Objavljeno 21.10.18. 20:17

Kamo zimi letjeti iz Dubrovnika? Provjerite ponudu odredišta i cijene

Kamo će se sve moći letjeti iz Dubrovnika tijekom zimske sezone?
Zrakoplov Zrakoplov

Iako se velika većina linija za Dubrovnik održava samo tijekom ljetne sezone, dio poveznica 'u pogonu' je i tijekom zimske sezone, pa svi željni putovanja tijekom studenog, prosinca, siječnja, veljače i ožujka mogu iz Dubrovnika letjeti u nekoliko zanimljivih odredišta.

Točnije, radi se o sedam zimskih linija, kojima će Dubrovnik tijekom zime biti povezan s Barcelonom, Frankfurtom, Istanbulom, Londonom, Madridom, Rimom i Varšavom. U nastavku donosimo popis trenutačno najjeftinijih karata za svako od navedenih odredišta.

Najjeftinije su karte za dvije niskotarifne poveznice španjolskog Vuelinga, koji Dubrovnik povezuje s Barcelonom i Rimom. U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih jednosmjernih karata i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova za Rim i Barcelonu.

Relativno povoljno leti se i za poljsku Varšavu, za koju se povratne karte mogu pronaći već od 115 eura.

Za 129 eura povratne karte mogu se dobiti za tri odredišta - Frankfurt, London i Madrid.

Ako za poveznicu s Londonom trebate jednosmjerne karte, one se mogu kupiti već od 54 eura za smjer Dubrovnik - London i već od 75 eura za smjer London - Dubrovnik.

Za kraj, ostavljamo najskuplju, ali i nešto egzotičniju liniju, a to je relacija Dubrovnik - Istanbul, na kojoj se leti već od 183 eura za povratnu kartu.

Ako vas zanimaju druga odredišta ili želite potražiti povoljnije karte, ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
Dubrovnik