Objavljeno 03.10.17. 11:22

Kamo jeftino letjeti Ryanairom do kraja sezone? Karte dostupne već od 9,99 eura

Karte na poveznicama između Hrvatske i različitih odredišta dostupne su već od 9,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u tri grada - Puli, Rijeci i Zadru, u kojem ima i svoju bazu.

S obzirom da su sve Ryanairove poveznice s Hrvatskom sezonske, na nekima od njih promet je za ovu godinu već obustavljen, dok će se na drugima prometovati do kraja listopada ili početka studenog.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih jednosmjernih karata za linije na kojima će Ryanair još prometovati do kraja ljetne sezone 2017. i za koje se karte mogu kupiti već od 30-ak ili manje eura. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama dobar, mogu se složiti povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.