Objavljeno 21.01.18. 17:23

Letovi Hrvatska - Belgija već od 25 eura

Belgijski nacionalni zračni prijevoznik ove će sezone letjeti na četiri poveznice s Hrvatskom.
Zrakoplov Zrakoplov

Belgijski nacionalni zračni prijevoznik, Brussels Airlines (www), nedavno je najavio dvije nove poveznice za Hrvatsku obalu te će ubuduće letjeti i za Zadar te Split. Dok će Zadar dobiti jednu tjednu poveznicu s Bruxellesom (subotom od 12. svibnja do 29. rujna 2018.), belgijski prijevoznik Split će s Bruxellesom povezivati dva puta tjedno (srijedom i subotom od 28. travnja do 6. listopada 2018.).

Ukupno će Brussels Airlines ove sezone letjeti na četiri linije za Hrvatsku: Dubrovnik - Bruxelles, Split - Bruxelles, Zadar - Bruxelles i Zagreb - Bruxelles.

Cijene su trenutačno vrlo povoljne te se jednosmjerne karte mogu naći i za 25 eura, dok se povratne karte mogu kupiti već od 70-ak eura naviše. U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih jednosmjernih karata za letove na navedenim linijama. Karte možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Moguće je složiti i povoljne kombinacije povoljnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu je uključena ručna prtljaga mase do 12 kilograma, dok je za predanu prtljagu mase do 23 kilograma potrebno doplatiti 25 eura po smjeru.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.