Objavljeno 17.01.18. 20:03

Letovi Hrvatska - Nizozemska već od 33 eura

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik po povoljnim cijenama leti između Hrvatske i Nizozemske.
Zrakoplov Zrakoplov

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, i ove će ljetne sezone letjeti na nekoliko poveznica s Hrvatskom. Točnije, Lijepu Našu povezivat će s Parizom, Rotterdamom i Eindhovenom.

Karte su trenutačno prilično povoljne te se karte za poveznice s Nizozemskom mogu kupiti već od 33-39 eura po smjeru. U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za Transavijine letove za Hrvatsku. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Moguće je složiti i povoljne kombinacije povoljnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.