Objavljeno 21.12.18. 19:37

Letovi Hrvatska - Venecija već od 19 eura

Biste li voljeli povoljno posjetiti La Serenissimu?

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom 2019. godine održavati više od 20 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom. Među njima su i dvije linije za Veneciju - iz Splita i Dubrovnika.

Volotea ponekad ima velike akcije, dok povremeno snize cijene manjeg broja karata. Tako je i sada određeni dio karata na poveznicama s Hrvatskom ponuđen po nešto povoljnijim cijenama nego inače, pa se jednosmjerne karte može kupiti već od povoljnih 19,00 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Hrvatske i Venecije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povoljnih povratnih letova.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma za Milano i Veneciju. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.