Objavljeno 20.09.17. 13:13

Letovi iz Dubrovnika za Rim i Barcelonu već od 29,99 eura

Do dva poznata turistička odredišta trenutačno se može letjeti već od svega 29,99 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, trenutačno po vrlo povoljnim cijenama prodaje karte za linije Dubrovnik - Rim i Dubrovnik - Barcelona. Točnije, na obje se linije može letjeti već od 29,99 eura po smjeru, a k tome je i izbor datuma za koje vrijede navedene cijene prilično dobar.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih jednosmjernih karata za obje poveznice i oba smjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

S obzirom da je izbor karata po povoljnim cijenama dobar, mogu se složiti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te upravljačku naknadu u iznosu od 5,00 eura po putniku po letu. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Naknada za plaćanje iznosi 2,00 posto iznosa kupnje (ako plaćate kreditnom karticom ili Paypalom). Naknade za plaćanje oslobođeni ste ako plaćate debitnim karticama.