Objavljeno 17.03.18. 17:17

Letovi iz Hrvatske za Francusku već od 9,00 eura

Do nekoliko francuskih odredišta iz Hrvatske se može već od 9,00 eura.
Azurna obala Azurna obala

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom ljetnog reda letenja održavati čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Volotea ponekad ima velike akcije, dok povremeno snize cijene manjeg broja karata. Tako je i sada određeni dio karata na poveznicama s Hrvatskom ponuđen po nešto povoljnijim cijenama nego inače, pa se jednosmjerne karte može kupiti već od vrlo povoljnih 9,00 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Hrvatske i Francuske. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.