Objavljeno 06.10.18. 11:55

Letovi Hrvatska - Rotterdam već od 33 eura

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik povoljno povezuje Rotterdam s nekoliko hrvatskih gradova.
Transavijin zrakoplov Transavijin zrakoplov

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, i ove je ljetne sezone letio na nekoliko poveznica s Hrvatskom. Točnije, Lijepu Našu povezivao je s Parizom, Rotterdamom i Eindhovenom, a to će činiti i sljedeće godine.

Provjerili smo kako se kreću cijene na poveznicama s nizozemskim Rotterdamom i pronašli karte već od 33 eura po smjeru. U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za Transavijine letove Hrvatska - Rotterdam. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.