Objavljeno 10.05.16. 19:01

Letite iz Pule u zanimljiva odredišta već od 4,36 eura

Drugi po veličini europski zračni prijevoznik trenutačno prodaje karte za letove s polaskom iz Pule već od 4,36 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski zračni prijevoznik, trenutačno prodaje karte za letove na poveznicama s Pulom već od vrlo povoljnih 4,36 eura. Radi se o četiri EasyJetove poveznice s Pulom - po jednoj za Njemačku i UK te dvije za Francusku.

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Pule i Europe na kojima će EasyJet letjeti ove ljetne sezone te trenutačno najniže cijene karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 18 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 4,50 eura (18 EUR / 4 = 4,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 17 do 32 eura.