Objavljeno 29.04.18. 11:46

Jeftini letovi iz Dubrovnika: karte dostupne već od 10 eura

U bogatoj ponudi poveznica za Dubrovnik može se pronaći brojne povoljne karte.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te niskotarifni prijevoznik s najviše linija za Hrvatsku. Tijekom toplijeg dijela godine održavaju se brojne EasyJetove poveznice s Hrvatskom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

Točnije, EasyJet održava linije za Dubrovnik, Pulu, Split i Zadar. Proteklih smo dana napravili pregled najjeftinijih karata za Pulu i Zadar, dok ćemo u ovom članku navesti najjeftinije karte za sve EasyJetove poveznice s Dubrovnikom. Radi se o poveznicama s 18 zračnih luka u 15 različitih gradova (EasyJet Dubrovnik povezuje s čak četiri različite londonske zračne luke).

U sljedećoj tablici donosimo popis s primjerima najjeftinijih jednosmjernih karata za EasyJetove letove na svim poveznicama s Dubrovnikom i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 20 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,50 eura (20 EUR / 8 = 2,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.