Published 05. 10. 2017. - 13:23

Letovi iz Dalmacije za Rim već od 29,99 eura

Španjolski Vueling, jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika, ima novu akciju.
Rim Rim

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling ima novu akciju, u sklopu koje nudi milijun karata po sniženim cijenama i to već od 16,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio karte za letove od 1. studenog 2017. do 31. svibnja 2018. godine. Akcija vrijedi do danas, 5. listopada 2017. u 23:59.

Vueling leti i za Hrvatsku te održava poveznice s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku, odnosno Barcelonu, Firencu i Rim. Iako su karte na poveznicama s Hrvatskom akcijom samo djelomično obuhvaćene, raspoloživost karata po povoljnim cijenama za Rim trenutačno je izvsna.

U sljedećoj tablici navedene su najjeftinije Vuelingove karte za letove na poveznicama između Hrvatske i Rima. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Za sve linije navedeno je više primjera povoljnih letova.

Kako je izbor karata po niskim cijenama vrlo dobar, mogu se napraviti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te upravljačku naknadu u iznosu od 5,00 eura po putniku po letu. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Naknada za plaćanje iznosi 2,00 posto iznosa kupnje (ako plaćate kreditnom karticom ili Paypalom). Naknade za plaćanje oslobođeni ste ako plaćate debitnim karticama.

Poželite li automobilom bolje upoznati znamenitostima bogatu okolicu Rima ili cijeli taj dio Italije, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara u Rimu. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.