Objavljeno 10.08.17. 19:31

Kamo jeftino letjeti Ryanairom iz Zadra? 15 linija, karte već od 19,99 eura

Avio karte za brojna odredišta dostupne su već od 19,99 eura.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u tri grada - Puli, Rijeci i Zadru. Svoju jedinu bazu u Hrvatskoj ima u Zadru te trenutačno jednosmjerne karte za poveznice s gradom sv. Donata prodaje već od 19,99 eura.

Ryanair ove sezone leti na ukupno 15 poveznica sa Zadrom, a među njima su i linije za brojna poznata odredišta, poput Berlina, Stockholma, Londona itd.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Zadar u 2017. godini za koje se karte mogu kupiti već od 30 ili manje eura, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
RyanairZadar