zračni prijevoz

Pogledajte vijesti i ostale sadržaje označene temom 'zračni prijevoz'.
Članci
Eurowingsov zrakoplov

Povoljni Eurowingsovi letovi: iz Zagreba u Njemačku već od 33 eura

Njemački Eurowings (nekadašnji Germanwings), jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, trenutačno nudi povoljne karte za letove između Zagreba i Njemačke.
Germanwingsov zrakoplov

Letovi Hrvatska - Njemačka već od 33 eura, otvorene rezervacije za 2016. godinu

Njemački Germanwings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, već je omogućio rezervacije za skoro cijelu 2016. godinu.
Zrakoplov

IATA predstavila novi standard za ručnu prtljagu, tri velika prijevoznika najavila njegovo prihvaćanje

IATA, međunarodno udruženje zračnih prijevoznika, predložila je aviokompanijama novi standard za kabinsku prtljagu.
Germanwingsov zrakoplov

Velika akcija: Germanwings leti već od 29,99 eura, za Hrvatsku već od 33 eura

Njemački Germanwings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, ima veliku akciju te karte nudi već za 29,99 eura.
London Arch (Victoria, Australija)

Povoljno do Australije: povratne karte za letove iz Hrvatske već od 914 eura

Katarski nacionalni zračni prijevoznik, Qatar Airways, nudi čak 35 i više posto popusta za letove iz Hrvatske u daleka svjetska odredišta.
Berlin

Germanwings nudi do 30 posto popusta: letovi Hrvatska - Njemačka već od 33 eura

Jedan od najaktivnijih zračnih prijevoznika na našem tržištu, njemački Germanwings, snizio je cijene svojih karata do 30 posto te se iz Hrvatske u Njemačku trenutačno može letjeti već od 33 eura.
Qatar Airwaysov zrakoplov

Povratne karte za letove iz Zagreba u Bangkok već od 508, Kinu od 457, Indiju od 477 eura

Katarski nacionalni zračni prijevoznik, Qatar Airways, nudi do 25 posto popusta za letove iz Hrvatske u daleka svjetska odredišta.
Berlin

Germanwingsova akcija: letovi Hrvatska - Njemačka već od 33 eura

U Njemačku, najpopularnije odredište naših zračnih putnika i zemlju iz koje nam dolazi najviše turista, trenutačno se može letjeti već od 33 eura po smjeru.
Maldivi

Qatar Airways: Zagreb - Dubai već od 323 eura za povratne karte, povoljniji letovi za još 18 odredišta

Katarski nacionalni zračni prijevoznik, Qatar Airways, ima novu akciju za letove iz Hrvatske u daleka svjetska odredišta.
Dubai

Qatar Airways: 20 posto popusta za daleka odredišta, Zagreb - Dubai već od 340 eura za povratne karte

Katarski nacionalni zračni prijevoznik, Qatar Airways, ima novu akciju. Cijene su snižene do 20 posto te se iz Zagreba povoljnije može u nekolicinu atraktivnih odredišta, među kojima je i sve popularniji Dubai.
Zrakoplov

Hrvatska sve popularnija: uvedeno i najavljeno čak 12 novih zračnih poveznica

Jesenski mjeseci obično nam donose najave novih zračnih linija za sljedeću godinu, a iznimka nije ni jesen 2014. U posljednjih nekoliko tjedana najavljeno je nekoliko novih linija i to za različite zračne luke - od Zagreba do Dubrovnika.
Zrakoplov

EasyJet objavio ljetni red letenja: letovi za Hrvatsku već od 34,36 eura

Drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, EasyJet, objavio je ljetni red letenja za 2015. godinu, u kojemu se nalazi i mnoštvo linija za Hrvatsku.
Zürich

Veliko Swissovo širenje: Zagreb među 22 nova odredišta povezana s Zürichom

Švicarski nacionalni zračni prijevoznik Swiss najavio je ambiciozan plan širenja, koji obuhvaća kupnju novih zrakoplova i uvođenje mnoštva novih poveznica.
Delhi - Red Fort

Od Zagreba do Kine već od 463 eura

Katarski nacionalni zračni prijevoznik, Qatar Airways, ima novu akciju. Cijene su vrlo povoljne te se iz Zagreba po odličnim cijenama može u mnoga daleka odredišta.
Ryanairov zrakoplov

Ryanairov ljetni red letenja za 2015.: letjet će na barem 20 poveznica s Hrvatskom

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, počeo je objavljivati ljetni red letenja za 2015. godinu, u kojemu su i brojne linije za Hrvatsku.
Dubai

Qatar Airwaysova akcija: otputujte do 20 posto jeftinije u daleka odredišta

Katarski nacionalni zračni prijevoznik, Qatar Airways, ima novu akciju. Cijene su snižene do 20 posto te se iz Zagreba povoljnije može u nekolicinu atraktivnih odredišta.
Zrakoplov

EasyJet objavio proljetni red letenja: za Hrvatsku lete već od 36,36 eura

Drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, EasyJet, objavio je proljetni red letenja za 2015. godinu, u kojemu se nalazi i nekolicina linija za Hrvatsku.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair za Hrvatsku leti već od 19,99 eura; naručuje 200 novih zrakoplova vrijednih preko 22 mlrd. dolara

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, pokazao je svoju financijsku moć narudžbom čak 200 novih zrakoplova. Istodobno provode jednu od svojih 'stalnih' akcija, u sklopu koje se karte za poveznice između hrvatskih i atraktivnih europskih odredišta mogu kupiti već od 19,99 eura.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines slavi 25 godina postojanja

Na današnji dan prije četvrt stoljeća, 7. kolovoza 1989. osnovan je hrvatski nacionalni zračni prijevoznik - Croatia Airlines.
New York

Povratne karte za letove Zagreb - New York dostupne i za manje od 500 eura!

Dvostruki dobitnik Skytraxove nagrade za najboljeg svjetskog zračnog prijevoznika, Qatar Airways, pripremio je novu akciju. Cijene su snižene do 30 posto te se iz Zagreba povoljnije može u brojna atraktivna odredišta.
Ryanairovi zrakoplovi

Kamo sve možete letjeti Ryanairom već od 19,99 eura?

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u 2014. godini leti na 25 poveznica s Hrvatskom. Svi su letovi sezonski, a gotovo na svim linijama se već počelo letjeti.
Zrakoplov

25 posto popusta na sve letove povodom 25. rođendana Croatia Airlinesa

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik slavi 25. rođendan te tim povodom organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata.
Zrakoplov

Ostvarite do 20 eura popusta na Lufthansine letove

Najveći europski zračni prijevoznik, njemačka Lufthansa, nudi do 20 eura popusta na letove iz Hrvatske za više od 180 odredišta diljem svijeta. Provjerite kako ostvariti popust.
Qatar Airwaysov zrakoplov

Druga godišnjica Qatar Airwaysa u RH: do 30 posto popusta na letove u 21 odredište

Dvostruki dobitnik Skytraxove nagrade za najboljeg svjetskog zračnog prijevoznika, Qatar Airways, slavi drugu godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj. Tim povodom snizili su cijene povratnih karata do 30 posto.
Firenca

Vueling od ljeta 2014. godine povezuje Split i Firencu!

Španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Vueling ove je godine odlučio povezati Hrvatsku sa što više novih linija, pa će tako tijekom ljetnih mjeseci uvesti potpuno novu poveznicu između Splita i Firence!
Pariz - Notre Dame

Transavia od ljeta 2014. godine povezuje Zadar i Pariz

Transavia, nizozemski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, od srpnja 2014. godine uvodi redovnu liniju koja će povezivati Zadar i parišku zračnu luku Orly.
Rim

Vueling od lipnja 2014. godine uvodi novu liniju Zadar - Rim!

Vueling, španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, odlučio je ove sezone uvesti čak četiri nove linije prema Hrvatskoj, pa se tako nakon novih poveznica prema Dubrovniku, Splitu i Zagrebu odlučio i za uvođenje linije Zadar - Rim!
Rimski Koloseum

Vueling od lipnja 2014. godine uvodi liniju Zagreb - Rim!

Nakon što je u studenom prošle godine najavio nove linije iz Splita i Dubrovnika prema Rimu, španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Vueling danas je objavio uvođenje još jedne nove poveznice.
London

Jednodnevna rasprodaja Wizz Aira: 20 popusta na sve letove, do atraktivnih odredišta već za 13,39 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, opet ima već standardnu promociju s 20 posto popusta na sve karte. Karte se po sniženim cijenama mogu kupiti do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po vrlo niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Ryanairov zrakoplov

Uskoro počinju letovi na Ryanairovim poveznicama s Hrvatskom: karte dostupne već od 19,99 eura

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u 2014. godini letjet će na 25 poveznica s Hrvatskom. Svi su letovi sezonski, a većina njih započinje za nekoliko tjedana.
Dubai

Do Dubaija 20 posto jeftinije: karte iz Budimpešte dostupne već od 39 eura

Najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, pripremio je još jednu akciju za karte na poveznicama za Dubai.
Rim - Pogled s Palatina

Letovi od Hrvatske do Rima već za 30-ak, do Barcelone već za 50-ak eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je novu akciju, u sklopu koje je ponudio mnoštvo karata po promotivnoj cijeni. Tako se po cijeni već od 34,99 eura može kupiti čak milijun karata, a karte na poveznicama s Hrvatskom mogu se pronaći već za 29,20 eura.
Zrakoplov

20 posto popusta na sve letove Wizz Aira: do Švedske za 9, Istanbula za 21, Moskve za 23, a Dubaija 40 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, ima novu akciju. Svim kupcima ponudili su 20 posto popusta na sve svoje letove, ako karte kupe do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po nevjerojatno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Ryanairov zrakoplov

Letovi iz Hrvatske u atraktivna europska odredišta već od 17,99 eura

Nakon dugo vremena, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik opet nudi karte s polascima iz Hrvatske po cijenama nižima od 20 eura.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: 30 posto popusta na zrakoplovne karte za Valentinovo

Croatia Airlines organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata u sklopu akcije '30% popusta na aviokarte za Valentinovo', pa tako putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u bilo koji europski grad do kojeg izravno leti hrvatski nacionalni zračni prijevoznik.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od travnja 2014. godine uvodi liniju Zadar - Manchester!

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, nakon ukidanja dviju linija prema Zadru, danas je objavio uvođenje jedne potpuno nove poveznice prema zadarskoj zračnoj luci.
Melbourne

Daleka odredišta nikad bliža: od Zagreba do Kine već za 443, Tajlanda za 485, a Australije već od 918 eura

Za početak 2014. godine dvostruki dobitnik Skytraxove nagrade za najboljeg svjetskog zračnog prijevoznika, Qatar Airways, pripremio je novu akciju. Cijene su iznimno povoljne, a mnoga odredišta dostupna su nam po nikad nižim cijenama za polaske iz Zagreba.
Amsterdam

KLM od svibnja 2014. godine uvodi liniju Zagreb - Amsterdam

Nakon više od dva desetljeća pauze, nizozemski zrakoplovni prijevoznik KLM ponovno uspostavlja liniju između Zagreba i Amsterdama.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair ukinuo četiri linije iz Hrvatske prema Njemačkoj i Engleskoj

Iako je prošle sezone irski Ryanair prometovao na čak 16 linija sa zadarske zračne luke i na šest linija sa riječke zračne luke, ove ljetne sezone letenja bit će izgleda nešto manje poveznica nego lani.
Zrakoplov

20 posto popusta na sve letove Wizz Aira: do Bruxellesa za 17, Istanbula i Londona za 21, Moskve za 23 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, ima prvu akciju u 2014. godini. Točnije, svim kupcima ponudili su 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć, pa je iz Splita i Hrvatskoj susjednih zračnih luka po nevjerojatno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Zrakoplov

Milijun karata u Vuelingovoj akciji dostupno već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je prvu akciju u 2014. godini, u sklopu koje je ponudio mnoštvo karata po promotivnoj cijeni. Tako se po cijeni već od 29,99 eura može kupiti čak milijun karata, a karte na poveznicama s Hrvatskom mogu se pronaći već za 39,99 eura.
Zrakoplov

EasyJetova rasprodaja: karte za Hrvatsku dostupne i za manje od 30 eura

EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, pripremio je akciju u kojoj dio karata nudi s popustom do 20 posto. Karte na poveznicama s Hrvatskom dostupne su i za manje od 30 eura.
Zrakoplov

Germanwings od 2014. godine uvodi liniju Rijeka - Hamburg, a Eurolot povezuje Split i Krakov

Svojim brojnim poveznicama između njemačkih, odnosno poljskih zračnih luka i uglavnom hrvatske obale, Germanwings i Eurolot su dodali po još jednu novu liniju.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od lipnja 2014. godine uvodi liniju Split - Hamburg

Povodom otvaranja nove zrakoplovne baze u njemačkom gradu Hamburgu, EasyJet uvodi čak 10 novih linija, od kojih je jedna i prema Hrvatskoj.EasyJetov zrakoplov
Zrakoplov

SAS za ljeto 2014. uvodi pet novih zrakoplovnih linija prema Hrvatskoj

Nakon što je u protekle dvije sezone uveo 10 novih linija prema Hrvatskoj, skandinavski zrakoplovni prijevoznik SAS i za iduću godinu uvodi pet novih poveznica prema hrvatskoj obali, što je samo dio od čak 50 novih linija koje će uvesti diljem Europe.
London - Trafalgar Square

Ryanair otvorio rezervacije za liniju Osijek - London

Nakon što je u četvrtak objavio uvođenje poveznice između Osijeka i Londona, Ryanair je omogućio i rezervacije za tu liniju.
Rim - Koloseum

Rim nikad dostupniji: do Vječnoga grada već za 110 kuna!

Vrijeme je najavljivanja novih zračnih poveznica za sljedeću sezonu, a posljednjih dana imali smo zadovoljstvo objaviti nekoliko sjajnih vijesti.
Zrakoplov

Vueling od lipnja 2014. godine povezuje Split i Dubrovnik s Rimom

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, u sklopu proširivanja svojih poveznica iz talijanskih baza, a uz već postojeće tri linije prema Hrvatskoj, uvodi i dvije potpuno nove linije prema hrvatskom Jadranu.
London

Ryanair uvodi poveznicu Osijek - London!

Irski Ryanair, najjeftiniji europski zračni prijevoznik, objavio je odličnu vijest za sve putnike koji gravitiraju istočnoj Hrvatskoj i njenom središtu, Osijeku.
Zrakoplov

Estonian Air od svibnja 2014. godine povezuje Split i Tallinn

Estonian Air, estonski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, najavio je za iduću godinu uvođenje svoje prve poveznice prema Hrvatskoj.
Aer Lingusov zrakoplov

Aer Lingus od travnja 2014. godine uvodi liniju Dublin - Pula

Aer Lingus, irski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, od proljeća 2014. godine uvodi novu liniju prema Hrvatskoj.
Zrakoplov

Darwin Airline postaje Etihad Regional i uvodi liniju Zagreb - Rim

Etihad Airways, nacionalni prijevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, objavio je u nedjelju, 17. studenoga, da preuzima trećinu udjela u Darwin Airlineu, regionalnom prijevozniku s bazom u švicarskom Luganu.
Delhi - Red Fort

Otputujte povoljno u daleka odredišta: od Zagreba do Indije i Kine za 480, do Australije za 1000 eura

Kako bi proslavio ulazak u udruženje One World, Qatar Airways, dvostruki dobitnik Skytraxove nagrade za najboljeg svjetskog zračnog prijevoznika, otvorio je novu akciju. Promocija se zove Bigger World, a cijene su niže do 25 posto, pa su mnoga daleka i atraktivna odredišta vrlo povoljno dostupna i iz Hrvatske.
Ryanairov zrakoplov

Irci stvarno misle ozbiljno: Ryanair ukida 'lov na sjedala'

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, godinama je bio na glasu kao prijevoznik kojega za zahtjeve korisnika nije ni najmanje briga. Stoga su prije desetak dana najavili značajna unaprjeđenja svoje usluge, a sada iz Dublina stiže još jedna lijepa novost.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair otvorio rezervacije za većinu od 27 poveznica s Hrvatskom za 2014. godinu

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, dovršio je ljetni red letenja za 2014. godinu i otvorio rezervacije za većinu linija. Uz to, nastavili su akciju s kartama već od 14,99 eura.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Povratni vikend-letovi za Švicarsku, Njemačku i Austriju već od 99 eura

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, Croatia Airlines ima novu akciju. Ovoga puta po promotivnim cijenama prodaju se karte za adventska odredišta te se povratne karte za vikend-letove do njih mogu kupiti već za 99 eura.
Wizz Airov zrakoplov

20 posto popusta na sve letove Wizz Aira: do Londona i Bruxellesa za 13, Istanbula za 19, Moskve za 24 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, otvorio je novu akciju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć, pa je iz Hrvatskoj susjednih zračnih luka po nevjerojatno niskim cijenama moguće otputovati u brojna atraktivna odredišta.
Venecija

Posjetite 'La Serenissimu': od Splita do Venecije za svega 19,99 eura!

Ako živite u Dalmaciji i okolici i željeli biste posjetiti Veneciju, a niste to činili zbog duge vožnje i visokih cijena prijevoza, evo vam prilike da učinite to sa stilom - zrakoplovne karte za sve letove na toj liniji (osim jednog), trenutačno se mogu kupiti za svega 19,99 eura.
Dubai

Do Dubaija 30 posto jeftinije: karte iz Budimpešte dostupne već od 60 eura

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je još jednu akciju za karte na poveznicama za Dubai, čime obilježava svoj povijesni prvi let za to odredište i otvaranje nove zračne luke u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair počinje provoditi šest točaka za unaprjeđenje svojih usluga

U svijetu zračnog prijevoza promjene se događaju svakodnevno, no jedna stvar bila je prava konstanta - imidž Ryanaira kao prijevoznika kojega za zahtjeve korisnika nije ni najmanje briga. No, od danas će se i to promijeniti.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od ljeta 2014. povezuje Split s Glasgowom i Lyonom

EasyJet, britanski niskotarifni zračni prijevoznik, od iduće sezone uvodi dvije nove poveznice za Split, čime broj njihovih linija za najveći dalmatinski grad raste na čak 12.
Melbourne

Odlične vijesti za putnike u daleka odredišta: od Zagreba do Kine i za manje od 500, do Australije za 1000 eura

Qatar Airways, dvostruki dobitnik Skytraxove nagrade za najboljeg svjetskog zračnog prijevoznika, ima novu akciju. Cijene su niže do 25 posto, pa su mnoga atraktivna odredišta vrlo povoljno dostupna i iz Hrvatske.
Norwegianov zrakoplov

Norwegian širi ponudu povoljnih međukontinentalnih letova i najavljuje češće letove za Hrvatsku

Norwegian Air Shuttle, brzorastući niskotarifni zračni prijevoznik iz Norveške, najavio je proširenje svoje mreže dalekih letova i povećanje frekvencija na nekoliko linija, među kojima su i one za Hrvatsku.
Air Franceov zrakoplov

Od Zagreba do New Yorka i za manje od 500 eura!

Air France, francuski nacionalni zračni prijevoznik, 7. listopada proslavio je svoj 80. rođendan, a od jučer ga obilježava i zanimljivom akcijom.
Zrakoplov

EasyJet objavio red letenja za ljeto 2014.: održavat će 20 poveznica s Hrvatskom, karte dostupne već od 30 eura

EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je ljetni red letenja za 2014. godinu, a otvaranje rezervacija je naknadno popratio i sniženjem cijena karata.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air: iz Budimpešte, Bukurešta, Kijeva i Sofije do Dubaija po 30 posto nižim cijenama

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu promociju, ali ovaj put se radi o dvodnevnoj akciji na linijama za Dubai! Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti čak 30 posto popusta, ako karte kupe tijekom utorka i srijede, odnosno 8. i 9. listopada 2013. godine.
Zrakoplov

Volotea: jesenska akcija s kartama već od 19,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea ovaj tjedan nudi još jednu novu akciju, u sklopu koje nudi jednosmjerne karte već od 19,99 eura.
Zrakoplov

Vueling: od Hrvatske do Barcelone već za 54,99 eura, mnoge linije na akciji već za 29,99 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je novu akciju, u sklopu koje je ponudio više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 34,99 eura, a dio njih dostupan je i za 29,99 eura. Karte iz Hrvatske za Barcelonu mogu se kupiti već od 54,99 eura.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Airovih 20 posto popusta na sve letove: do Istanbula za 18, Moskve 23, Dubaija 75 eura

Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu akciju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair počeo objavljivati ljetni red letenja za 2014.: letjet će na 27 poveznica s Hrvatskom

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, počeo je objavljivati ljetni red letenja za 2014. godinu. Uz to, nastavili su akciju s kartama već od 14,99 eura.
Aer Lingusov zrakoplov

25 posto popusta na sve Aer Lingusove europske letove

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, snizio je cijene svih karata na poveznicama s Irskom za čak 25 posto.
Embraer EMB 120; © Embraer

Uskoro opet kreću letovi na liniji Osijek - Zagreb

Trade Air, hrvatski zračni prijevoznik, najavio je uvođenje letova na liniji Zagreb - Osijek.
Zrakoplov

Koliko zapravo koštaju aviokarte: usporedba naknada zračnih prijevoznika

Posljednjih godina i kod nas sve su popularniji niskotarifni zračni prijevoznici, koji karte prodaju već za svega nekoliko eura. No, kod mnogih putnika uvijek iznova javlja se pitanje - u čemu je trik?
Zrakoplov

Germanwings otvorio rezervacije za ljeto 2014.: letjet će na 22 poveznice s Hrvatskom

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Germanwings, član Lufthansine grupacije, omogućio je rezerviranje karata za svoje letove sve do listopada 2014.
Zrakoplov

Ryanair povećava broj linija za London

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je veliko širenje na londonskoj zračnoj luci Stansted.
CS 100; © Bombardier

Bombardier predstavio najtiši svjetski komercijalni zrakoplov

Kanadski Bombardier, jedan od najvećih svjetskih proizvođača zrakoplova, predstavio je novu seriju aviona, za koju tvrde da je najtiša na svijetu.
Swissov zrakoplov

Swiss uvodi nove povoljne poveznice sa Ženevom

Švicarski nacionalni zračni prijevoznik Swiss uvodi nove poveznice sa Ženevom. Tako će se od proljeća iz Grada satova po povoljnim cijenama moći putovati u tri nova odredišta.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair dodaje Lisabon u svoju mrežu

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je otvaranje linija za još jedno atraktivno odredište - portugalski glavni grad Lisabon.
Qatar Airwaysov zrakoplov

Qatar Airways uskoro postaje dio udruženja oneworld

Qatar Airways, dvostruki dobitnik Skytraxove nagrade za najboljeg svjetskog zračnog prijevoznika, uskoro će postati dio udruženja zračnih prijevoznika oneworld.
Aer Lingusov zrakoplov

Aer Lingus: promotivne cijene za prekooceanske letove

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, otvorio je veliku akciju za letove prema sjevernoameričkim odredištima. Karte se mogu kupiti već za 219 eura po smjeru.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratni letovi za Europu već od 99 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik ima novu akciju, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u 14 europskih gradova.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair srušio europski rekord po broju putnika u jednom mjesecu

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni i najveći svjetski međunarodni zračni prijevoznik, srušio je europski rekord po broju prevezenih putnika, a taj događaj odlučili su obilježiti još jednom velikom akcijom.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air: 20 posto popusta na sve letove, atraktivna odredišta dostupna već za 20-ak eura

Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu akciju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do danas u ponoć.
Zrakoplov

Vueling nudi više od milijun karata za atraktivna odredišta već od 34,99 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, pokrenuo je novu akciju, u sklopu koje je ponudio više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 34,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Letovi iz Hrvatske u Belgiju, Englesku, Francusku, Norvešku i Njemačku već od 14,99 eura

Nakon što je prošli tjedan ponudio karte za 15,99 eura, irski Ryanair pokrenuo je novu akciju u kojoj su jednosmjerne karte još jeftinije i mogu se kupiti već za 14,99 eura.
Zrakoplov

Ryanairom do Londona, Marseillea, Osla i Pariza već od 15,99 eura

Sa završetkom špice ljetne sezone, irski Ryanair ponudio je na akciji jednosmjerne karte po cijeni već od 15,99 eura.
Lufthansin zrakoplov

Ostvarite 15 eura popusta na Lufthansine letove

Najveći europski zračni prijevoznik, njemačka Lufthansa, nudi do 15 eura popusta na letove iz Hrvatske za Njemačku. Provjerite kako ostvariti popust.
Aer Lingusov zrakoplov

25 posto popusta na Aer Lingusove europske letove

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, snizio je za 25 posto cijene svih karata za svojih gotovo 100 europskih linija i to za letove od rujna do studenog 2013.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od rujna 2013. povezuje Budimpeštu i Moskvu!

Nakon uvođenja brojnih novih linija iz svoje baze u Budimpešti prema gradovima poput Bakua, Dubaija, Kijeva ili Tel Aviva, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, uvodi još jednu poveznicu prema atraktivnom odredištu – Moskvi!
Zrakoplov

Ryanair objavio zimski red letenja: uvode 88 linija više nego prošle zime

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je zimski red letenja za sezonu 2013./2014., koji obuhvaća znatno više linija nego prošle godine. Uz to, pokrenuli su i novu akciju.
Swissov zrakoplov

Swiss proširuje mrežu i uvodi niskotarifne letove za Ženevu: cijene i 35 puta niže od dosadašnjih!

Švicarski nacionalni zračni prijevoznik Swiss uvodi nove tarife i poveznice sa Ženevom. Tako će se od rujna do ili iz Grada satova moći putovati već za 39 švicarskih franaka, pa čak i na poveznici s marokanskim Marrakechom!
Zrakoplov

Ljetna rasprodaja: Vueling nudi više od milijun karata već od 29,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Vueling pokrenuo je posljednju ovogodišnju ljetnu akciju, u sklopu koje je ponudio više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Aer Lingusov zrakoplov

Aer Lingus: 20 posto popusta na sedam milijuna karata

Irski nacionalni zračni prijevoznik, Aer Lingus, snizio je za 20 posto cijene svih karata za svoje letove od rujna do ožujka 2014.
Norwegianov zrakoplov

Uvedeni niskotarifni letovi između Europe i SAD-a: Norwegian povezao Skandinaviju i New York

Ono što se već godinama najavljivalo, konačno se obistinilo - neki od velikih 'igrača' uveo je niskotarifne letove između Europe i SAD-a! Za sada se može letjeti na poveznicama između Osla ili Stockholma i New Yorka, a cijene su prosječno niže od 10 do 50 posto u odnosu na uobičajene cijene na linijama između Europe i najmnogoljudnijeg grada u SAD-u.
Zrakoplov

Velika akcija: Vueling nudi više od milijun karata već od 29,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Vueling ponudio je više od milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već od 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air slavi 9. rođendan i daje 20 posto popusta na sve svoje letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, pripremio je novu promociju. Tako svi kupci njihovih karata mogu ostvariti 20 posto popusta na sve njihove letove, ako karte kupe do nedjelje u ponoć.
Zrakoplov

Velika akcija: milijun Vuelingovih karata već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po akcijskoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već za 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Germanwings akcijom obilježava otvaranje rezervacija za zimske letove

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Germanwings, član Lufthansine grupacije, omogućio je rezerviranje karata za svoje letove sve do ožujka 2014. Kako bi obilježili otvaranje rezervacija za zimsko razdoblje, ponudili su dodatne karte po cijenama već od 33 eura.
Zrakoplov

Voloteina nova akcija: letovi za 19,99 eura dostupni i iz Splita

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novu akciju. Velik dio njihovih letova tako je sada dostupan već za svega 19,99 eura, a veći dio preostalih letova tek je nešto skuplji.
Dubai

Povijesni potez Wizz Aira: uvode niskotarifne letove za Dubai!

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, službeno je potvrdio senzacionalnu vijest - krajem ove godine uvode niskotarifne letove za Dubai iz četiri odredišta u srednjoj i istočnoj Europi!
Zrakoplov

Vueling ima novu akciju: milijun karata već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni. Tako se karte mogu kupiti već za 29,99 eura, a dio njih dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od srpnja 2013. iznova uvodi liniju Rijeka - London

Poslije uvođenja čak četiri nove linije prema Rijeci, irski Ryanair objavio je još jednu poveznicu prema Zračnoj luci Rijeka, pa će se od iduće sezone s Hrvatskog primorja moći letjeti do šest europskih gradova.
Zrakoplov

Ostvarite 20 eura popusta na Vuelingove povratne karte

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Vueling predstavio je novu akciju kojom promovira 25 svojih linija. Tako za svaku od poveznica možete ostvariti popust od 20 eura na povratnu kartu.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair novom akcijom slavi narudžbu zrakoplova vrijednu više od 15 mlrd. dolara

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, potvrdio je ono o čemu se neslužbeno govorilo zadnjih dana - Boeing je od tog irskog prijevoznika zaprimio narudžbu vrijednu čak 15,6 milijardi američkih dolara. Narudžbu irski prijevoznik obilježava i novom promocijom.
Zrakoplov

Ryanair nudi jednosmjerne zrakoplovne karte već od 9 eura

Nakon brojnih akcija od 15, 12 ili 10 eura, irski Ryanair ponudio je na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od devet eura.
Zrakoplov

Vueling: milijun karata dostupno već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je čak milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata ponuđen je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Ryanair od lipnja 2013. povezuje Zadar i Oslo-Torp

Irski Ryanair, nakon najavljenog otvaranja zrakoplovne baze u Zadru i uvođenja brojnih novih linija, danas je objavio uvođenje još jedne nove poveznice iz Zadra.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: Atena i Barcelona već od 129 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Atena i Barcelona – avio karte već od 129 eura', organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u glavni grčki i katalonski grad.
Zrakoplov

Voloteina akcija za Valentinovo: karte već od 14 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je promociju za Valentinovo. Velik dio njihovih letova tako je sada dostupan već od svega 14 eura, a akcija traje samo danas.
Zrakoplov

Voloteina nova promocija: karte već za 15 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novu promociju. Njihovi letovi tako su sada dostupni već od svega 15 eura, a akcija traje tri dana.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: dvije povratne karte za 249 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Darujte za Valentinovo!' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u tri europska grada.
Zrakoplov

Vuelingova nova akcija: milijun karata na sniženju

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od svibnja 2013. uvodi liniju Budimpešta-Malta

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, uz brojne linije iz Budimpešte, danas je objavio i uvođenje još jedne nove poveznice.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Akcija Croatia Airlinesa - letovi za Europu već od 129 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Letovi za Europu već od 129 EUR!' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u čak 11 europskih gradova.
Zrakoplov

Vueling ima novu akciju: milijun karata dostupno već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, četvrti po veličini niskotarifni zračni prijevoznik u Europi, ponudio je milijun jednosmjernih karata po promotivnoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata dostupan je i po nešto nižim cijenama.
Zrakoplov

Voloteina novogodišnja čestitka: karte već za 9,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea, svega desetak dana nakon akcije u kojoj je nudio karte za 13 eura, pripremio je novu promociju. Njihovi letovi tako su sada dostupni već od svega 9,99 eura.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Airova promocija: 20 posto popusta na sve letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, za početak godine pripremio je još jednu akciju. Putnicima tako nudi jednodnevnih 20 posto popusta na cijenu svih svojih karata. Navedena promocija vrijedi samo danas, 4. siječnja 2013.
2012

Što nam se sve događalo 2012. godine u svijetu putovanja

Na zadnji dan 2012. godine, vrijedi se prisjetiti što nam se sve događalo posljednjih 365 dana, a kao što i sami znate, dobrih vijesti i nije bilo tako malo. :) No, krenimo redom.
Zrakoplov

Volotea ima novu akciju: karte dostupne već od 13 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novogodišnju akciju za svoje putnike, u sklopu koje karte nudi po cijeni već od 13 eura. Akcijom je obuhvaćena većina zimskih i proljetnih linija, a one koje nisu obično kreću s cijenama od 19,99 ili 29,99 eura.
Zalazak sunca u Zadru

Zadar postaje Ryanairova baza i dobiva pet novih atraktivnih linija!

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, otvorit će u Zadru svoju 54. bazu! Tako nam deset godina nakon dolaska niskotarifnih prijevoznika u Hrvatsku, stiže najava o otvaranju prve baze nekog od velikih niskotarifnih prijevoznika u Lijepoj našoj.
Zrakoplov

Produljena Ryanairova akcija: 100 tisuća karata po osam eura

Nakon vikend akcije u sklopu koje su karte nudili već od osam eura, irski Ryanair po sličnim uvjetima ponudio je dodatnih 100.000 karata.
Zrakoplov

Ryanairova vikend akcija: jednosmjerne karte već od osam eura

Nakon brojnih akcija od 18, 15 ili 12 eura, irski Ryanair je iznova ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od osam eura.
Zrakoplov

AirBaltic od ljeta 2013. uvodi liniju Rijeka - Riga

AirBaltic, latvijski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, za iduću sezonu najavio je svoju prvu redovnu liniju prema Hrvatskoj.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od proljeća 2013. povezuje Rijeku s Oslom i Bruxellesom

Poslije uvođenja dvije nove linije prema Rijeci, irski Ryanair je najavio još dvije nove poveznice prema Zračnoj luci Rijeka, pa će se od iduće sezone s Hrvatskog primorja moći letjeti do pet europskih gradova.
Zrakoplov

Ryanair od travnja 2013. povezuje Zadar i Wroclaw te Rijeku i Njemačku

Irski Ryanair, nakon već jedne najavljene nove linije za Zadar u idućoj godini, one za Liverpool, danas je objavio uvođenje dvije nove linije za Rijeku i jedne za Zadar.
Zrakoplov 'novog' Germanwingsa

Što nam donosi 'novi' Germanwings?

Njemački Germanwings, Lufthansina niskotarifna podružnica, prošloga je tjedna najavio velike promjene u svojem poslovanju za 2013. godinu. Pogledajte koje sve novosti spremaju i što bi to moglo značiti za nas putnike.
Zrakoplov

Volotea opet nudi karte za 9,99 eura

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea pripremio je novu akciju za svoje putnike i nudi karte po cijeni već od svega 9,99 eura. Akcijom je obuhvaćena većina zimskih linija, a one koje nisu obično kreću s cijenama od 19,99 ili 29,99 eura.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: letovi za Europu već od 129 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Letovi za Europu već od 129 EUR!' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u osam europskih gradova.
Zrakoplov

Hrvatska postaje glavno Eurolotovo odredište - dobivamo čak 11 linija prema Poljskoj

Poljski zračni prijevoznik Eurolot donosi dobre vijesti za sve ljubitelje Poljske, ali i Poljake koji putuju u Hrvatsku – od iduće godine između Poljske i Hrvatske njihovi zrakoplovi prometovat će na čak 11 linija!
EasyJetov zrakoplov

EasyJet uvodi automatsko dodjeljivanje sjedala

Britanski easyJet, drugi europski niskotarifni prijevoznik po veličini, danas je uveo automatsko dodjeljivanje sjedala za sve svoje putnike. Tako je s današnjim danom u povijest otišlo utrkivanje za 'bolja' sjedala, barem što se easyJeta tiče.
Zrakoplov

SAS od 2013. uvodi pet novih zrakoplovnih linija prema Hrvatskoj

Nakon što su ove godine već uveli pet novih linija prema Hrvatskoj, skandinavski zračni prijevoznik SAS za iduću sezonu najavljuje još pet novih poveznica prema hrvatskim zračnim lukama, što je samo dio od čak 45 novih linija koje će uvesti diljem Europe.
Zrakoplov

Vueling ponudio milijun karata po 29,99 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun jednosmjernih karata po akcijskoj cijeni, točnije već od 29,99 eura. Dio karata dostupan je i po svega 19,99 eura.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi popust do 20 posto za 150 000 sjedala

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, nakon akcije u mjesecu rujnu, i ovaj mjesec je ponudio akciju u kojoj se cijena zrakoplovnih karata spušta i do 20 posto.
Zrakoplov

Volotea nudi milijun karata po svega devet eura!

Volotea, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, pripremila je veliku akciju za svoje putnike i nudi čak milijun karata po cijeni od svega devet eura, što je do sada najčešće bila odlika najvećih niskotarifnih prijevoznika, dok su skoro sve ostale linije dostupne po cijenama već od 19 eura.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od ljeta 2013. uvodi liniju Dubrovnik-Lyon

Britanski EasyJet, nakon prošlomjesečne najave o uvođenju jedne nove linije za iduću godinu, danas je objavio uvođenje još jedne sezonske linije prema Dubrovniku, koja će ujedno biti i jubilarna, deseta poveznica prema našoj najjužnijoj županiji.
Zrakoplov

Ryanair od travnja 2013. povezuje Zadar i Liverpool

Irski Ryanair, nakon četiri nove ovogodišnje linije, od iduće godine uvodi još jednu poveznicu između Zadra i europskih odredišta.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od proljeća 2013. godine povezuje London i Moskvu

EasyJet, britanski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je objavio da je dobio dozvolu za obavljanje zračnog prometa između Ujedinjenog Kraljevstva i Rusije, točnije između dva glavna grada, Londona i Moskve.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanair ponovno nudi jednosmjerne karte već od 9,99 eura

Nakon što je prije mjesec dana ponudio akcijske cijene zrakoplovnih karata već od 9,99 eura, irski Ryanair ponovno prodaje jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura. Akcija traje do četvrtka, 25. listopada, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od 6. studenoga 2012. godine do 31. siječnja 2013. godine.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od svibnja 2013. povezuje Dubrovnik i Edinburgh

Britanski EasyJet, jedan od najpoznatijih niskotarifnih zračnih prijevoznika, nakon već osam ovogodišnjih linija prema Dubrovniku, danas je objavio i devetu poveznicu prema našoj najjužnijoj županiji.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratne karte za London već od 91 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, ponudio je promotivnu prodaju zrakoplovnih karata iz Hrvatske do Londona, pa tako putnici iz Zagreba i Dubrovnika do glavnog britanskog grada mogu otputovati već za 91 euro.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanairova vikend akcija: zrakoplovne karte već od 9,99 eura

Nakon brojnih akcija od 12 eura, irski Ryanair je napokon ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni nižoj od 10 eura, odnosno već od 9,99 eura. Akcija traje do ponedjeljka, 24. rujna, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od 1. listopada do 18. prosinca 2012. godine.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratne karte za europske gradove već od 119 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Europa već od 119 EUR!' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u čak 15 europskih gradova.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet do sredine prosinca nudi popust na zrakoplovne karte do 20 posto

Sa završetkom ljetnih mjeseci, EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, ponudio je prvu jesensku akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 20 posto.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od prosinca 2012. leti iz Budimpešte prema Tel Avivu i Kijevu

Wizz Air, najveći istočnoeuropski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je uvođenje dvije nove poveznica iz svoje baze u Budimpešti, a letjet će u glavni ukrajinski i drugi najveći izraelski grad, točnije u Kijev i Tel Aviv.
Zrakoplov

Kroz hrvatske zračne luke u lipnju prošlo 12,6 posto više putnika

U hrvatskim je zračnim lukama u lipnju 2012. godine ostvaren promet od 769.607 putnika, što je za 12,6 posto više u odnosu na isto prošlogodišnji mjesec, dok je promet tereta veći za 10,7 posto, objavio je Državni zavod za statistiku.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air testira novu politiku ručne prtljage

Najveći srednjeeuropski i istočnoeuropski niskotarifni zračni prijevoznik, Wizz Air, najavio je kako će od 1. kolovoza početi testirati novu politiku za ručnu prtljagu, odnosno onu koju putnici unose u kabinu zrakoplova.
SkyWorkov zrakoplov

SkyWork Airlines od kraja listopada povezuje Zagreb i Bern

SkyWork Airlines, švicarski zrakoplovni prijevoznik, nakon ljetnih sezonskih linija od Berna do Rijeke i Splita, od zimskog reda letenja povezivat će švicarski i hrvatski glavni grad.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air slavi svoj osmi rođendan s 20 posto jeftinijim kartama

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, povodom svog osmog rođendana svojim je putnicima pripremio jednodnevnih 20 posto popusta za čak 8 milijuna karata!
Zrakoplov

Vueling ponudio milijun karata po cijeni već od 19,99 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun karata po akcijskoj cijeni u jednom smjeru već od 19,99 eura!
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: svi međunarodni letovi već od 129 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, u sklopu obilježavanja 20. godišnjice svog prvog međunarodnog leta, koji je obavljen 5. travnja 1992. godine na liniji Zagreb-Frankfurt, nudi povratne zrakoplovne karte prema svim međunarodnim odredištima po cijeni već od 129 eura!
Zrakoplov

Eurolot od lipnja povezuje Poljsku sa Zadrom i Dubrovnikom

Iako je broj poljskih turista u Hrvatskoj svake godine sve veći, do ovog ljeta nismo imali značajniju povezanost poljskih i hrvatskih zračnih luka. No, ovog ljeta to će se dijelom promijeniti.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratne karte za Istanbul već od 129 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu svojih mjesečnih akcija organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz tri hrvatska grada po povoljnim cijenama mogu otputovati u ovaj najveći turski grad.
Ryanairov zrakoplov

Ryanairova vikend akcija - jednosmjerne zrakoplovne karte već od 5 eura

Nakon dugo vremena irski Ryanair je ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni od čak pet eura! Akcija traje od danas, pa do ponedjeljka, 26. ožujka, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od početka travnja do kraja svibnja 2012. godine.
Zrakoplov

Vueling od lipnja povezuje Zagreb i Barcelonu

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, nakon već postojeće linije iz Barcelone prema Dubrovniku te ovogodišnje linije za Split, najavljuje novu poveznicu prema Hrvatskoj.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: letovi iz Dalmacije već od 99 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Letovi iz Dalmacije već od 99 €', organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u šest europskih gradova.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet do kraja veljače nudi popust na zrakoplovne karte do 20 posto

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, i ovaj mjesec je ponudio akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 20 posto.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair od svibnja povezuje Pulu i zračnu luku Pariz-Beauvais

Nakon brojnih novih linija koje je irski Ryanair najavio za ovu godinu iz zadarske zračne luke, najnovija poveznica se odnosi na Istru i Pulu.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratne karte za Atenu i Barcelonu već od 129 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Atena i Barcelona već od 129 €', organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u glavni grčki i katalonski grad.
Zrakoplov

Kamo otputovati za 50 eura ili manje?

Iako je veći dio Hrvatske prekriven debelim slojem snježnog pokrivača, polako nam se približava proljeće - dio godine koji mnogi vole iskoristiti za kratka putovanja u europska odredišta. Stoga smo vam pripremili pregled najpovoljnijih letova na rutama prema atraktivnim europskim odredištima. Hrvatske zračne luke nikad nisu bile bolje premrežene niskotarifnim poveznicama i izbor je vrlo raznolik, iako su brojne linije sezonskog karaktera te se koriste samo u ljetnim mjesecima.
Zrakoplov

Ryanair otvara bazu u Budimpešti i uvodi 31 novu liniju

Nakon što je jutros mađarski Malév obustavio promet na svim linijama, o čemu smo pisali na našem forumu, irski Ryanair je, nakon već prije objavljenjih pet poveznica, najavio dodatnih 26 linija iz Budimpešte, čime će glavni mađarski grad biti povezan s 31 odredištem diljem Europe.
Zrakoplov

Uvodi se niskotarifna linija između Rijeke i Berlina

Germanwings, njemački niskotarifni zračni prijevoznik, nakon uvođenja nove linije iz Kölna prema Rijeci, najavio je uvođenje još jedne poveznice prema riječkoj zračnoj luci.
Zrakoplov

Ryanair se vraća u Budimpeštu i uvodi pet novih linija

Nakon što se 2010. godine irski Ryanair povukao s budimpeštanske zračne luke, danas je ovaj niskotarifni zračni prijevoznik najavio obnavljanje letova iz glavnog mađarskog grada od ožujka ove godine.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: dvije povratne karte do pet europskih gradova već od 250 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Nezaboravno Valentinovo!', organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u pet europskih gradova.
Qatar Airwaysov zrakoplov

Qatar Airways od svibnja povezuje Zagreb i Dohu

Kao što smo prije dva mjeseca najavljivali na našim stranicama, danas je Qatar Airways, katarski zrakoplovni prijevoznik, potvrdio svoju liniju od Dohe do Zagreba!
Zrakoplov

Kroz hrvatske zračne luke u 2011. prevezeno 5,5 milijuna putnika

U hrvatskim zračnim lukama tijekom 2011. godine zabilježeno je 5.554.026 putnika, odnosno 7,20 posto više nego 2010. godine, stoji u podacima koje je objavila Agencija za civilno zrakoplovstvo.
Tornjevi Petronas

AirAsia ukida jeftine letove između Malezije i Europe

AirAsia X, niskotarifna podružnica Air Asije specijalizirana za daleke letove, najavila je povlačenje s europskog i indijskog tržišta te pojačano usmjerenje na ključna tržišta. Ova loša vijest za sve ljubitelje dalekih putovanja dolazi kao posljedica teških tržišnih prilika u Europi, na što su se nadovezali novi državni nameti na zračni prijevoz.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratne karte za Istanbul već od 99 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Istanbul - spoj kultura', organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u ovaj najveći turski grad.
Zrakoplov

Ryanair od travnja otvara 50. zrakoplovnu bazu, koja se nalazi na Cipru

Irski Ryanair danas je najavio otvaranje svoje jubilarne 50. zrakoplovne baze, koja će se nalaziti na Cipru, točnije u gradu Pafosu (Paphosu).
EasyJetov zrakoplov

EasyJet do 10. siječnja nudi popust na zrakoplovne karte do 20 posto

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, započeo je zimsku akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 20 posto za svako njihovo sjedalo.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines nudi povratne karte za atraktivna europska odredišta već od 129 eura

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, Croatia Airlines, pripremila je akciju u sklopu koje već za 129 eura možete kupiti povratne karte za osam atraktivnih europskih odredišta. Cijene se tako odnose na povratne letove iz Hrvatske (Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar i Pula) za Amsterdam, Bruxelles, Istanbul, Kopenhagen, London, Pariz, Rim i Zürich.
Zrakoplov

Ryanair od srpnja 2012. povezuje Zadar i East Midlands

Kao što smo jučer najavili na našem forumu, Ryanair od iduće godine uvodi još jednu liniju prema Hrvatskoj, točnije od Zadra do zračne luke East Midlands u Velikoj Britaniji.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od lipnja 2012. povezuje Dubrovnik i Madrid

Britanski EasyJet, jedan od najpoznatijih niskotarifnih zračnih prijevoznika, nakon već sedam postojećih linija prema Dubrovniku, danas je objavio i osmu poveznicu prema našoj najjužnijoj županiji.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air danas daje 20 posto popusta na sve svoje letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, danas ima jednodnevnu akciju kojom putnicima nudi 20 posto popusta na cijenu svih svojih karata.
Zrakoplov

Qatar Airways uvodi poveznicu između Zagreba i Dohe

Prema današnjim najavama na službenim stranicama Qatar Airwaysa, katarski zrakoplovni prijevoznik će u 2012. godini, točnije kroz idućih nekoliko mjeseci, uvesti sedam novih linija iz svoje baze u Dohi, a jedna od njih će biti i ona prema Zagrebu!
Zrakoplov

Lufthansa od lipnja 2012. povezuje Berlin Brandenburg s Hrvatskom

Lufthansa, njemački nacionalni zračni prijevoznik, od 3. lipnja 2012. godine i s otvaranjem nove zračne luke Berlin Brandenburg (BER), započet će s prometovanjem na 29 novih linija, od čega su četiri linije prema Hrvatskoj i to one za Dubrovnik, Split, Zadar i Zagreb.
Zrakoplov

Britanski Monarch dolazi na hrvatsko tržište

Britanski niskotarifni zračni prijevoznik, Monarch Airlines, najavio je značajno proširenje svoje ponude poveznica unutar Europe. Tako će red letenja za ljeto 2012. godine obuhvatiti čak 14 novih poveznica između Velike Britanije i Hrvatske, Italije i Grčke.
Zrakoplov

Ryanair od ožujka 2012. povezuje Pulu i Oslo-Rygge

Nakon što je prošloga tjedna najavio novu liniju između Zračne luke Zadar i Karlsruhe/Baden-Baden, irski Ryanair je danas objavio i novu liniju od Pule od zračne luke Oslo-Rygge, a prvi letovi na navedenoj liniji kreću od 26. ožujka 2012. godine.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet od travnja 2012. godine povezuje Lisabon i Veneciju

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, ovog je mjeseca potvrdio otvaranje svoje 23. baze, koja će se nalaziti u Lisabonu.
Boeing 787 Dreamliner; © Boeing.com

Prvi let Boeingovog revolucionarnog zrakoplova

Boeingov novi zrakoplov, Boeing 787 Dreamliner, uspješno je pušten u komercijalni putnički promet. Poletio je iz Tokija, a sletio u Hong Kongu. Radi se o prvom srednje velikom zrakoplovu koji može učinkovito letjeti na dalekim linijama i koji se ističe raznim konstruktorskim novotarijama.
Jedan od posebno oslikanih Southwestovih zrakoplova; © BlogSouthwest.com

LUV - kratica koja je promijenila zračni prijevoz

Kraj je šezdesetih godina 20. stoljeća, a zračni prijevoz u velikoj je ekspanziji. Zlatno je to doba te industrije - s komercijalnim letovima započinje Boeing 737 - do danas najprodavaniji mlazni zrakoplov, prvi let bilježi Boeing 747 - sinonim za Jumbo Jetove, a 1969. na scenu stupa i Concorde - najbrži putnički zrakoplov u povijesti. No, letenje je mnogima još uvijek nepoznanica i čini se nečim egzotičnim, a i dostupno je uglavnom samo dobrostojećima.
Zrakoplov

Vueling: milijun karata po cijeni već od 19,99 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun karata po akcijskoj cijeni u jednom smjeru već od 19,99 eura!
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines nudi dvije povratne karte unutar Hrvatske za 800 kuna

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, ponudila je promotivnu prodaju zrakoplovnih karata za letove unutar Hrvatske, pa putnici mogu iskoristiti vikend za putovanje po vrlo povoljnim cijenama.
Zrakoplov

Dubrovnik povezan s Parizom, a Zagreb s Moskvom tijekom cijele zime

Croatia Airlines potvrdila je zadržavanje linije između Dubrovnika i Pariza, zračne luke Charles de Gaulle tijekom cijele zime.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratne karte za europske gradove već od 99 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Europa već od 99 EUR!' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u čak 15 europskih gradova.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi popust do 20 posto za 2,5 milijuna karata

Nakon što je EasyJet prije dva tjedna ponudio devet milijuna sjedala po cijeni već od 23,99 eura, ovoga petka započeta je akcija u kojoj se nudi 2,5 milijuna sjedala uz popust od 20 posto na postojeću cijenu!
Zrakoplov

Vueling ponudio milijun karata po cijeni već od 29,99 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun karata po akcijskoj cijeni u jednom smjeru već od 29,99 eura!
Zrakoplov

Hrvatske zračne luke je koristilo više od četiri milijuna putnika

U hrvatskim je zračnim lukama od siječnja do kolovoza 2011. godine ostvaren promet od 4.046.472 putnika, što je za 9,99 posto više u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, objavila je Agencija za civilno zrakoplovstvo.
Zrakoplov

Transavia iduće ljeto uvodi liniju Split-Rotterdam

Transavia, nizozemski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, prema najavama će od iduće godine uvesti šest novih linija, a jedna od njih će biti i ona prema Splitu.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi devet milijuna sjedala već od 23,99 eura

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, započeo je akciju u kojoj prodaje devet milijuna sjedala po cijeni već od 23,99 eura!
Zrakoplov

Kroz hrvatske je zračne luke prošlo više od tri milijuna putnika

U hrvatskim je zračnim lukama od siječnja do srpnja 2011. godine ostvaren promet od 3.114.427 putnika, što je za 11,88 posto više u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, objavila je Agencija za civilno zrakoplovstvo.
Zrakoplov

Ryanairova vikend akcija - jednosmjerne zrakoplovne karte već od 9 eura

Irski Ryanair je ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni od devet eura. Akcija traje od danas, pa do ponedjeljka, 29. kolovoza, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od početka do kraja listopada 2011. godine.
EasyJetov zrakoplov

20 razloga zašto su niskotarifni prijevoznici tako jeftini

Gledajući cijene niskotarifnih zračnih prijevoznika, koje su ponekad uistinu nevjerojatno niske, vjerojatno ste se zapitali kako im uspijeva prevoziti putnike po takvim cijenama i k tome ostvarivati dobit. Pročitajte kojih je to 20 razloga zbog kojih su niskobudžetni prijevoznici tako jeftini.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Airova jednodnevna akcija: 20 posto popusta na sve letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, povodom sedme godišnjice svoga prvoga leta najavio je jednodnevnu akciju kojom putnicima nudi 20 posto popusta na cijenu karata na svim svojim letovima.
Zrakoplov

Danube Wings od lipnja 2011. povezuje Dubrovnik i Bratislavu

Danube Wings, slovački zrakoplovni prijevoznik poznat i kao VIP Wings, za ljeto ove godine najavio je uvođenje nove linije prema Hrvatskoj, a povezivat će zračne luke u Dubrovniku i Bratislavi.
Zrakoplov

Ryanair nudi karte u jednom smjeru već od četiri ili šest eura!

Iako je irski Ryanair ponudio na prodaju jednosmjerne karte po cijeni od šest eura, one se mogu pronaći i po cijeni već od četiri eura! Kako je to akcija koja traje svega dva dana, karte se mogu kupiti do danas u ponoć, dok se vrijeme putovanja odnosi na razdoblje od 11. svibnja do 30. lipnja 2011. godine.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: jednosmjerne karte unutar Hrvatske već od 250 kuna

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije '20 godina s vama iznad oblaka' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata u domaćem prometu, pa tako cijena jednosmjerne zrakoplovne karte od Zagreba do Dubrovnika, Splita, Zadra ili Pule i obratno iznosi 250 kuna!
EasyJetov zrakoplov

Povijesni iskorak EasyJeta - sutra prvi let za Jordan

EasyJet, britanski niskotarifni zračni prijevoznik, od 29. ožujka 2011. godine uvodi letove za Jordan, državu turistički najpoznatiju po Petri, jednom od sedam novih svjetskih čuda. Njihovi zrakoplovi prometovat će tri puta tjedno između dvije prijestolnice, Londona (Gatwick) i Ammana. Leti se utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Inauguralni let već je 'odrađen', a u Amman su se prvi zaputili turistički djelatnici, novinari i EasyJetovi direktori.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines od svibnja 2011. povezuje Zagreb i Istanbul

Kao što smo i prije par mjeseci najavili na našem forumu, hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, Croatia Airlines, i službeno je potvrdio da od 17. svibnja 2011. godine uvodi izravnu liniju Zagreb - Istanbul!
Ryanairov zrakoplov

Ryanairova vikend akcija - povratne zrakoplovne karte već od 14 eura

Ryanair, vodeći europski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, ponudio je na prodaju jednosmjerne karte po cijeni od sedam eura. Do njih mogu svi koji su dovoljno brzi, jer ponuda istječe u ponedjeljak, 7. ožujka, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od početka ljetnog reda letenja do 31. svibnja 2011. godine.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi popust na zrakoplovne karte do 20 posto

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, započeo je proljetnu akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 20 posto za svako njihovo sjedalo, liniju i bilo koji dan putovanja.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines od lipnja 2011. povezuje Dubrovnik i Beograd

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, potvrdio je da tijekom ljetne sezone po prvi puta kreće s izravnim letovima između Dubrovnika i Beograda. Cijene jednosmjernih karata kreću se već od 70 eura.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines od svibnja 2011. povezuje Zadar s Münchenom i Zürichom

Nakon službenih potvrda o novim zračnim linijama iz Dubrovnika, Croatia Airlines je potvrdila i nove sezonske poveznice iz zadarske zračne luke, točnije letove između Zadra i Münchena te Zadra i Züricha.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines povezuje Dubrovnik i Veneciju od svibnja 2011.

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, i službeno je potvrdio da u ljetnom redu letenja kreće s izravnim letovima između Dubrovnika i Venecije.
EasyJetov zrakoplov

Od danas EasyJet povezuje Zagreb i London Gatwick

Od danas, 11. veljače 2011. godine, britanski EasyJet, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, počinje prevoziti putnike na liniji Zagreb - London! Tako prvi njihov zrakoplov na ovoj poveznici slijeće u zagrebačku zračnu luku u 15:45, a prema Londonu polijeće u 16:20 sati.
Zrakoplov

Air One od rujna 2011. uvodi izravnu liniju Milano-Zagreb

Kao što smo prije nekoliko dana najavili na našem forumu, talijanski zračni prijevoznik Air One, koji je u vlasništvu Alitalije, od 25. rujna 2011. godine uvodi izravnu liniju Milano Malpensa - Zagreb.
Zrakoplov

Ryanair dolazi i u riječku zračnu luku

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, uvodi letove na linijama Rijeka - London i Rijeka - Stockholm, a prodaja karata po promotivnim cijenama započinje već od sutra, 4. veljače 2011. godine.
Kip slobode

SAD potvrdio mogućnost direktnih letova između hrvatskih i američkih zračnih luka

Zrakoplovne vlasti Sjedinjenih Američkih Država (FAA) utvrdile su da Republika Hrvatska udovoljava međunarodnim ICAO sigurnosnim normama u zračnom prometu te su joj, u skladu s tim, dodijelile kategoriju "1", čime je hrvatskim i američkim zračnim prijevoznicima stvorena pretpostavka da uspostave izravne letove između dviju država.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines povezuje Dubrovnik i Atenu već od 99 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, i službeno je potvrdio da u ljetnom redu letenja kreće s izravnim letovima između Dubrovnika i Atene.
Zrakoplov

Kroz Zračnu luku Zadar prevezeno 30 posto više putnika

Tijekom 2010. godine hrvatske zračne luke zabilježile su porast broja putnika od 5,78 posto u odnosu na 2009. godinu. Tako je ukupan broj prevezenih putnika opet prešao pet milijuna, što je na razini 2008. godine. Točnije, preko hrvatskih međunarodnih zračnih luka prevezeno je 5,18 milijuna putnika, tek nekoliko tisuća manje nego 2008. godine, pokazuju podaci Agencije za civilno zrakoplovstvo.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi popust do 30 posto na karte za letove do sredine srpnja

EasyJet, britanski niskotarifni zračni prijevoznik, nakon božićnih i novogodišnjih praznika ponovno je odlučio sniziti cijene zrakoplovnih karata do 30 posto za svako sjedalo, liniju i bilo koji dan putovanja!
Zrakoplov

TAP Portugal uvodi novu liniju iz Lisabona prema Dubrovniku

TAP Portugal, portugalski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, objavio je šest novih ili obnovljenih linija između Lisabona i europskih gradova, a jedna od njih je i prema Dubrovniku.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: povratne karte za europske gradove već od 89 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Europa već od 89 EUR!' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u čak četrnaest europskih gradova.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi božićni popust na zrakoplovne karte do 30 posto

EasyJet, britanski niskotarifni zračni prijevoznik, mjesec dana nakon proslave svog 15. rođendana ponovno je odlučio sniziti cijene zrakoplovnih karata do 30 posto za svako sjedalo, liniju i bilo koji dan putovanja!
Zrakoplov

Karte Brussels Airlinesa za letove iz Bruxellesa u pola cijene

Brussels Airlines pripremio je akciju za sve one koji nekamo lete iz glavnoga grada Belgije. Naime, za karte kupljene do kraja studenoga imate mogućnost ostvarivanja popusta od 50 posto.
Zrakoplov

Vueling: milijun karata po cijeni već od 24 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun karata po akcijskoj cijeni u jednom smjeru već od 24 eura!
EasyJetov zrakoplov

54 eura je jeftino? Može i bolje - 47 eura za povratnu do Pariza i 51 euro do Londona!

Kao što smo jučer pisali, easyJet je za svoj 15. rođendan snizio cijene karata do 30 posto za svako sjedalo, liniju i bilo koji dan putovanja u razdoblju od 1. siječnja do 26. ožujka 2011. godine. S obzirom da je početkom tjedna započeo prijevoz putnika na liniji Zagreb - Pariz, a 11. veljače 2011. kreće linija Zagreb - London Gatwick, akcija se odnosi i na karte za navedene rute.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet za svoj 15. rođendan snizio cijene karata do 30 posto!

EasyJet, najveći britanski niskotarifni zračni prijevoznik, za svoj je 15. rođendan odlučio sniziti cijene zrakoplovnih karata do 30 posto za svako njihovo sjedalo, liniju i bilo koji dan putovanja!
Pariz - Eiffelov toranj

FOTO vodič: Kako rezervirati kartu za easyJetov let

U ponedjeljak, 1. studenoga 2010. jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, easyJet, počeo je prevoziti putnike na liniji Zagreb - Pariz. S obzirom na vrlo pristupačne cijene, nova ruta izazvala je velik interes, pa smo vam detaljnim vodičem odlučili približiti postupak rezervacije karte za njihove letove.
EasyJetov zrakoplov

Let od Zagreba do Pariza za 26 eura, povratne karte već za 54 eura

U ponedjeljak, 1. studenog 2010. easyJet, jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, počinje prevoziti putnike na liniji Zagreb - Pariz. Tim povodom istražili smo kako se kreću cijene karata do kraja godine.
Zrakoplov

Spanair i British Airways zadržavaju linije, a Norwegian i Blue1 uvode nove

Prije početka zimskog reda letenja, stižu nam lijepe vijesti o novim ili zadržavanju i povećanju postojećih zračnih linija između hrvatskih i europskih gradova.
Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines: Povratne karte do Pariza, Londona i Amsterdama za 99 eura

Croatia Airlines pripremila je promotivne cijene za linije iz Hrvatske prema Parizu, Londonu i Amsterdamu. Na akciji je 999 sjedala po cijeni od 99 eura za povratne karte.
Zrakoplov

Croatia Airlines: Dvije povratne karte unutar Hrvatske za 800 kuna

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, ponudila je promotivnu prodaju zrakoplovnih karata za letove unutar Hrvatske, pa putnici mogu iskoristiti vikend za putovanje po vrlo povoljnim cijenama.
Zrakoplov

Croatia Airlines: Njemačka već od 83 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Njemačka već od 83 €' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske po povoljnim cijenama mogu otputovati u tri njemačka grada.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet nudi popust do 20 posto, a Ryanair karte od pet eura

Britanski EasyJet i irski Ryanair do početka idućeg tjedna nude dvije povoljne akcije za kupnju zrakoplovnih karata.
Zrakoplov

45 minuta do osvježenja - povratni domaći letovi već od 493 kune

Croatia Airlines je ponudila još jednu ljetnu akciju, ovaj put unutar hrvatskih granica, a odnosi se na povratne karte između Zagreba i četiri naša odredišta na obali.
Zrakoplov

Croatia Airlines: povratna karta Split - London već od 99 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, organizira dvije nove promotivne prodaje zrakoplovnih karata, od kojih se jedna odnosi na liniju Split - London Gatwick, a druga na linije između Zagreba i Njemačke.
Zrakoplov

Hrvatske zračne luke u lipnju bilježe pozitivne rezultate

Tijekom lipnja 2010. godine, četiri najpopularnije hrvatske zračne luke - Zagreb, Dubrovnik, Split i Zadar - ostvarile su pozitivne rezultate, a Zračna luka Zadar može se pohvaliti mjesečnim rastom od čak 33,4 posto!
Zrakoplov

S Croatia Airlinesom u Atenu, Barcelonu i Kopenhagen već od 99 eura!

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Atena, Barcelona i Kopenhagen već od 99 €' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata, pa putnici iz Hrvatske i okolnih zemalja po povoljnim cijenama mogu otputovati u Grčku, Španjolsku i Dansku.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od lipnja povezuje Split i Dubrovnik s Londonom

Wizz Air, najveći istočnoeuropski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je uvođenje dvije nove poveznice prema Hrvatskoj, točnije uvođenje linija Split - London i Dubrovnik - London.
Zrakoplov

Vulkan se primirio - Ryanair prodaje tri milijuna karata po cijeni od tri eura

Nakon što je prošli vikend Ryanair imao akciju za milijun karata po cijeni od šest eura, sad je ponuđeno tri milijuna karata po cijeni od tri eura!
Zrakoplov

Ryanairova vikend akcija - milijun karata po šest eura

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, od sutra započinje prodaju milijun karata po akcijskoj cijeni od šest eura, koje će biti dostupne na više od 500 putničkih linija.
Ryanairov zrakoplov

FOTO vodič: Kako rezervirati kartu za Ryanairov let

U ovom članku detaljno ćemo vas provesti kroz postupak rezerviranja karte na Ryanairovim letovima.
Zrakoplov

Početak 2010. godine donio porast prometa europskim zračnim lukama

Podaci Europskog odbora zračnih luka (ACI) pokazuju da nam je početak godine donio oporavak u zračnom prijevozu, kako putničkom, tako i teretnom.
Zrakoplov

Tarom uvodi poveznicu između Dubrovnika i Bukurešta

Tarom, rumunjski nacionani zračni prijevoznik, započinje letjeti na liniji Dubrovnik - Bukurešt od 17. lipnja 2010. godine.
Zrakoplov

Ryanair od lipnja povezuje Zadar i talijanski Bari

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je najavio još jednu novu liniju iz zadarske zračne luke, a koja će prometovati prema talijanskom Bariju.
Zrakoplov

Ryanair uveo desetu liniju iz Zadra, onu prema njemačkom Bremenu

Irski Ryanair danas je najavio uvođenje još jedne nove linije sa zadarske zračne luke. Ovaj put se radi o poveznici između Zadra i njemačkog Bremena, a prvi let će biti 2. lipnja 2010. godine. Prometovat će se dva puta tjedno i to srijedom te subotom.
Zrakoplov

Ryanair od svibnja 2010. uvodi prve linije za Grčku i njezine otoke

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je najavio uvođenje svojih prvih linija prema grčkim odredištima. Tako će otoci Kos i Rodos te grad Volos biti povezani s tri zračne luke na europskom kopnu.
Zrakoplov

Ryanairove linije za Edinburgh i Pisu sezonskog karaktera

Nakon što se duže vrijeme nije moglo rezervirati zrakoplovne karte na linijama od Zadra prema Edinburghu i Pisi te je Ryanair na svojim internetskim stranicama ukinuo poveznice između Zračne luke Zadar i spomenuta dva grada, danas je ponovno vraćena mogućnost rezervacija letova.
Zrakoplov

Ryanair povezuje Pulu i Osijek sa zračnom lukom Frankfurt-Hahn

Ryanair, vodeći europski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je objavio nastavak letenja između zračnih luka Osijek i Frankfurt-Hahn. Ova je poveznica prvi put uvedena prošle godine, a od 2010. godine iznova se leti od 5. svibnja i to dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.
Zrakoplov

Vueling ponudio milijun karata po cijeni već od 25 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima milijun karata po akcijskoj cijeni u jednom smjeru već od 25 eura!
Zrakoplov

Ryanair ukinuo letove iz Zadra prema Edinburghu i Pisi

Nakon što se već par tjedana nije moglo rezervirati zrakoplovne karte na linijama od Zadra prema Pisi i Edinburghu, Ryanair je na svojim internetskim stranicama i službeno ukinuo poveznice između Zračne luke Zadar i spomenuta dva grada.
Zrakoplov

Kamo odletjeti na ljeto za manje od 40 eura?

Nakon što smo prošli tjedan pisali o tome kamo možete za 40 eura u veljači, ožujku i travnju, donosimo vam članak s istom temom, ali različitim razdobljem letenja. Ovaj put pozabavili smo se jeftinim kartama za letove iz hrvatskih zračnih luka u lipnju, srpnju i kolovozu.
Zrakoplov

Letovi u Europu za Valentinovo: dvije karte već od 230 eura

Povedite voljenu osobu na romantično putovanje i provedite nezaboravno Valentinovo u Parizu, Rimu, Amsterdamu ili Londonu. Croatia Airlines, za sveukupnu cijenu već od 230 eura, nudi dvije povratne zrakoplovne karte - jednu za vas i jednu za suputnika.
Zrakoplov

Croatia Airlines od 1. lipnja direktno povezuje Zagreb i Atenu

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, od 1. lipnja 2010. godine, po prvi put u povijesti tvrtke uvodi redovite međunarodne letove na liniji Zagreb – Atena.
Zrakoplov

Kamo sve možete otputovati za 40 eura?

Brojni niskotarifni zračni prijevoznici u zadnje vrijeme uveli su nove ili 'pojačali' stare linije za Hrvatsku. Izbor je postao širok, iako su brojne linije sezonskog karaktera i voze samo u ljetnim mjesecima. Izdvojili smo najpovoljnije letove na rutama prema europskim odredištima koje su 'u pogonu' u veljači, ožujku i travnju, a kao gornju granicu cijene jednosmjerne karte odredili smo 40 eura, što je protuvrijednost od oko 300 kuna. U tu cijenu uključene su pristojbe i porezi, a potrebno je eventualno nadoplatiti za korištenje kreditne kartice i za prtljagu.
Zrakoplov

Danube Wings i ovo ljeto povezuje hrvatske i slovačke gradove

Danube Wings, slovački niskotarifni zračni prijevoznik, započeo je prodaju karata za letove između hrvatskih i slovačkih odredišta za ljeto 2010. godine. Zadržavaju se sve linije koje su uvedene prošle godine, a kod nekih je pojačana učestalost letenja.
Zrakoplov

Germanwings od travnja uvodi novu liniju Zagreb-Hannover

Germanwings, njemački niskotarifni zračni prijevoznik, najavio je nekoliko linija iz svoje nove baze u Hannoveru, a jedna od njih je i ona prema Zagrebu.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet započeo Novu godinu s 25 posto jeftinijim kartama

EasyJet, najveći britanski niskotarifni zračni prijevoznik, ovu je Novu godinu započeo s akcijom u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 25 posto za svako njihovo sjedalo, liniju i bilo koji dan putovanja.
Zrakoplov

Ryanair u 2009. godini ukupno prevezao 65,3 milijuna putnika

Irski Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je poslovne rezultate za 2009. godinu u kojoj je ukupno prevezao 65,3 milijuna putnika, što predstavlja rast od 13,2 posto u odnosu na prethodnu godinu.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet iz Hrvatske leti prema London Stanstedu i Pariz CDG-u

EasyJet, najveći britanski niskotarifni zračni prijevoznik, niti dva tjedna nakon objavljivanja pet novih linija prema hrvatskim odredištima za ljeto 2010. godine, danas je najavio još tri nove poveznice, dvije iz Splita te jednu iz Dubrovnika.
Zrakoplov

Ryanair uvodi novu liniju između Zračne luke Zadar i Oslo-Rygge

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, najavio je uvođenje nove linije iz Zadra, koja će letjeti za glavni norveški grad Oslo. Prvi let prema zračnoj luci Oslo-Rygge najavljen je za 31. ožujka 2010. godine, a na ruti će se prometovati dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air od ožujka 2010. leti na liniji Zagreb - Dortmund

Wizz Air, najveći istočnoeuropski niskotarifni zračni prijevoznik, objavio je uvođenje nove poveznice prema Hrvatskoj, točnije uvođenje linije Zagreb - Dortmund.
EasyJetov zrakoplov

EasyJet povezuje Split i Dubrovnik s Amsterdamom, Baselom i Rimom

EasyJet, najveći britanski niskotarifni zračni prijevoznik, najavio je za ljeto 2010. godine pet novih linija prema hrvatskim odredištima, od čega četiri prema Splitu i jednu prema Dubrovniku.
Zrakoplov

Croatia Airlines: povratni letovi za Hrvatsku već od 119 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, u sklopu akcije 'Idealan provod... ili dar?' organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata. Tako se putnicima od danas do 20. prosinca 2009. godine nude povratni letovi za Hrvatsku po cijeni od 119 eura.
Zrakoplov

Ryanair od travnja 2010. povezuje Zadar i Bruxelles-Charleroi

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je najavio uvođenje nove linije, između Zračne luke Zadar i Bruxelles-Charleroi! Na navedenoj liniji će se od 8. travnja do 30. listopada 2010. godine prometovati tri puta tjedno i to utorkom, četvrtkom te subotom.
Zrakoplov

FOTO vodič: Kako rezervirati kartu za Wizzairov let

U ovom članku detaljno ćemo vas provesti kroz postupak rezerviranja karte na Wizzairovim letovima
Zrakoplov

Germanwings slavi 7. rođendan s cijenama karata od 7,77 eura

Germanwings, njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, u sklopu proslave svog sedmog rođendana ponudio je svojim putnicima karte po akcijskoj cijeni u jednom smjeru već od 7,77 eura!
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air: 20 posto popusta za sve letove

Wizz Air, najveći niskotarifni zrakoplovni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, od danas je krenuo s akcijom kojom putnicima nudi 20 posto popusta na cijenu karte na svim svojim letovima.
Zrakoplov

Ryanair: milijun karata po 1 euro dostupno na 500 putničkih linija

Ryanair, najveći europski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, započeo je prodaju milijun karata po akcijskoj cijeni od 1 eura, koje su dostupne na više od 500 putničkih linija.
Zrakoplov

Germanwings nudi zrakoplovne karte po cijeni od 9,99 eura

Germanwings, njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, ponudio je svojim putnicima karte po akcijskoj cijeni u jednom smjeru već od 9,99 eura!
Zrakoplov

Croatia Airlines: 10 tisuća povratnih karata po 99 eura

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, u sklopu obilježavanja 20. godišnjice svoga osnutka organizira promotivnu prodaju zrakoplovnih karata. Tako se putnicima od danas do 15. listopada 2009. godine nudi 10 000 sjedala na međunarodnim letovima po akcijskoj cijeni od 99 eura za povratnu kartu.
Zrakoplov

Ryanair još jednom pustio u prodaju milijun besplatnih karata!

Ryanair je 2009. godinu započeo još jednom velikom rasprodajom. Ovaj put nude karte po cijeni već od 5 eura za letove u mreži od 300-tinjak unutareuropskih linija.
Zrakoplov

Germanwings od idućeg ljeta povezuje Dubrovnik i Hamburg

Germanwings, njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, najavio je nekoliko novih linija koja će povezivati europska ili azijska odredišta od ljeta 2010. godine, a jedna od njih je i Dubrovnik-Hamburg.
Zrakoplov

Ryanair ponudio milijun karata po cijeni od 1 eura

Ryanair, vodeći europski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, po drugi put u zadnja dva mjeseca ponudio je na prodaju milijun karata po cijeni od 1 eura.
Zrakoplov

Germanwings prodaje pola milijuna karata već od 19,99 eura

Germanwings, njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, svojim je putnicima ponudio pola milijuna karata po cijeni u jednom smjeru već od 19,99 eura.
EasyJetov zrakoplov

easyJet nudi popust na zrakoplovne karte do 25 posto

easyJet, najveći britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, započeo je akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 25 posto za svaku njihovu liniju i za bilo koji dan putovanja.
Zrakoplov

Ryanair u kolovozu prevezao rekordnih 6,88 milijuna putnika

Irski Ryanair objavio je svoje rezultate za mjesec kolovoz 2009. godine u kojemu je ukupno prevezao 6,88 milijuna putnika, što predstavlja rast od 19 posto u odnosu na isti mjesec prethodne godine.
Zrakoplov

Ryanair nudi milijun besplatnih karata!

Ryanair, najveći europski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, ponudio je na prodaju milijun besplatnih karata! Ova izvanredna ponuda istječe 3. rujna u ponoć, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od 6. listopada do 10. prosinca 2009. godine.
Zračna luka

Znate li koliko su zračne luke stvarno udaljene od gradova u koje putujete?

Jeste li se ikad zapitali kako pojedine zračne luke sadržavaju imena gradova koji su od njih nerijetko udaljeni i po 90 ili 100 kilometara? To se jednako pitaju i na Skyscanner.com, poznatoj web stranici specijaliziranoj za letove.
EasyJetov zrakoplov

easyJet već od ožujka 2010. leti prema hrvatskim odredištima

easyJet, najveći britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, započeo je akciju u kojoj možete rezervirati karte za proljeće iduće godine.
Zrakoplov

Ryanair ponudio zrakoplovne karte već od 1 eura!

Ryanair, vodeći europski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, ponudio je na prodaju milijun karata po cijeni od 1 eura! Do njih mogu svi koji su dovoljno brzi, jer ponuda istječe u četvrtak, 30. srpnja, a vrijeme putovanja odnosi se na razdoblje od 1. rujna do 31. listopada 2009. godine.
Zrakoplov

Vueling prodaje milijun zrakoplovnih karata po cijeni već od 35 eura

Vueling, španjolski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, provodi veliku ljetnu akciju u sklopu koje nudi milijun karata po cijeni već od 35 eura, u jednom smjeru s uključenim pristojbama.
SkyEuropeov zrakoplov

SkyEurope ponudio karte za ljeto već od 19 eura

SkyEurope, slovački niskotarifni avioprijevoznik, provodi veliku ljetnu akciju u sklopu koje nudi 100 tisuća karata po cijeni već od 19 eura, u jednom smjeru s uključenim pristojbama.
Zrakoplov

Danube Wings povećao broj letova prema Splitu i Zadru

Novi slovački niskotarifni avioprijevoznik, Danube Wings, od ovog ljeta povezivat će zračne luke Rijeka i Košice.
Zrakoplov

Germanwings ponudio pola milijuna karata s cijenom već od 19,99 eura

Germanwings, njemački niskotarifni zračni prijevoznik, krenuo je s prodajom pola milijuna posebno povoljnih karata za ljetne letove. Tako možete putovati u jednom smjeru već za 19,99 eura na nekima od brojnih linija u mreži Germanwingsa. U cijenu su uključene pristojbe zračnih luka i porezi, a potrebno je nadoplatiti za prtljagu i kartičnu transakciju.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air nudi 20 posto popusta na sve karte

Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u istočnoj Europi, ponudio je akciju kojom svojim budućim putnicima daje 20 posto popusta na cijenu karte.
EasyJetov zrakoplov

easyJet povećava broj letova prema Splitu u špici sezone

EasyJet, najveći britanski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je najavio povećanje letova sa svoje najveće zrakoplovne baze, London Gatwicka, prema šest popularnih ljetnih odredišta - Bodrumu, Dalamanu, Montpellieru, Mykonosu, Toulouseu i našem Splitu.
Zrakoplov

Ryanair uveo novu liniju iz Zadra za Frankfurt-Hahn

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je najavio uvođenje nove linije između Zračne luke Zadar i Frankfurt-Hahn, koja će od 3. srpnja do 23. listopada 2009. godine prometovati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.
Zrakoplov

Danube Wings od kraja lipnja povezuje Zadar i Bratislavu

Danube Wings, novi slovački niskotarifni zračni prijevoznik, za ljeto ove godine najavio je uvođenje nove linije prema Hrvatskoj, a povezivat će zračne luke u Zadru i Bratislavi.
Zrakoplov

Germanwings nudi 200 tisuća karata po akcijskim cijenama

Germanwings, njemački niskotarifni avioprijevoznik, za ove je uskrsne blagdane svojim putnicima ponudio 200 tisuća karata u jednom smjeru po cijeni već od 19,99 eura. Trenutačnom akcijom obuhvaćene su i neke od hrvatskih zračnih luka, pa za taj iznos, primjerice, možete putovati na linijama od Pule ili Zadra prema Kölnu i Berlinu.
SkyEuropeov zrakoplov

SkyEurope ponudio zrakoplovne karte već od 23 eura

Slovački niskotarifni avioprijevoznik, SkyEurope, provodi veliku uskršnju akciju u sklopu koje nudi karte po cijeni već od 23 eura, u jednom smjeru, s uključenim pristojbama.
Zrakoplov

Ryanair od srpnja povezuje Zadar i Düsseldorf-Weeze

Ryanair, najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, danas je najavio uvođenje nove linije između Zračne luke Zadar i Düsseldorf-Weeze, koja će od 6. srpnja 2009. godine prometovati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.
Zrakoplov

Danube Wings od ovog ljeta povezuje Rijeku i Košice

Novi slovački niskotarifni avioprijevoznik, Danube Wings, od ovog ljeta povezivat će zračne luke Rijeka i Košice.
Zrakoplov

Ryanair objavio detaljan proces ukidanja šaltera za prijavu putnika

Ryanair je službeno objavio da će se od 1. listopada 2009. godine postupak prijave na njihove letove isključivo obavljati preko Interneta. Očekuju da će tim potezom smanjiti gužve na šalterima, a naravno, smanjit će i troškove.
SkyEuropeov zrakoplov

SkyEurope nudi karte za ljeto već od 19 eura

Slovački niskotarifni avioprijevoznik, SkyEurope, provodi veliku ljetnu akciju u sklopu koje nudi karte po cijeni već od 19 eura, u jednom smjeru s uključenim pristojbama.
Pisa

Ryanair od lipnja uvodi novu liniju iz Zadra za Pisu

Ryanair, najveći europski niskotarifni avioprijevoznik, od danas je uveo još jednu novu liniju Zadar - Pisa, koja će od 5. lipnja do 23. listopada 2009. godine prometovati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Karte po promotivnim cijenama za Italiju i Toskanu u prodaji su već od danas.
Ryanairovi zrakoplovi

Ryanairova jedinstvena akcija za milijun zrakoplovnih karata

Ryanair je za ovaj ožujak pripremio zanimljivu proljetnu akciju. U idućih tjedan dana trajanja ove ponude odbrojavat će se do 9. ožujka, a kako se taj dan približava, tako će i minimalne cijene karata rasti.
EasyJetov zrakoplov

easyJet snizio cijene karata do 25 posto

easyJet, najveći britanski niskotarifni avioprijevoznik, započeo je akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 25 posto za svaku njihovu liniju i za bilo koji dan putovanja.
SkyEuropeov zrakoplov

SkyEurope ponudio veliku proljetnu akciju zrakoplovnih karata

Slovački niskotarifni avioprijevoznik, SkyEurope, provodi veliku proljetnu akciju u sklopu koje nudi karte za 330 tisuća sjedala po cijeni od 33 eura, u jednom smjeru, s uključenim pristojbama.
Barcelona

Croatia Airlines uspostavlja linije prema Barceloni i Göteborgu

Želim istaknuti kako će sve predviđene mjere udruženog oglašavanja biti realizirane najkasnije do kraja veljače 2009. godine, što predstavlja ključni trenutak za početak nadolazeće sezone', istaknuo je ministar turizma Damir Bajs na današnjem potpisivanju ugovora za udruženo oglašavanje Hrvatske turističke zajednice s organizatorima putovanja, odnosno domaćom turističkom agencijom Gulliver Travel, koja to čini u ime inozemnih organizatora putovanja TUI, Thomson i Fram te Hrvatske turističke zajednice sa sustavom turističkih zajednica i Croatia Airlinesom za promidžbu regionalnih avio programa za Hrvatsku u 2009. godini.
Zrakoplov

Ryanair od svibnja povezuje Osijek i Frankfurt

Ryanair, najveći europski niskotarifni avioprijevoznik, danas je na svoju listu od 144 odredišta uveo i jedno novo - Osijek, koji će od 6. svibnja 2009. godine, dva puta tjedno (srijedom i nedjeljom), biti povezan sa zračnom lukom Frankfurt-Hahn. Karte po promotivnim cijenama za jedan od najvećih njemačkih gradova u prodaji su već od danas.
Zrakoplov

Ryanair uklanja šaltere za prijavu putnika na zračnim lukama

Ryanair, irska niskotarifna aviokompanija, najavila je da će do kraja godine ukloniti sve svoje check-in šaltere i osoblje iz zračnih luka kako bi smanjili troškove poslovanja, rekao je za Daily Telegraph izvršni direktor Michael O'Leary.
Wizz Airov zrakoplov

Wizz Air nudi 10 posto popusta na sve karte

Wizz Air je krenuo s akcijom kojom svim putnicima koji namjeravaju letjeti u periodu do 8. travnja daje 10 posto popusta na cijenu karte.
Zrakoplov

Germanwings: zrakoplovne karte već od 19,99 eura

Germanwings, njemački niskotarifni avioprijevoznik, svojim je putnicima ponudio karte u jednom smjeru po cijeni već od 19,99 eura, pa za taj iznos možete putovati i na nekoj od naših linija, poput linije Zagreb-Stuttgart. U cijenu su uključene pristojbe zračnih luka i porezi, a jedino je potrebno nadoplatiti za prtljagu i kartičnu transakciju.
SkyEuropeov zrakoplov

Akcija SkyEuropea - 2 osobe lete za samo 50 eura s uključenim doplatama

Sky Europe se povodom Valentinova odlučio na zanimljivu akciju. Naime, ako dvije osobe putuju skupa, jednosmjerne karte za oboje mogu se dobiti već za 50 eura.
Zračna luka

U Frankfurtu započelo širenje zračne luke vrijedno preko 4 mlrd. eura

U Frankfurtu je započelo širenje jedne od najvećih europskih i svjetskih zračnih luka po zabilježenom prometu. Radi se o izgradnji nove piste i novog terminala, koji će nositi broj 3. Nova pista služit će isključivo za slijetanje zrakoplova, dok će se za uzlijetanje i dalje koristiti 'stare' piste.
Zrakoplov

Ryanair uveo 8 novih ruta, jedna od njih prema Maroku

Ryanair je najavio uvođenje 8 novih ruta unutar svoje mreže, od kojih su 4 iz Reusa, pokraj Barcelone. Ondje će smjestiti i novi zrakoplov u floti - Boeing 737-800.
Zrakoplov

Ryanair od proljeća uvodi liniju Zadar-Edinburgh

Ryanair, najveći europski niskotarifni avioprijevoznik, danas je najavio 23 nove linije za ljeto 2009. godine. Četiri linije bit će povezane sa zračnom lukom u Alicanteu, dvanaest s Bristolom i sedam s Edinburghom.
Rasprodaja

Pravo je vrijeme za putovanje u SAD

S obzirom da je aktualna ekonomska kriza ostavila velik trag i na avioprijevoznicima, koji su pogođeni značajnim padom potražnje, oni su se odlučili na privlačenje putnika najjednostavnijom taktikom - snižavanjem cijena.
SkyEuropeov zrakoplov

SkyEurope rasprodajom milijun karata slavi češko predsjedanje Unijom

Slovački niskotarifni avioprijevoznik, SkyEurope, do kraja tjedna nudi mogućnost rezervacije karata po cijeni od 19 eura. Kako kažu, time žele proslaviti povijesno češko predsjedanje Europskom Unijom.
Zrakoplov

Ryanair godinu započeo velikom rasprodajom

Ryanair je 2009. godinu započeo još jednom velikom rasprodajom. Ovaj put nude karte po cijeni već od 5 eura za letove u mreži od 300-tinjak unutareuropskih linija.
Zrakoplov

Ryanair i easyJet u 2008. godini zajedno prevezli više od 100 milijuna putnika

Ryanair, najveći europski niskotarifni avioprijevoznik, u 2008. godini prevezao je 57,7 milijuna putnika, što je rast od gotovo 18 posto, s obzirom na 49 milijuna putnika u 2007.
Zrakoplov

Putnicima veća prava na odštetu u slučaju otkazivanja leta

Europski sud pravde, smješten u Luksemburgu, donio je odluku kojom putnici dobivaju pravo na odštetu od avioprijevoznika i u slučaju da let bude otkazan iz tehničkih razloga. Iznimka su slučajevi u kojima je do otkazivanja leta došlo iz razloga koji nisu u kontroli prijevoznika.
Zrakoplov

Aviokompanije nastavljaju sa smanjenjem doplata za gorivo

Zbog značajnog pada cijena nafte na svjetskom tržištu, avioprijevoznici su nastavili sa snižavanjem tzv. doplata za gorivo, čime su financirali porast cijena nafte.
SkyEuropeov zrakoplov

Božićna akcija SkyEuropea - 2 za 1

SkyEurope, slovački niskotarifni avioprijevoznik, do ovog petka nudi posebnu božićnu promotivnu akciju. Ukoliko do 19. prosinca kupite dvije zrakoplovne karte, jednu dobivate besplatno.
EasyJetov zrakoplov

easyJet od svibnja 2009. povezuje Dubrovnik i London

easyJet, najveći britanski niskotarifni avioprijevoznik, najavio je nove ljetne linije sa svoje najveće zrakoplovne baze, London Gatwicka. Uvođenjem četiri nove poveznice prema Dubrovniku, Larnaki, Napulju i Santoriniju, Gatwick će biti povezan sa 71 odredištem.
Zrakoplov

Croatia Airlines među najboljima u gubljenju prtljage

Croatia Airlines među najboljim je avioprijevoznicima po broju izgubljenih putnih torbi, a samo pet od preostalih 28 članica Udruženja europskih zračnih prijevoznika (AEA) zabilježilo je bolji rezultat u području izgubljene prtljage.
Zrakoplov

Velika božićna rasprodaja Ryanaira

Ryanair je za ovaj prosinac pripremio zanimljivu božićnu akciju. U idućih 12 dana trajanja akcije odbrojavat će se do Božića, a kako se taj blagdan bliži, tako će i minimalne cijene karata rasti.
Zračna luka

Štrajk u budimpeštanskoj zračnoj luci

Za srijedu, 10. prosinca 2008., najavljen je štrajk djelatnika budimpeštanske zračne luke. Kako stoji u službenom priopćenju, štrajk počinje u 6h, a ne zna se ni koliko će trajati ni koliko će mu se djelatnika zračne luke priključiti.
SkyEuropeov zrakoplov

SkyEurope ograničio cijene na svega 59 eura

Slovački niskotarifni avioprijevoznik, SkyEurope, ograničio je cijenu karata za velik broj linija u svojoj mreži na 59 eura s uključenim pristojbama. Akcija vrijedi do sutra, 3. prosinca, u ponoć. Vrijeme u kojem možete putovati za navedene cijene je od 15. siječnja do 31. ožujka 2009. godine.
Zrakoplov

Ryanair ponudio milijun besplatnih karata

Ryanair, vodeći europski niskotarifni avioprijevoznik, ponudio je na prodaju milijun besplatnih karata!
Zrakoplov

AirAsia prvi u svijetu potpuno ukinuo doplate za kerozin

Malezijski AirAsia, najveći azijski niskotarifni aviprijevoznik, prva je svjetska aviokompanija koja je u potpunosti ukinula doplate za kerozin na svim svojim letovima, kako domaćim, tako i na onima prema inozemstvu.
SkyEuropeov zrakoplov

Velika zimska rasprodaja SkyEuropea

Slovački niskotarifni avioprijevoznik, SkyEurope, do nedjelje 16.11. provodi veliku zimsku akciju, u sklopu koje nudi karte u jednom smjeru po cijeni već od 19 eura.
Bmijev zrakoplov

bmi ukinuo doplate za kerozin na europskim letovima

Britanski avioprijevoznik bmi, kojeg je prije nekoliko dana preuzela Lufthansa, povukao je potez koji će sigurno razveseliti njihove putnike - ukinuli su sve nadoplate za kerozin na svim letovima koji povezuju londonski Heathrow s europskim odredištima.
Ryanairov zrakoplov

Ryanair u listopadu prevezao 5,35 milijuna putnika

Ryanair, najveći europski niskotarifni avioprijevoznik, u listopadu ove godine prevezao je ukupno 5,35 milijuna putnika. To je rast od 18 posto, s obzirom na prošlogodišnjih 4,52 milijuna prevezenih putnika, dok je unutrag 12 mjeseci usluge irske kompanije koristilo 56,8 milijuna ljudi. Popunjenost kabine iznosila je 85 posto, jednako kao i 2007. godine.
Bmijev zrakoplov

Lufthansa preuzima britanski bmi

Lufthansa je postigla dogovor s direktorom britanskog avioprijevoznika bmi-a, Michaelom Bishopom, kako će preuzeti njegovih 50 posto vlasništva nad kompanijom. Njemački gigant je već dosad bio drugi najveći dioničar, a ovim potezom posjedovat će 80 posto dionica i nakon British Airwaysa imati najveću kontrolu nad letovima koji polijeću s londonskog Heathrowa.
EasyJetov zrakoplov

easyJet otvara nove linije i preuzima Sterlingove putnike

Zbog nedavno proglašenog stečaja islandskog niskotarifnog avioprijevoznika, Sterling Airlinesa, easyJet je ponudio svim Sterlingovim putnicima mogućnost povratka svojim domovima za 35 britanskih funti. Ponuda se odnosi za linije između Kopenhagena, gdje je bilo sjedište kompanije, i Milana, Londona i Berlina.
Zrakoplov

Švicarski Baboo pokrenuo direktnu liniju Zagreb-Ženeva

Švicarski avioprijevoznik Baboo (flybaboo.com) danas započinje s letovima na direktnoj liniji Zagreb - Ženeva. Leti se 2 puta tjedno, utorkom i subotom, a vožnja traje 2 sata. Ovu novu rutu Baboo je otvorio u sklopu proširenja svoje mreže s 5 novih odredišta, a to su Toulouse, Bordeaux, Atena, Bukurešt i Zagreb.
Zrakoplov

CA zabilježila znatno bolje rezultate od ostatka industrije

Udruženje europskih zračnih prijevoznika (AEA) objavilo je rezultate poslovanja za kolovoz i rujan ove godine. U 8. mjesecu ostvaren je rast putničkog prometa od 1,6 posto, dok je u 9. mjesecu postignut pad od 1,1 posto, što je neizravna posljedica trenutne krize u svijetu. Iako su postojali svojevrsni 'šokovi' koji su dovodili do negativnih rezultata u nedavnoj prošlosti, poput 11. rujna ili Zaljevskog rata, ovo je prvi pad putničkog prometa od početka osamdesetih godina prošlog stoljeća!
Zrakoplov

Zračni prijevoznici snizili cijene

Avioprijevoznici su konačno počeli snižavati cijene takozvanih 'doplata za kerozin', kojima su financirali porast cijene nafte, što je, naravno, dovelo i do ukupnog pojeftinjena letova.
SkyEuropeov zrakoplov

SkyEurope uveo 'Happy hour'

SkyEurope, slovački niskotarifni avioprijevoznik, uveo je novost u rezervaciju svojih letova - Happy hour! Naime, od sada možete svaki radni dan, od ponedjeljka do petka, između 12h i 13h po srednjoeuropskom vremenu, kupiti zrakoplovne karte po izuzetno povoljnim i sniženim cijenama za neke od njihovih destinacija. SkyEurope-ove središnje baze su u Bratislavi, Beču, Pragu i Košicama, a lete u Belgiju, Bugarsku, Cipar, Dansku, Francusku, Grčku, Hrvatsku, Irsku, Italiju, Nizozemsku, Portugal, Rumunjsku, Španjolsku, Tursku i Ujedinjeno Kraljevstvo.
Zrakoplov

Spajanjem nastao najveći avioprijevoznik na svijetu

Nakon dozvole američkih regulatornih tijela, Delta Air Lines službeno je preuzela Northwest Airlines, čime je nastao najveći svjetski avioprijevoznik prema broju prevezenih putnika, a vrijednost udruživanja procijenjena je na 2,6 milijardi USD.
SkyEuropeov zrakoplov

Velika akcija SkyEuropea za 2009. godinu

U petak, 12. rujna 2008. godine, slovačka niskotarifna kompanija SkyEurope ponudit će određeni broj sjedala po posebnoj cijeni od 20,09 € u jednom smjeru, s uključenim pristojbama i taksama. Akcija traje do ponedjeljka, 15. rujna 2008. godine, ukoliko se karte ne prodaju ranije. Vrijeme u kojemu se može putovati je od 06. siječnja do 24. listopada 2009.
EasyJetov zrakoplov

400. linija u easyJetovoj mreži

EasyJet je danas započeo prodaju karata na liniji London Gatwick - Istanbul, čime je dostigao broj od 400 ruta u svojoj mreži letova.
Zrakoplov

Germanwings započinje prodaju karata za ljeto 2009.

U četvrtak, 4. rujna u 18h, njemačka niskotarifna zrakoplovna kompanija Germanwings započinje prodaju prvog dijela karata za ljeto 2009. godine.
Zračna luka Hong Kong

Izabrana najbolja svjetska aviokompanija

Najbolja svjetska aviokompanija za 2008. godinu je Singapore Airlines, a easyJet najbolja niskotarifna. Titulu prvog u Europi uzela je Lufthansa, dok se najboljom posadom ponosi Asiana Airlines. Rezultati su to jubilarnog desetog istraživanja londonskog Skytraxa, poduzeća koje se bavi istraživanjem zrakoplovne industrije. Anketa o aviokompanijama je provedena na uzorku od preko 15 milijuna putnika.
Zrakoplov

Milijunti putnik Croatia Airlinesa u 2008. godini

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zrakoplovni prijevoznik, danas je zabilježio milijuntog prevezenog putnika u 2008. godini. To se dogodilo 18 dana prije nego lani i najranije do sada u povijesti poduzeća.
Dubrovnik

Povezani Dubrovnik i Madrid

Hrvatski biser bit će izravno povezan s Madridom.
Zrakoplov

6 koraka za rezervaciju zrakoplovne karte

Proces rezerviranja zrakoplovnih karata putem Interneta sastoji se od nekoliko koraka. Iako se oni mogu činiti kompliciranima, takva uspješna rezervacija može vam donijeti znatnu uštedu.