznik, Monarch Airlines, najavio je značajno proširenje svoje ponude poveznica unutar Europe. Tako će red letenja za ljeto 2012. godine obuhvatiti čak 14 novih poveznica između Velike Britanije i Hrvatske, Italije i Grčke.
Jedan od posebno oslikanih Southwestovih zrakoplova; © BlogSouthwest.com

LUV - kratica koja je promijenila zračni prijevoz

Kraj je šezdesetih godina 20. stoljeća, a zračni prijevoz u velikoj je ekspanziji. Zlatno je to doba te industrije - s komercijalnim letovima započinje Boeing 737 - do danas najprodavaniji mlazni zrakoplov, prvi let bilježi Boeing 747 - sinonim za Jumbo Jetove, a 1969. na scenu stupa i Concorde - najbrži putnički zrakoplov u povijesti. No, letenje je mnogima još uvijek nepoznanica i čini se nečim egzotičnim, a i dostupno je uglavnom samo dobrostojećima.
EasyJetov zrakoplov

20 razloga zašto su niskotarifni prijevoznici tako jeftini

Gledajući cijene niskotarifnih zračnih prijevoznika, koje su ponekad uistinu nevjerojatno niske, vjerojatno ste se zapitali kako im uspijeva prevoziti putnike po takvim cijenama i k tome ostvarivati dobit. Pročitajte kojih je to 20 razloga zbog kojih su niskobudžetni prijevoznici tako jeftini.
Zrakoplov

Ryanair dolazi i u riječku zračnu luku

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, uvodi letove na linijama Rijeka - London i Rijeka - Stockholm, a prodaja karata po promotivnim cijenama započinje već od sutra, 4. veljače 2011. godine.