Objavljeno 30.04.19. 11:03

Avionom na more: letovi iz Austrije za Jadran već od 30-40 eura

Povoljni letovi dobra su prilika za putovanje na jug Hrvatske.
Split Split

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings vrlo je aktivan na hrvatskom tržištu. Leti na brojnim linijama između Hrvatske i Njemačke, ali i na dvije između Hrvatske i Austrije.

Točnije, radi se o poveznicama Beč - Zadar i Salzburg - Split, na kojima se leti već od 30-40 eura po smjeru. Zahvaljujući dobroj raspoloživosti povoljnih karata, to je dobra prilika za izlet ili putovanje na jug Hrvatske.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za navedene linije. Navedeni su primjeri za oba smjera - iz Austrije u Hrvatsku i iz Hrvatske u Austriju. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.