Objavljeno 12.02.16. 12:53

Letovi iz Dalmacije za London već od 22, za Španjolsku od 39, Skandinaviju od 53 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika vrlo je aktivan u zračnim lukama Dubrovnik i Split te će tijekom sezone letjeti na brojnim zanimljivim linijama.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle, svrstava se među najaktivnije zračne prijevoznike na hrvatskom tržištu. Lete za čak pet hrvatskih gradova, pri čemu su najaktivniji u Dubrovniku i Splitu.

Trenutačno su im karte najjeftinije na linijama za London, dok po nešto višim cijenama lete za Španjolsku. Najbolji je izbor linija, očekivano, za Skandinaviju, no karte za taj dio Europe ipak su nešto skuplje.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih Norwegianovih karata na linijama za Dubrovnik i Split, s pripadajućim najnižim cijenama koje se trenutačno mogu pronaći za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

U cijenu je uključena ručna prtljaga mase do 10 kilograma i maksimalnih dimenzija do 55 x 40 x 23 centimetara. Besplatno je moguće unijeti još jedan mali komad ručne prtljage, poput male ručne torbe ili torbe za prijenosno računalo, pri čemu se taj dodatni komad ručne prtljage mora moći lako pospremiti ispod sjedala.

Predana se prtljaga, pak, dodatno plaća i to 18 eura po smjeru izvan same sezone, dok se u lipnju, srpnju i kolovozu plaća 23 eura po smjeru. Iznimka su linije za London, za koje prtljaga košta 30 eura izvan sezone i 36 eura u sezoni. Po navedenim je cijenama moguće prevesti 20 kilograma prtljage.