Objavljeno 29.04.19. 13:36

Kamo se sve izravno leti iz BiH i po kojim cijenama?

U koje se sve gradove i države može izravno putovati iz BiH?

Prošlog tjedna napravili smo veliki pregled najjeftinijih zračnih poveznica s BiH, u kojem ste mogli vidjeti najniže cijene za svaku od tih linija.

No, kamo se sve još iz BiH može direktno putovati? Odgovor na to pitanje možete pronaći u ovom članku, u kojem ćemo napraviti pregled svih linija za Mostar, Sarajevo, Tuzlu i Banja Luku te navesti primjere najnižih cijene za svaku od njih.

U sljedećim tablicama nalazi se popis svih linija za spomenute gradove, s jednim ili više primjera najnižih cijena za svaku od njih. Tablice su napravljene za svaki grad zasebno, s time da se sve cijene odnose na povratne karte.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i opširniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Cijena povratne karte ovisi o trajanju boravka, a mi smo za većinu primjera odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana, no u nekim je slučajevima boravak nešto dulji i traje 20-ak dana.

Letovi iz Mostara

U tablici su obuhvaćeni letovi iz Mostara za sljedeće gradove:

Düsseldorf, Stuttgart, Zagreb

Letovi iz Sarajeva

U tablici su obuhvaćeni letovi iz Sarajeva za sljedeće gradove:

Atena, Beč, Beograd, Berlin, Budimpešta, Doha, Dubai, Göteborg, Istanbul, Köln, Kopenhagen, Ljubljana, München, Oslo, Rijad, Sharjah, Stockholm, Stuttgart, Zagreb, Zürich

Letovi iz Tuzle

U tablici su obuhvaćeni letovi iz Tuzle za sljedeće gradove:

Basel, Beč, Berlin, Billund, Dortmund, Eindhoven, Frankfurt, Friedrichshafen, Göteborg, Karlsruhe / Baden-Baden, Köln, Malmö, Memmingen Allgäu, Stockholm, Vaxjo

Letovi iz Banja Luke

U tablici su obuhvaćeni letovi iz Banja Luke za sljedeće gradove:

Beograd, Berlin, Bruxelles, Memmingen Allgäu, Stockholm

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.