Objavljeno 23.09.17. 12:16

Jeftino do Berlina: letovi iz Hrvatske već od 12 eura

Glavni njemački grad s Hrvatskom je odlično i povoljno povezan.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemačka je najčešće odredište hrvatskih 'zračnih putnika', a Berlin je svakako jedan od omiljenih gradova svih onih koji putuju u tu državu.

Hrvatska je zračnim putem odlično povezana s glavnim njemačkim gradom, prije svega tijekom ljetne sezone, ali letova ima i u jesensko-zimskom razdoblju. Do Berlina se iz Hrvatske može letjeti iz čak šest gradova - Dubrovnika, Pule, Rijeke, Splita, Zadra i Zagreba. Na tim linijama leti više prijevoznika, a povoljnim se cijenama posebnu ističu tri niskotarifna - Eurowings (Germanwings), EasyJet i Ryanair.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri jeftinih karata za letove između Hrvatske i Berlina i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sve cijene uključena je ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća. Cijene i uvjeti ovise o prijevozniku:

Eurowings: u cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 10-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje debitnim karticama, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti dva posto od cijene karte.

EasyJet (Split - Berlin): u EasyJetovu osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 16,90 do 39 eura. U nekoliko EasyJetovih cijena iz prethodne tablice uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 20 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 5,00 eura (20 EUR / 4 = 5,00 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

Ryanair: u navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.