Tribunj

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'Tribunj'.
Vodiči
Tribunj

Tribunj

Tribunj je malo ribarsko mjesto, udaljeno oko pet kilometara od poznatijih Vodica i nešto više od desetak kilometara od Krešimirovog grada, Šibenika. Za razliku od poznatijeg susjeda, koji je danas prepoznatljiv po masovnom turizmu, Tribunj je zadržao šarm malog i autentičnog dalmatinskog mjestašca.
Članci
Primošten

12 ideja za vikend-izlet u sjevernoj Dalmaciji

Sjeverna Dalmacija obuhvaća brojna popularna odredišta i jedno je od omiljenih područja za izlete i vikend-odmore. Nije to ništa čudno, jer se ondje nalazi mnoštvo iznimno zanimljivih gradova i prirodnih znamenitosti. Osim morskih destinacija, tu je i niz atraktivnih mjesta u zaleđu, prije svega vezanih uz NP Krka.
Magareće trke u Tribunju

Magareće trke u Tribunju 2020.

Tijekom ljeta uzduž hrvatske obale održava se nekoliko magarećih trka, među kojima posebno mjesto imaju one koje se održavaju u Tribunju.
Ribarska noć u Tribunju

Ribarska noć u Tribunju 2020. (detaljni program)

Jedna od dvije središnje manifestacije u Tribunju jest Ribarska noć, ujedno i jedno od najzanimljivijih događanja na cijeloj vodičkoj rivijeri.
Tribunjske poklade

Tribunjske poklade 2015.

Kao i kod sličnih karnevalskih događanja, Tribunjske poklade također započinju preuzimanjem tribunjskih ključeva od općinskog načelnika 12. veljače, a dva dana nakon toga slijedi prava pučka fešta.
Tribunjsko lito

Tribunjsko lito 2014.

Slikovito ribarsko mjestašce Tribunj, kao i druga hrvatska obalna mjesta, ljeti je posebno živo, a sva su ljetna događanja obuhvaćena krovnom manifestacijom - Tribunjskim litom.