Objavljeno 18.01.18. 19:51

Kamo povoljno letjeti tijekom zime iz Splita i Dubrovnika?

Iako je većina linija za hrvatsku obalu sezonska, dio linija održava se i tijekom zime.
Kamo povoljno letjeti tijekom zime iz Splita i Dubrovnika? Kamo povoljno letjeti tijekom zime iz Splita i Dubrovnika?

Hrvatska je posljednjih godina dobila čitav niz novih zračnih poveznica, koje su znatno povećale broj putnika u našim zračnim lukama i povećale izbor odredišta u koja se može putovati. Redovito se radilo o sezonskim linijama, koje u najboljem slučaju prometuju od kraja ožujka do kraja listopada, no dio linija održava se i preko zime.

Provjerili smo kamo sve iz Splita i Dubrovnika možete izravno putovati do druge polovice ožujka te pronašli desetak različitih odredišta - od Barcelone, preko Münchena i Rima do Istanbula. Cijene se, ovisno o liniji, kreću od 30-ak eura naviše za jednosmjerne karte i od 65 eura naviše za povratne karte.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za svaku od izdvojenih linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Poveznice sa Splitom (jednosmjerne karte)
Poveznice s Dubrovnikom (jednosmjerne karte)

Moguće je složiti i povoljne kombinacije povoljnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade, dok uvjeti za prijevoz prtljage ovise o odabranoj liniji i prijevozniku. Cijene se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku, ovisno o broju prodanih karata i drugim čimbenicima.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
DubrovnikSplit