Objavljeno 21.12.18. 11:39

Letovi Hrvatska - Firenca već od 30-ak eura

Grad prebogate baštine iz Hrvatske se može povoljno posjetiti.
Firenca Firenca

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, leti i za Hrvatsku te je i ove ljetne sezone održavao osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve linije nastavljaju prometovati i dalje te će se održavati tijekom 2019. godine. Među odredištima koje Vueling povezuje s Hrvatskom je i Firenca, grad prebogate kulturno-povijesne baštine i središte slikovite Toskane.

Firencu Vueling povezuje sa Splitom te smo provjerili kako se kreću cijene letova Split - Firenca i u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo primjere povoljnih kombinacija povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali predivnu Toskanu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.