Objavljeno 21.01.15. 12:43

Letovi iz Hrvatske do Londona već od 22, Madrida 37, Barcelone 39, Skandinavije 46 eura

Približava nam se ljetna sezona, a time i vrijeme kada će putnicima na raspolaganju biti mnoštvo izravnih linija za brojna atraktivna europska odredišta. Provjerili smo cijene jednog od u Hrvatskoj najaktivnijih zračnih prijevoznika - Norwegian Air Shuttlea.
Madrid Madrid

Norwegian je sve popularniji niskotarifni zračni prijevoznik, koji u zadnje vrijeme plijeni mnogo pažnje svojim jeftinim kartama za letove u SAD, koje su se mogle kupiti već od svega 114 eura po smjeru. U Hrvatskoj već godinama lete na brojnim linijama, prije svega za Split i Dubrovnik.

Tako iz Splita lete u danska, švedska, finska i norveška odredišta te u London (Gatwick), a upravo su karte za poveznicu s Londonom najjeftinije te se mogu kupiti već od superpovoljnih 22 eura. Ponuda za Dubrovnik je nešto veća te lete i za dva popularna španjolska odredišta - za Madrid se leti već od 37 eura, a za Barcelonu tek za nešto viših 39 eura.

Pula ima tri Norwegianove linije (Helsinki, Oslo, Stockholm), a Rijeka i Zagreb po jednu (Oslo i Kopenhagen).

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Norwegianovih linija za Hrvatsku u 2015. godini, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma (za neke smo linije izdvojili dva nadnevka) na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova. U zagradi su navedene cijene istih letova na našoj tražilici.

Norwegianove linije za Hrvatsku u 2015. i najniže cijene jednosmjernih karata
Linija Karte već od
Split London
Split London
Dubrovnik London
Dubrovnik London
Dubrovnik Madrid
Dubrovnik Madrid
Dubrovnik Barcelona
Dubrovnik Barcelona
Zagreb Kopenhagen
Zagreb Kopenhagen
Pula Oslo
Pula Oslo
Pula Stockholm
Pula Stockholm
Split Oslo
Split Oslo
Split Stockholm
Split Stockholm
Dubrovnik Bergen
Dubrovnik Bergen
Dubrovnik Oslo
Dubrovnik Oslo
Dubrovnik Trondheim
Dubrovnik Trondheim
Rijeka Oslo
Rijeka Oslo
Dubrovnik Stockholm
Split Bergen
Split Bergen
Split Stavanger
Split Trondheim
Split Trondheim
Split Helsinki
Split Kopenhagen
Split Kopenhagen
Dubrovnik Stavanger
Dubrovnik Stavanger
Dubrovnik Stockholm
Pula Helsinki
Pula Helsinki
Dubrovnik Helsinki
Dubrovnik Helsinki
Dubrovnik Kopenhagen
Dubrovnik Kopenhagen

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, teška do 10 kilograma i dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog manjeg komada ručne prtljage (npr. torba za laptop). Predana prtljaga teška do 20 kg dodatno se plaća i to od 9,00 do 33,00 eura po smjeru, ovisno o liniji. Primjerice, predana prtljaga za liniju Zagreb - Kopenhagen košta 18 eura po smjeru.

Podsjećamo vas da su trenutačno aktivne i dvije atraktivne akcije:

Croatia Airlines već od 119 eura za povratne karte (u cijenu je uključeno i 23 kg predane prtljage) leti iz šest hrvatskih zračnih luka u 13 europskih odredišta
FlyDubai leti iz Zagreba u Dubai već od 198 eura za povratne karte, a po povoljnim cijenama se može i u Katar, Indiju te Šri Lanku

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu svih jeftinih aviokarata možete pronaći druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu na Booking.comu ili usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.