Objavljeno 10.03.19. 19:47

Koliko koštaju najjeftinije karte za letove Podgorica - Barcelona?

Podgorica je odnedavno izravnim letovima povezana s Barcelonom.

Napomena (12. 03. 2019., 09:05) // Nakon objave članka, Ryanair je pokrenuo akciju u sklopu koje je dodatno snizio cijene karata. Tako je trenutačno nekoliko polazaka raspoloživo već od 23 eura, a sve primjere najnižih cijena možete vidjeti u ažuriranim tablicama.

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, nedavno je proširio svoju ponudu linija za Podgoricu. Točnije, uveli su letove za atraktivno odredište na Pirenejskom poluotoku - Barcelonu!

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene te su u sljedećoj tablici navedeni primjeri najjeftinijih karata za letove Podgorica - Barcelona i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete pročitati na stranici Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.