Objavljeno 23.09.15. 12:51

Kamo jeftino putovati iz Zadra do kraja sezone? Letovi već od 15 eura po smjeru

Kraj sezone polako se bliži te je broj zračnih poveznica na kojima se prometuje sve manji, ali još uvijek ima zanimljivih ponuda za letove iz hrvatskih zračnih luka.
Zrakoplov Zrakoplov

Na većini zračnih poveznica s hrvatskim zračnim lukama prometuje se isključivo tijekom ljetne sezone, a u skladu s tim 'pravilom' održavaju se i linije za Zadar. Iako se polako bližimo kraju rujna, Zadar je još uvijek povezan s nekolicinom zanimljivih odredišta, a tako će biti sve do kraja listopada i početka studenog.

S obzirom da je Zadar Ryanairova baza, ne čudi što upravo taj prijevoznik nudi najviše povoljnih letova za taj grad. Trenutačno je moguće kupiti karte za 12 Ryanairovih poveznica sa Zadrom, pri čemu se karte za sva odredišta, osim Dublina, mogu kupiti za manje od 50 eura, a za neka od njih karte se mogu kupiti već od 20-30 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Ryanairovih linija za Zadar za koje se trenutačno mogu kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
RyanairZadar