Objavljeno 17.03.19. 19:41

Koliko koštaju najjeftinije karte za letove između Hrvatske i Berlina/Münchena?

Velik je broj poveznica između Hrvatske i Berlina/Münchena, a na njima se leti već od desetak eura po smjeru.

Broj zračnih poveznica između Hrvatske i Njemačke sve je veći, a među gradovima u koje se iz Hrvatske često putuje jesu njemačka prijestolnica Berlin i bavarsko središte München. Oba su grada povezana s više hrvatskih zračnih luka.

Mnogo prijevoznika leti na tim linijama - od 'klasičnih' prijevoznika poput Lufthanse i Croatia Airlinesa, do niskotarifnih aviokompanija - Eurowingsa, EasyJeta i Ryanaira.

Potražili smo najjeftinije karte spomenutih prijevoznika za letove Hrvatska - Berlin i letove Hrvatska - München, pa su u sljedećoj tablici navedene najniže cijene za desetak linija i to za oba smjera - odlazni i povratni. Trenutačno je karte moguće pronaći već od desetak eura po smjeru. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Napomena: Cijene označene zvjezdicom odnose se na EasyJetove letove. Napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje. U tablicama u ovom članku EasyJetove cijene izračunate su na primjeru dvije osobe koje kupuju povratne karte na istoj rezervaciji. Ako na istoj rezervaciji putuje više osoba, karte su i nešto jeftinije.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

* Cijene sa zvjezdicom odnose se na EasyJetove letove i u njih su uključeni porezi i osnovne naknade te administrativna naknada izračunata na primjeru dvije osobe koje kupuju povratnu kartu. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, cijena svake jednosmjerne karte sadrži 5,25 eura (21 EUR / 4 = 5,25 EUR) naknade. Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, cijela administrativna naknada (21 EUR) odmah je uključena u cijenu, pa će cijena biti viša od cijene navedene u gornjim tablicama, no ako nastavite s rezervacijom do kraja, cijena će biti jednaka gore navedenoj ako kupujete povratne karte za dvije osobe, pa čak i niža ako kupujete karte za više osoba.

U Ryanairove osnovne cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage (40 x 20 x 25 cm), dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. EasyJet također dodatno naplaćuje predanu prtljagu, ali u osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Eurowings i Croatia Airlines također naplaćuju predanu prtljagu, ali su dopuštene dimenzije ručne prtljage veće od Ryanairovih - Eurowings besplatno prevozi ručnu prtljagu dimenzija do 55 x 40 x 23 cm i mase do 8 kg, a Croatia Airlines dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i mase do 8 kg.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.