Objavljeno 29.09.16. 12:26

Kamo jeftino letjeti Ryanairom do kraja sezone? Letovi iz Zadra već od 9,99 eura

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik karte za letove iz Zadra trenutačno prodaje već od 9,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Na većini zračnih poveznica s hrvatskim zračnim lukama prometuje se isključivo tijekom ljetne sezone, pa tako i na linijama za Zadar, Ryanairovu jedinu bazu u Hrvatskoj. Iako se polako bližimo kraju rujna, Zadar je još uvijek povezan s povećim brojem zanimljivih odredišta, a tako će biti sve do kraja listopada i početka studenog.

Trenutačno je moguće kupiti karte za 13 Ryanairovih poveznica sa Zadrom, pri čemu se karte za sva odredišta, osim Dublina, mogu kupiti za manje od 50 eura, a za neka od njih karte se mogu kupiti već od 10-30 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za preostale Ryanairove poveznice sa Zadrom u 2016. godini. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Oznake:
RyanairZadar