Objavljeno 05.01.17. 14:45

Kamo jeftino letjeti Ryanairom sljedećih mjeseci? Letovi iz sjevernojadranskih luka već od 17 eura

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik karte za letove iz tri zračne luke na sjevernom Jadranu trenutačno prodaje već od 16,63 eura.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Na većini zračnih poveznica s hrvatskim zračnim lukama niskotarifni prijevoznici prometuju isključivo tijekom ljetne sezone, pa tako i Ryanairove linije kreću krajem ožujka ili kasnije.

Među njima je i nekoliko linija za Pulu i Zadar, na kojima će se moći letjeti u rano proljeće, a onima koji zimu žele iskoristiti za putovanje u toplije krajeve na raspolaganju je talijanski Trst, lako dostupan iz brojnih hrvatskih gradova.

Iz Trsta se tako zimi može u Valenciju, London, Bari, Cataniju (Sicilija) i Trapani (Sicilija) i to već od 16,63 eura za jednosmjernu kartu.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za Ryanairove letove iz Pule, Rijeke i Trsta, s polaskom do kraja svibnja 2017. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.